پس چرا زير كلمات فارسي خط سبز رنگ و بعضي ها هم قرمز مي افته؟
پس چرا زير كلمات فارسي خط سبز رنگ و بعضي ها هم قرمز مي افته؟
سلام
مدتيه از ويندوز xp به سراغ ويستا و از ورد 2003 به سراغ 2007 اومدم (البته قبليها رو هم دارم). حالا 2 تا مشكل با 2007 دارم:
1- توي فايل وردي كه دارم لازمه بعضي صفحه ها رنگ كاغذشون با بقيه متفاوت باشه، اما وقتي Page Color رو عوض مي كنم رنگ همه صفحه ها عوض ميشه. راهي كه به ذهنم رسيد اين بود كه يه مربع رنگي بزرگ روي اون صفحه بكشم، آيا راه بهتري هم وجود داره؟
2- نمي دونم چكار كنم كه اين كاراكتر نيم فاصله را بتونم توي ويستا داشته باشم، سعي كردم با Microsoft Keyboard Layout Creator دكمه Shift+Space را روي نيم فاصله تنظيم كنم كه نشد، سعي كردم فايل kbdfa.dll را هم تغيير بدم اما ويستا ازش محافظت مي كنه و نميگذاره جايگزين كنم (حتي از طريق ويندوز xp). بهترين راه براي فعال كردن نيم فاصله چيه (ترجيحاً بدون اصلاح حروف ی و ك استاندارد مايكروسافت)؟
ایا themplate که به صورت تذهیب باشه برای ورد هست؟ یا حداقل حاشیه تذهیب؟
اگه هست از کجا میشه دانلود کرد؟
سلام دوست عزیز
راستش رو بخوای من در این زمینه اطلاعاتی ندارم
و یه نکته دیگه هم به نظرم میرسه و اونم اینه که بهتره توی تاپیک اسم کسی برای سوال کردن یا درخواست جواب نوشته نشه
من هم به عنوان یکی از اعضای این انجمن تا اونجایی که بلد باشم جواب سوالات دوستان رو میدم. دقیقا مثل دوستان دیگه و فکر کنم برای جواب خواستن یه سوال، بردن نام کاربرا مناسب نباشه چرا که ممکنه فعالیت موثر کاربرای دیگه رو کمرنگ کنه
ممنون از توجه همه به این موضوع
سلام
یه نگاه به این پست بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در مورد سوال اول که باید بگم همچنین چیزی وجود نداره چون به نظر میاد کاربردی هم نداره
در مورد دومی هم بیشتر توضیح بدین یعنی چی که در یک صفحه دو سر صفحه یا پاصفحه باید داشت
سلام
البته اونی هم که من گفتم برای فارسی غیرفعال هست در مورد ویندوزهای اصل انگلیسی هست نه اونایی که برای زبان فارسی توش دستکاری صورت گرفته
ممکنه اونا دارای غلط گیرهای فارسی هم باشن
اگه میتونی یه عکس بذار و همچنین یه عکس از قسمت غیر فعال که میگی
اگه ممکنه به این سوال جواب بدین چون یه صفحه رد شده بود دوباره مطرح کردم
و سوال دومم این که دوباره با حرف ی مشکل پیدا کردم و تو برخی فونت ها ی وسط به صورت ی بزرگ نمایش داده میشه . البته با TrayLayout میتونم هنگام نوشتن با تعویض کاراکتر درست بنویسم ولی متنهای قبلی یا متنهای تو اینترنت رو نمیشه کاریش کرد چون با کاراکتر ی مشکل دار نوشته شده اند
میگم نکنه یه ویروس تو رایانه ام هست و پس از مدتی از نسب ویندوز فعال میشه و این خرابکاری رو میکنه؟
لطفاً یه ره حل عملی ارائه دهید
من فونتهای مورد نظر رو قبل از خرابشدنشون یه جای دیگه ذخیره کرده بودم اما اونا رو که جایگزین کردم بازم مشکل باقی بود
چیکار کنم
کمکم کنید![]()
سلام
جواب سوال شما رو كه من دادم توي آخرين پست صفحه قبل
يه سري بزن
براي مساله مربوطه به ي هم توي انجمن خيلي صحبت شده بايد نرم افزار مخصوصش رو نصب كني همين
از ليست پيوستهاي اين تاپيك به آدرس زير نرم افزار Persian Activator رو دان كن و نصب كن. كاري به ويروس هم نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه اين كارها را كردم بلاخره سرت كرد و خوب است چه اتفاقي بيافتد
دو ساعت منتظر شدم كه ساعت شني كارش را تمام كند و من فايل را ذخيره كنم نشد كه نشد بلاخره قفل كرد دوباره كامپيوتر را روشن كردم و دوباره مراحل را طي كردم و باز همان اتفاق تكرار شد
كامپيوترم اصلا اشكالي ندارد و همينطور آفيسم هر چه هست سر خود فايل است
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)