فقط میتونم بگم فوق العادس فوق العاده....!
خدا برات نسازه محسن یگانه بیشتر از 40 باره دارم گوش میدم..!
محسن الان شماله اینو تو پروفایلش گذاشته:
![]()
فقط میتونم بگم فوق العادس فوق العاده....!
خدا برات نسازه محسن یگانه بیشتر از 40 باره دارم گوش میدم..!
محسن الان شماله اینو تو پروفایلش گذاشته:
![]()
Last edited by MMM52; 31-07-2013 at 23:48.
رکورد شکنی محسن یگانه در سایت رادیو جوان ادامه داره...
آهنگ باور کنم تا الان که این پست رو میذارم... با 2.027.702 بار بازدید ، از مرز دو میلیون گذشت و پرشنونده ترین آهنگ سایت معتبر رادیو جوان شده و همچنان با اختلاف زیادی اول هست..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست بهترین آهنگهای ماه ،هفته ، روز و ....از لینک میتونید ببینید::
همچنین دو آهنگ نمیشه و دوست دارم نیز از مرز یک میلیون بازدید گذشته است...
Last edited by ali_agha1981; 03-08-2013 at 21:35.
گفتوگو با محسن یگانه که این روزها گوشهگیر تر از همیشه شده است؛مصطفی امامی: محسن یگانه این روزها گوشه گیرتر از همیشه به شمال کشور سفر کرده و بیسرو صدا مشغول رسیدگی به زندگی و کارهای موسیقاییاش است. او حتی گوشیهای تلفن همراه خودش را هم خاموش کرده تا بدون دغدغه و حاشیه به کارهایش برسد. چند روز پیش آهنگ «خیابونا» به شکل عجیبی با صدای محسن یگانه منتشر شد. آهنگی که در ابتدا با کیفیت بسیار پایینی روی فضای مجازی قرار گرفت اما بعد از چند ساعت آهنگ با کیفیت اصلی و با تنظیم هومن نامداری منتشر شد. خاموش بودن تلفنهای محسن باعث شد موضوع انتشار عجیب این آهنگ مبهم باقی بماند اما در نهایت توانستیم از طریق ابزارهای اینترنتی محسن را پیدا کنیم و با او در مورد این آهنگ و گوشه گیری این روزهایش دقایقی گفتوگو کنیم.گفتوگو با محسن یگانه که این روزها گوشه گیرتر از همیشه شده،
نمیتوانم لو رفتن «خیابونا» را هضم کنم
- چند روز پیش «خیابونا» از تو منتشر شد، اما انتشار این آهنگ عادی نبود، در مورد این تراک و ماجرای لو رفتنش برایمان بگو.
درست است که ذات لو رفتن این قطعه، موضوع جالب و خوشایندی نیست اما اینگونه ماجراها قابل حل و ساده است. به اینکه این تراک از چه طریقی لو رفته کاری ندارم و فقط یک چیز را میدانم و آن هم این است که این بار مسولیت این ماجرا به هیچ عنوان متوجه من نیست. این کار را به سفارش یکی از خوانندههای جوان ساختم که قرار بود در قالب آلبوم او منتشر شود اما این کار به شکل عجیبی لو رفت. اگر قرار بود از سمت من کاری لو برود، کارهای بسیار دیگری وجود داشت که میتوانست لو برود اما موضوع برای خودم هم خیلی پیچیده است. من این کار را ماکت کردم و با یک کیبورد و گیتار آن را خواندم. واسطه بین من و هومن نامداری، شاعر این کار (علی ثابت قدم) بود. نکته جالب برایم این بود که وقتی نسخه بیکیفیتی که لو رفته بود را شنیدم، متوجه شدم نسخه لو رفته نه تنها تنظیم هومن نامداری نیست بلکه تنظیم ماکتی که من انجام دادم هم نیست. نکته جالبتر این است که موزیکی که روی صدایم بوده هم حذف شده! کاری ندارم چه کسی این کار را انجام داده ولی هرکی هست از او خواهش میکنم این تکنولوژی را به دست ماه برساند.
