ما چون تو طرح هستیم فردا مجبورم آخر شب برم بزنم (می خواستم اول وقت برم دیدم باید 6 پاشم از طرح خارج بشم حوصله اش رو ندارم!)
اگه جای خوب و تا حدی خلوت (برای ساعت 12 شب به بعد) می شناسید معرفی کنید برای سوپر.
ما چون تو طرح هستیم فردا مجبورم آخر شب برم بزنم (می خواستم اول وقت برم دیدم باید 6 پاشم از طرح خارج بشم حوصله اش رو ندارم!)
اگه جای خوب و تا حدی خلوت (برای ساعت 12 شب به بعد) می شناسید معرفی کنید برای سوپر.
مسئلی اینه من تا الا 510 تومن هزینه کردم و 2مدل فرانسوی انداختم کار نکرده!!!!!
این 120 تومنم روش!
امروز میرم عوض کنم!
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
من فکر میکنم شما تا حالا به باک کاملا خالی بنزین نزدی!همیشه یه مقدار داخلش داشته!
اصولا اگه باکت کامل خالی باشه و بنزین رو با فشار پایین بزنی (با فشر زیاد اصلا توصیه نمیشه!آروم آروم بزنی که خوب جا بگیره!) باید همون 70تا رو بگیره.
باک زانتیا 70 تاییه،من 77تا هم بنزین زدم!
به 206 هم 52 تا زدم با باک خالی!
Last edited by Amirrezaajalli; 28-05-2011 at 09:34.
البته یه نکته!
تیپ 5 کیلومترش 210 نوشته و یه خط پایینش که همون 220تایی که عددشو ننوشته!
تیپ 5 های الان چون وزنشون سبک تره هدایتش از 200 به بالا واقعا سخته....!بخاطر همین به کسی توصیه نمیشه.به خصوص با لاستیک های بارز که کارخونه(که پشت و رو و جهت rotation نداره) میذاره بازی با مرگه!
سرعت ایده آل واسه تیپ 5 نهایتا 190.ولی اگه کسی عاشق سرعته بهتره از وزنه های سربی که متخصص ها میدونن به چه شکل و کجا کار بذارن استفاده کنه.یه مقدار هم دست به موتور ببره و لاستیک 205 یا 215 بندازه همینطور سیستم ترمز رو بهبود ببخشه.اونوقت راحت تر میتونه حتی با سرنشین 220-230 هم بره.....!
اینا رو میگه چون تابستون 88 یکی از دوستانم تو اتوبان رو 210 تا چپ کرد و ...........!
بابا تورو خدا بی خیال سرعت بشید . اینجا ایران اینا هم ماشینای ایران خودرو هستن.. لامبورگینی که سوار نیستید که اطمینان داشته باشید بهش ، ماشین ایرانیه ، اصلا بهش حسابی نیست . سرعتو بزارید برای پیست ..!
والا یه بار که آمپر چراغش روشن شد رفتم ردم شب هم بود آروم هم زدم صاف 60 تا جا گرفت توش !
و یه چیز دیگه پس تو پرشیا آمپرش 4 خطی هست و باکش 70 تایی وقتی من پرش میکردم 100 تا که میرفتم یه خط کم میشد یعنی صدی 16 به بالا دارم مصرف میکنم
بعد اینکه این مشکل شناور و پمپ 206 تو کارکرد LCD TYPE B مشکلی ایجاد نمیکنه؟ تو نشان دادن مصرف سوخت منظورم هست !
Last edited by isbn; 28-05-2011 at 11:27.
بهترین سرعت برای ماشین های ایرانی بین 100 تا 120 هست بیشتر اون یعنی خودکشی!!
تو این سرعت میشه یه جورایی ماشین رو کنترل کرد! و بیشتر اون دیگه کنترل ماشین دست شما نیست و خدا داره میبردش!!
راستی یه سوال داشتم
میخواستم بدونم LCD type C فرق زیادی با LCD type B داره؟
قیمت هر کدومشون چه قدر هست؟
کدومشون به صرفه تره نصبش؟
و اینکه تغییراتی تو سیم کشی ماشین باید انجام داد یا نه؟
Last edited by m.behnam; 28-05-2011 at 11:34.
فرقشون اینه که C سامانه ناوبری (gps) داره B نداره
type b 240 تومان
type c 500 تومان
به نظر من B
نه نصبش راحت هست و فقط باید جا گذاری شه سر جایه LCD فعلی![]()
حالا اگه زنده هم بمونی پلیسو چه کار کنیم
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
آقا اینا چیه؟
آپشن برا ی206؟![]()
آره یه جورایی میشه گفت آپشن هست!
همون LCD که جلو ماشین هست را حرفه ای تر میکنه!
اینم چند تا عکس که ازش پیدا کردم:
![]()
Last edited by m.behnam; 28-05-2011 at 11:59.
بله آپشن هست
الان LCD type A فعلی که کارخونه میزاره فقط ساعت رو نشون میده با دما دیگه فک کنم
تو type B مصرف لحظه ای سوخت و میزان مسافتی که با بنزین داخل باک میشود رفت و میزان مصرف سوخت در 100 کیلومتر. نشان دادن باز بودن درب ها به صورت گرافیکی نشان دادن ترک هایه در حال پخش و چندین مورد دیگه که به نظر من این مدیریت مصرف سوختش عالی ترین امکانی هست که داره![]()
Last edited by isbn; 28-05-2011 at 11:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)