من اینترنت سکوریتی آویرا رو نصب کردم،حالا باید هم فایروال و هم دفاندر ویندوز 7 رو کلا غیر فعال کنم یا فقط فایروال رو؟
من اینترنت سکوریتی آویرا رو نصب کردم،حالا باید هم فایروال و هم دفاندر ویندوز 7 رو کلا غیر فعال کنم یا فقط فایروال رو؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله فایروال رو حتما غیرفعال کنید.
ویندوز دیفندر هم خاموش باشه بهتره. گار دضعیفی داره اما باز سرعت سیستم رو کاهش میده.
میتونید از ویندوز دیفندر فقط برای اسکن استفاده کنید.
( تونستین آپدیت کنین یادمه مشکل داشتید؟ )
موفق باشید
سلام
طبق عكس زير و بر اساس تجربه شخصي ميخواستم دو نكته رو واسه دوستايي كه تازه با اين نرم افزار
آشنا شدن رو بگم :
- اگه شماره 1 روي Deny باشه IE باز نميشه . پس بعد از نصب نرم افزار ، در اولين باز كردن IE ، سعي كنيد گزينه Allow رو انتخاب كنيد و بعد Ok كنيد
- اگه شماره 2 روي Allow باشه My Computer و MyDocument با تاخير باز ميشن . اين امر در ابتداي آشنايي من با آويرا كمي برام
ابهام آور بود و فكر ميكردم مشكلي برا ي يكي از سخت افزارا پيش اومده . كه اين مشكل با Deny قرار دادن اين گزينه حل شد .
دوستان عزيز ، اگه ايرادي در كارم وجود داره لطفا" راهنمايي كنيد .
Last edited by FAR_FA; 26-09-2010 at 11:26.
مربوط به این تاپیک نمی شه. ولی به هر حال!!
به نظر من یا fdm نصب کنید یا orbit downloader !!! دو تاشون برای من دایل آپی خیلی خوب بودند! حالا با سرعت بالا نتونستم امتحان کنم ببینم چجورین!!!
چطور می تونم یه پوشه 2.5 گیگ رو وارد لیست سفید Security Suit کنم؟(راهنما رو تو پست اول خوندم،دقیق متوجه نشدم)
مسیر زیر:
روی configuration کلیک کنید. سپس تیک xpert mod رو بزنید.
سپس مسیر زیر:
scanner
scan
exception
رو بزنید.
حالا پوشه رو انتخاب کنید.وقتی که brows کردید مسیر که نوشته شد حالا add رو بزنید.
این کار رو برای گارد هم انجام بدید.
موفق باشید.
فوتش همین بودها ! اصلا حواسم به این نبود!
ممنون
کسی کی جدید واسه سکوریتی اویرا نداره؟ من همیشه با لینک های صفحه اول لینک می ساختم الان با هر کدوم میسازم میگه با این ایمیل قبلا ساخته شده هر ایمیلی میزنم اینو میگه حتی همین الان یه میل ساختم بازم گفت با این قبلا ساخته شده![]()
91 روز از الان.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)