- اینکه تو اسم خواننده اصلی این کار را نمیبری این شائبه را به وجود میآورد که بین شما مشکلی وجود دارد...
نه، هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد. ایشان خواننده نام آشنایی نیست و به قول معروف آلبوم اولی است. به هرحال این اتفاق افتاده و این کار از سمت هر کسی لو رفته باشد، این آقا متضرر اصلی هستند و من باید این ماجرا را جبران کنم.
- با توجه ماکت کار در اختیار افراد معدودی است، معلوم نیست چه کسی لو داده؟
این اولین باری است که برای هضم چنین مسالهای اعلام ناتوانی میکنم. نمیتوانم درک کنم از لحاظ فنی این ماجرا چطور امکان پذیر است که صدای من را از موسیقی که روی آن وجود دارد جدا کنند. چطور توانستهاند درامی که روی صدای من وجود داشته را حذف کنند، خواهش میکنم به من هم بگویند (خنده).
- «خیابونا» به جنس محسن یگانه خیلی نزدیک است...
انشالله سر فرصت حرف میزنیم، الان وقت مصاحبه نیست و اگر دقت کرده باشی در این مدت تلفنهایم را هم خاموش کردهام و کاری به کار کسی ندارم. فقط همین اندازه بگویم که کاری که قرار بود جای «خیابونا» پخش کنم، چیزی شبیه به همین آهنگ بود. البته انتشار این آهنگ به واسطه اینکه از نظر ریتم و ژانر کلی نزدیک به «خیابونا» بود فعلاً از دستور کارم خارج شده اما الان مشغول ۲-۳ کار دیگر هستم که به تدریج منتشر خواهد شد.
- «خیابونا» آهنگی است که در آن بعد از مدتها شاهد استفاده تو از ترانهای به جز ترانههای خودت هستیم که اتفاقاً استقبال خوبی هم از آن شده است. این موضوع باعث تغییر نگاه تو در همکاری با ترانه سرایان دیگر میشود؟
اسم و رسم ترانه سرا برایم مهم نیست و چیزی که برای من اهمیت دارد، چیزی است که روی کاغذ میبینم. مطمئن باش اگر اسم ترانه سرای این آهنگ را نمیدانستی میگفتی ترانه سرای «خیابونا» محسن یگانه است. شک نکن اگر ترانههایی به دستم برسد که اینقدر شبیه کارهای خودم باشد، از آن استفاده خواهم کرد. من در حوزه خوانندگی به اعتبار لازم رسیدهام. تواناییام در زمینه ترانه سرایی هم به خیلیها ثابت شده، البته من ادعایی ندارم اما ثابت کردهام آدمی هستم که میتوانم با تمرین به هدف مورد نظرم برسم. ماجرا این است که ترجیع بند ترانه «خیابونا» را خودم گفتهام، در ترانههایی که متعلق به خودم نیست مجبور ترکیب رنگی از کلمات را در قالب ترجیع بند به ترانه اضافه کنم تا بتوانم آن را به عنوان کار خودم اجرایش کنم. من قبلاً در «ماه عسل» روزبه بمانی و «نشونی به نشونی» عبدالجبار کاکایی هم این کار را انجام دادهام. حتی در مورد آهنگ دلنوازان که ملودی آن را برای علی لهراسبی ساختم هم ترجیع بند کار را سرودم تا نتیجه کار بهتر شود.
- حضورت در شمال، خاموش کردن گوشی و دیر سر زدن به صفحههای شخصیات میتواند طرفدارانت را به این امیدوار کند که محسن در حال کار روی آلبوم جدیدش است؟
طرفدارانم اگر دوست داشتند به من میگویند آلبوم بده اما خوشبختانه فعلاً به تک تراک راضیاند (خنده).
- پس این گوشه گیری چه دلیلی دارد؟
این اصلاً مساله پیچیدهای نیست. خیلیها هستند که شبیه به الان من هستند. من الان اینقدر از فضای کار دور هستم که اگر خودم هم بخواهم نمیتوانم به کسی آسیب برسانم. یک استودیوی کوچک در شمال ساختهام و مشغول کارهایم هستم، همین.
