تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 458 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 4574

نام تاپيک: Travian

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

دوستان هم اکنون نیازمند یاری گرمتان در سرور4 هستیم!
    من الان 4 تا چوب دارم میخواستم 200 تا 400 تا چوب برام بفرستید بیشتر هم بود عیب نداره!
    اسمم:Leon 5260
    اسم دهکده:دهکده های صلح و صفا(به دهکده های صلح وصفا2 نفرستید ها!)
    مختصات:54_-151
    شما که آدرس رو اشتباه دادی ولی من از اسمتون پیداتون کردمشما که تو سرور یک هستین شما که از منMILAD1388 تازه واردترینشما یه محاصبه بکن ببین اگه از اونجا برام گندم بفرستی چند ساعت تو راههاگه زیر 2 ساعت بود برات میفرستم شما هم همزمان گنذم بفرست باشهاگه کسی به من گندم نده مجبورم 3 تا از این طلا های ناقابل رو برای یکی شدن منابع حروم کنم!!!
    Last edited by millad1388; 31-08-2009 at 00:35.

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

10

سلام دوستان. من یه سوال داشتم. اگه کسی بخواد به من حمله کنه و من نخوام نیرو هام مقابله کنن، اونارو باید کجا بفرستم. چه جوری؟
    در ضمن دهکده دوم یا سرزمین متروکه یا ... ندارم.
    كجا نداره كه. بفرست به يه دهكده قوي.
    روي دهكئهتوي نقشه كليك كن. بعد گزينه لشكركشي رو انتخاب كن. بعدش نيروهاتو انتخاب كن و به عنوان پشتيباني بفرست.
    Last edited by amir raya; 31-08-2009 at 09:44.

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اقا یکی منو راهنمایی که چطوری تو این بازی پیش برم همه منابع رو سطح دو کردم و اون مشاوره هم رفت حالا نمیدونم چی کار کنم
    سطح منابع رو افزایش بدم و یه دونه یه دونه نیرو بسازم یا بیخیال نیرو بشم و فقط منابع رو افزایش بدم و ساختمونا رو بسازم یا ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

كجا نداره كه. بفرست به يه دهكده قوي.
    روي دهكئهتوي نقشه كليك كن. بعد گزينه لشكركشي رو انتخاب كن. بعدش نيروهاتو انتخاب كن و به عنوان پشتيباني بفرست.

بعد وقتی برشون گردوندم طرف عصبانی میشه بهم حمله میکنه که.

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

10

اقا یکی منو راهنمایی که چطوری تو این بازی پیش برم همه منابع رو سطح دو کردم و اون مشاوره هم رفت حالا نمیدونم چی کار کنم
    سطح منابع رو افزایش بدم و یه دونه یه دونه نیرو بسازم یا بیخیال نیرو بشم و فقط منابع رو افزایش بدم و ساختمونا رو بسازم یا ....
    فعلا فقط منبع ارتقا بده. قصرتم بساز. سنگبري بساز. آسياب بساز. تا وقتي هم كه منابعت حداقل به 600 در ساعت نرسيدن سرباز نساز. ولي در كنارمنابع دارلفنون هم ارتقا بده.فعلا همين.

بعد وقتی برشون گردوندم طرف عصبانی میشه بهم حمله میکنه که.

مطمئني يا داري پيش بيني ميكني؟
    اگه مطمئني يهنفر ديگه رو پيدا كن ولي اگه نه يه امتحاني بن. فر نكنم عصباني بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

مطمئني يا داري پيش بيني ميكني؟
    اگه مطمئني يهنفر ديگه رو پيدا كن ولي اگه نه يه امتحاني بن. فر نكنم عصباني بشه.
    پیش بینی میکنم. الان همه به فکر فارم کردنن، کافیه یکی بفهمه که بهم حمله میکنن تازه اگه قوی هم باشه که دیگه هیچی ....
    در هر صورت مرسی از راهنمایی.

فعلا فقط منبع ارتقا بده. قصرتم بساز. سنگبري بساز. آسياب بساز. تا وقتي هم كه منابعت حداقل به 600 در ساعت نرسيدن سرباز نساز. ولي در كنارمنابع دارلفنون هم ارتقا بده.فعلا همين.
    اگه بهمون حمله بشه تکلیف چیه؟ تازه اگه نیرو هم نداشته باشیم یارو دیگه تلفات هم نمیده همینطور زارت و زارت حمله میکنه.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

واااااااااااااااي!بدبخت شدم!ديروز ساعت 6 بعداز ظهر از حالت تحت پوشش در اومدم امروز تا 1 ساعت ديگه بهم حمله ميكنن نامرداي فلان فلان شده!چيكار كنم؟تازه تو سرور4 من روي هر ساختموني يا هرچيزي كليك ميكنم مياد از همونجايي كه بايد اسمو رمز وارد كنم.چرا؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

درست شد.فهميدم كدوم آدم ... ميخواد حمله كنه.دوستان كسي قوي نيست اينجا يه حلي بهش بده؟؟!!تو سرور 4.اسمش هم MIGهست مرديكه عوضي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

یکی از دوستان گفته بود فعلا فقط منابع ببر بالا سنگ بری بساز نمیدونم چیچی بساز فقط نیرو نساز . تا اینکه منابعت به ساعتی 600 برسه
    من میخوام از دوستان اگه اطلاعات کامل ندارن کمکی نکنن
    دوست عزیز سما تا جمعیتت به 100 نرسیده نیرو نساز و وقتی به 100 رسیدی حتما باید نیرو داشته باشی تا بتونی غارت کنی و پیشرفت . نداشتن نیرو به منزله نداشتن قدرت پیشرفت در بازیه و این بازی در کنار متحد بودن پیشرفت سریع جز مواردیه که روش خیلی مانور داده میشه پس به فکر سنگ بری و نمیدونم این داستان ها نباش فقط نیرو فقط غارت فقط جمعیت تمام

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان پسره مذخرف اسمش MIG 29 بود و اسم دهكده مذخرف تر از خودش MIG هست.
    چيكار كنم؟جوااااااااااب بديد ديگه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •