ويرايش شد...
ويرايش شد...
Last edited by rameshk; 01-09-2009 at 04:14.
آقا سلام لطفا کمک کنید منم سیستمم ویروسی همه عکسام پریده که با فورمت jpg هستش لطفا بگسن عکسام رو چی جوری برگردونم؟؟؟
اقا سلام سیستم منم ویروسی داقونه همه عکسام پریده تو رو خدا راهنمایی کنین عکسامو چی جوری بیارم؟؟؟![]()
با نرم افزار زير ميتوني هم ويروس رو پاك كني و هم مسير عكسارو بدي تا بازيابي بشن :
جواب نداد برنامه زيرو امتحان كن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مدتی هست که hide protected operating system files رو نمیتونم un check کنم
node 32 ورژن 4 هم چیزی پیدا نمیکنه
چطوری مشکل حل میشه؟
نرم افزار رو اجرا كن، كليد Auto Remove رو بزن:
کمک در مورد ویروس جدیدlopna
اگه تاپیکو جای اشتباهی ایجاد کردم لطفا انتقال بدین
با سلام خدمت عزیزان
یه چند روزیه یه ویروس جدید وارد سیستم شده که دو تا پوشه ایجاد میکنه به نام های lopna , KALBA که توش یه فایل aoutorun .inf هستش nod32 آپدیت شده هم نشناختش یه دستی برسونید چیزیم تو نت در موردش نبود.
پوشه هارو با نرم افزار زير پاك كن : روش راست كليك و unlocker رو انتخاب كن :
با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان و اساتید گرامی ..
مشکل بنده الان ...
فلدر اپشن موجود است و گزینه Show hidden files and folder و دو گزینه پایین را که تیک می زنم و ok می کنم . اما عملا این اتفاق نمی افتد و با برگشت به فلدر اپشن می بینم که تیک ها به حالت دیفالت برگشتن و در حقیقت ویندوز show hidden نمی شود ...
از طریق CMD دیدم که فایلها
y.bat
ktly.exe
m.exe
autorun.inf
موجود است که انها را پاک کردم از طریق cmd
فایلهای y.bat و ktly.exe پاک شدند اما فایلهای m.exe و autorun.inf ممجددا بعد از پاک شدن به وجود می ایند و مشکل show hidden file هنوز وجود دارد :((
ممنون می شوم اساتید کمک کنند ...
نرم افزار پست زيرو امتحان كن :
براي تصحيح رجيستري بعد ويروس كشي نرم افزار زيرو اجرا كن و auto Remove رو بزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب نداد برنامه هاي پوشه زيرو اجرا كن و با Unlocker ويروس رو پاك كن ، روش راست كليك كن و unlocker بزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)