- در روزهایی که اکثر ستارگان پاپ در تهران کنسرت دارند، خبری از محسن یگانه و گروهش نیست، چرا؟
با پخش یک تراک دیگر پکیج آهنگهای من کامل میشود و با دست پر به اجراهای تهران بازخواهیم گشت. دوست دارم تنظیمات برخی از آهنگها را برای کنسرت عوض کنیم و در کنار آن چند آهنگ جدید را به گروه آهنگهای کنسرت وارد کنیم.
- تاریخ کنسرت جدیدت معلوم است؟
انشالله شهریور در تهران کنسرت خواهیم داشت.
کنسرت بی سابقه و 50 هزار نفری محسن یگانه در ساری...!
موسیقی ما - آرتین ولی الهی: همزمان با عید فطر، مسئولین شهرستان ساری اقدام به برگزاری جشنی عمومی نموده و در آن از محسن یگانه برای اجرای موسیقی دعوت کردند. این برنامه پنج شنبه 17 مرداد 92 در ورزشگاه شهید متقی ساری و در حضور حدود پنجاه هزار نفر تماشاگر مازندرانی برگزار شد.
محسن یگانه که از دیدن تعداد زیاد تماشاگران به وجد آمده بود و سر حال به نظر می رسید، اجرایش را با قطعه ی «ماه عسل» شروع کرد و در ادامه چند قطعه از آثار محبوبش را با همخوانی حضار اجرا نمود. او با بیان اینکه دوران آمادگی برای کنکور را در ساری سپری کرده، از حضور مجدد در این شهر ابراز خرسندی کرد. «بهنام تشکر» بازیگر تئاتر و تلویزیون از دیگر میهمانان این جشن بود.
بسیاری از هواداران یگانه از شهرهای مختلف مازندران، برای دیدن اجرای زنده ی او به ساری رفته بودند. در ادامه عکس های «مصطفی گرمان» از این برنامه را به صورت اختصاصی در موسیقی ما ببینید.
برای دیدن عکس ها به لینک زیر برید :
همچنین عکس های و ویدیو های اختصاصی از کنسرت در بزرگترین وب سایت هواداران محسن یگانه..
در مورد کنسرت بگمکه کنسرت نبوده ..... جشن شب عید فطر که از سوی شهرداری ساری برگزار شده بود و رایگان بوده و محسن یگانه خواننده مهمان اون شب بوده
اره اونو که میدونم...ولی در حضور مردم اجرای زنده داشته یه جورایی کنسرت حساب میشه دیگه...منم به نقل از مطلب سایت موسیقی ما گذاشتم..
منبع: جاست یگانه
1.برای دریافت مجوز کنسرت تهران همچنان تلاش میشه و امیدواریم عزیزانِ مسئول در نهایت اجازه اجرای یگانه در برج میلاد رو صادر کنن اما اگر تلاش ها به نتیجه نرسه برای مکانِ اجرا تصمیمدیگه ای گرفته خواهد شد.پس عاجزانه خواهشمندیم صبور باشید..
2.پخش قطعه جدید محسن یگانه هیچ ارتباطی به برگزاری یا عدم برگزاری کنسرت تهران نداره و قطعه جدید ایشون هر زمان که آماده پخش بشه در اختیارتون قرار میگیره..الان از ما تاریخ پخش نخواید چون تاریخی اعلام نمیشه، در عین حال به شایعات در مورد اسامی قطعات جدید و تاریخ های کذایی پخش آنها نیز توجه نکنید..
3.هیچ آهنگ یا ماکتی از قطعات جدید محسن یگانه لو نرفته!15 ثانیه ی تمرینیه یکی از ساخته های جدید ایشون توسط خودش توی یکی از صفحات شخصیش (اینستاگرام) گذاشته شد، و برخی سایتها این تیکه کوتاه رو ضبط و پخش کردن همین! اسم این قطعه "خطرناک" نیست!!"قرصای خواب آور" اسم این قطعست که هنوز تنظیم نشده و جای کار زیاد داره و قرار نیست خیلیزود پخش شه..اما احتمال این که این قطعه در نهایت کار بعدیِ یگانه باشه بسیار زیاده و در میونِ کارهای در حالِ تکمیل ایشون قرصای خواب آور فعلا شانس بیشتری رو برای پخش داره..
