هیچچی درست شد!آخه بعد از آپدیت مموریمو فرمت نکرده بودم،App Manager گوشی سرعت داشت در حد خدا!بوت شدنشم 30 دقیقه طول کشید.بعد که مموریمو فرمتیدم سرعت گوشی،Manager و Installer درست شد و N-Gage رو هم نصب کرد.الآن هم 1.10 1318 دارم.TNX!!!
![]()
هیچچی درست شد!آخه بعد از آپدیت مموریمو فرمت نکرده بودم،App Manager گوشی سرعت داشت در حد خدا!بوت شدنشم 30 دقیقه طول کشید.بعد که مموریمو فرمتیدم سرعت گوشی،Manager و Installer درست شد و N-Gage رو هم نصب کرد.الآن هم 1.10 1318 دارم.TNX!!!
![]()
برنامه ی Rom patcher رو گوشی شما نصبه؟؟؟
اگه نصب نیست به احتمال بسیار زیاد مشکل شما وبقیه دوستان باید همین باشه
چون 5700 و 6120 ... بدون هیچ مشکلی این بازی ها رو اجرا می کنن و من به عینه دیدم و بازی کردم با این گوشی ها (( البته مثل اینکه تنها بازی که موقغ اجرا ارور میده فیفا 09 که هنوز دلیلش نفهمیدم !!! )![]()
Last edited by Dr.mc; 22-11-2008 at 19:49.
به خاطر اینکه fifa09 حدود 20مگابایت فضا برای اجرا شدن میخواد و 5700 و 6120 کلا" 20مگابایت RAM دارن و نمیتونن این بازی رو اجرا کنن ......
Last edited by Majid393; 22-11-2008 at 20:44.
اولا باید بازیی که دارین بشه انلاین بازی کرد(تو خود بازی گزینش هست..)...قا من میخوام بدونم هر بازی که میشه به صورت انلاین بازی کرد (هر بازی فرق نداره)چجوری این کارو کنم؟؟؟؟
چون هر جا میگردم چیزی پیدا نمیکنم.
2.باید گوشیتون وایرلس داشته باشه یا سیم کارتتون اعتباری باشه...
بعد اگه همه ی اینا فراهم بود میشه....
اینا معلوم نیست 100 درصد راه باشه ها یه وقت میبینی به اینا نیست ولی بازم سوال کن...
دیروز ram گوشی رو چک کردم دیدم 15 هستش.یه فکر ناب به سرم زد.رفتم و تم گوشی رو به Nokia noir تم اصلی گوشی تغییر دادم.فک میکنید چی شد؟ ram به 17.2 تبدیل شد.من هم نامردی نکردم و رفتم رنکینگ خودم رو که 2-3 هفته روی 2200 مونده بود به 2600 رسوندم.
بنابراین به همگی 6120دارها و 5700 دارها توصیه میکنم با تم اصلی گوشی به انجام بازی ها N.Gage بپردازند.
همچنین در صورت امکان گوشی رو روی حالت Offline قرار دهند.![]()
اون ورژنی که برای خودش اومده چند آقا یونس؟؟؟
این پچی که شما گداشتی نمی شه روی وذژن اصلی خودش ریخت؟
ورژن خودش 1345 هست و ايني كه من گذاشتم 1318 ...پچشونهم بهم نميخوره...
گوشی من ان 73 هست بازی one رو راحت نصب کردم اما موقع نصب جنگ ستارگان پیام unable to install error -20 میده قبل نصب رستارت هم کردم نشد
تاريخ گوشيت درسته؟ عقب جلو كن...گوشيت تو حالت هك نيست؟
سلام دوست عزیز گوشی من n82 ورژن 30.0019 است فعلا که هک نمیشه میتونم با ساین کردن برنامه ها این n gage را نصب کنم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)