تک آهنگ جدید محسن یگانه بنام "قرص های خواب آور" فردا 25 مهر منتشر میشه...
کنسرت محسن یگانه 25 ، 26 ، 27 و 30 مهر در دو سانس در سالن نمایشگاه بین المللی میلاد برگزار میشه
همچنین :
مرحله ی نهایی نظرسنجی برنامه ساعت ۲۵ از بامداد روز دوشنبه (۲۲مهر) آغاز شده و ۸ تیتراژ برتر برنامه های تلویزیونی به نظرسنجی نهایی گذاشته شدند که از این بین فقط یکی به عنوان بهترین تیتراژ تلویزیونی انتخاب می شود..
برای رای دادن به محسن یگانه و آهنگ "آسمان همیشه ابری نیست"
عدد 1 را به شماره ی 10000725 ارسال کنید..
برای شرکت در نظرسنجی تنها تا عید غدیر خم فرصت دارید...
- مصاحبه ی جدید محسن یگانه با مجله ترانه ماه (مهر 92)
محتوای مخفی: Taraneh.Maah-MEHR92
Last edited by ali_agha1981; 16-10-2013 at 15:42.
رای دادن انجام شد
-----------------------------
الان بعضی وقتا که دوباره آلبوم حباب رو گوش میکنم میبینم عجب آلبوم خوبی بود ولی اون زمان اینقدر به نظرم خوب نبود ! واقعا آدم در مقایسه با آلبوم های چند وقت گذشته حباب رو گوش میکنه میفهمه اون چی بود اینا چی هستن !
دقیقا...
اتفاقا من میخواستم این پست و این حرفم رو در سالگرد انتشار آلبوم حباب (30مهر) بزنم..
میدونی چرا اینجوری فکر میکردی ؟
چون از یکسال قبل از انتشار آلبوم ، حسابی براش تبلیغ کردن و توقعات از محسن یگانه و آلبوم خییییلی بالا رفت..
حتی مخالف های محسن یگانه هم منتظر بودن آلبوم بیاد تا گوش کنن بببین این حباب که میگن چیه !
آلبوم که اومد بیرون ، تا مدت ها همه شوک بودن...انگار توقع وحی الهی و معجزه ای چیزی داشتن..!
ولی حالا که با اکثر آلبوم های نیمه اول امسال مقایسه میکنن نظر دیگه ای دارن...
و اما نظرم خودم اینه که :
حباب آلبوم بسیار خوب و قوی و همه پسندی بود ولی چند اشتباه کوچیک داشت که خیلی تاثیرگذار بود..
که مهمترین اون همون تبلیغات وسیع یکسال قبل از انتشار آلبوم بود
بعدش تعداد زیاد تراک های آلبوم و چینش اشتباه قطعات در آلبوم بود و مهم تر از اون شعرهای آلبوم بود
شعرها ، محسن یگانه ای بود.. قرار نبود و نیست مثل یغما گلرویی و روزبه بمانی شعر و ترانه بگه...
ولی انصافا شعرهاش قوی ای هم داشت....و همچنین ضعیف مثل همه آلبوم ها...
بعدشم که "عاشقانه ها" احسان خواجه امیری اومد و همه شعرهای روزبه بمانی رو کوبیدن تو سر آلبوم حباب و باهاش مقایسه کردند..
و آلبوم حباب حسابی رفت زیر سایه "عاشقانه ها" که بهترین ترانه سرا و آهنگساز سال رو داشت و بهترین آلبوم احسان خواجه امیری تا امروز بود..
و این داستان آلبوم حباب بود...
ببخشید اگه طولانی شد...چون تمام حرفم بعد از یکسال انتشار آلبوم حباب بود که میخواستم تو سالگرد آلبوم بگم...![]()
Last edited by ali_agha1981; 16-10-2013 at 22:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)