چه شكلى ميشه اين كارو كرد؟
با اين كار تغيير ديگه اى تو گوشى ايجاد نميشه؟
لطفا گام به گام توضيح بديد.
چه شكلى ميشه اين كارو كرد؟
با اين كار تغيير ديگه اى تو گوشى ايجاد نميشه؟
لطفا گام به گام توضيح بديد.
قبل از اين سوال شما به چند صفحه قبل ميرفتيدهمه توضيحات و مواردي كه مورد نياز است يافت ميكرديد
و اما هر درايوري مربوط به بخش خودش ميشه و تاثيري به بقيه جاها نميزاره![]()
Last edited by low 20; 04-02-2009 at 17:29.
با سلام خدمت دوستان عزیز و K850 باز
امروز صبح گیر دادم به گوشی بیچارم تا یک درایو دوربین خوب براش پیدا کنم.تصمیم گرفتم تا از جاهای مختلف با تمام درایو های دوربین مختلف عکس بگیرم. خب تصمیمم رو عملی کردم و اینکارو کردم تا اینکه ییهو گفتم بیا یک ثواب هم بکنیم. برای همین شروع کردم به نوشتن یک PDF درباره درایوهایی که برای K850 موجوده. بالاخره بعد از دو سه ساعت تموم شد. می تونید اون رو از آدرس زیر دانلود کنید.
در آخر اینکه من خودم Strong v.12 Final رو انتخاب کردم. همچنین اگر خواستید می تونم فایل اصلی کل عکس ها که بصورت زیپ 25 مگ هستش رو اپلود کنم تا بگیریدش.
منتظر نظرات خوبتون هستم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خسته نباشی
معلوم وقت گذاشتی
سلام دوستان
من فریمور گوشیم r1ca037 ه ولی خودم main & fs فریمور r1fa035 گرفتم تا هم فلش کنم هم تغییر فریمور بدم . ببینم مشکلی که پیش نمیاد ؟
در ضمن ویندوزم هم 64 بیتی هست . اونم مشکلی نداره دیگه درسته ؟
نه دوست عزیز شما به راحتی می تونید با برنامه A2 Uploader گوشیتون رو فلش کنید برای دانلود این برنامه به کلوپی که داخل امضام هست مراجعه کنید اخرین صفحه بود فکر کنم
در ضمن موقع اجرا کردن برنامه حتما باید انتی ویروس خودتون و غیر فعال کنید![]()
خسته نباشد دوست عزيز
بايد بگويم يه كم به درايور Cybershot v6.0_BestPicColorfor_k850 بد نگاه كرديد
و مقايشه بين فلش را محيط كاملا تاريك كه ملاك نمي شه شما بايد در يه محيط نيمه تاريك و يا در يه اتاق كه يه لامپ روشن باشد من درايور Strong v.12 Final ميكردم اما وقتي در يه اتاق نيمه روشن عكس گرفتم نظرم عوض شد چون رنگ زرد عكس رو ضايع ميكرد
ممنون
دوست عزیز
من برای مقایسه شش عدد عکس گرفتم.توی چهار حالت مختلف که بصورت زیر هستش:
1- از منظره که همون درخته بود.
2- از یک جا زیر نور لامپ فلورسنت ( همون بخاریه ولی چراغ روشن و یک آینه دیواری )
3- تاریکی مطلق ( بخاری و یک کمد دیواری )
4- عکس مستقیم از یک لامپ
می خواستم تموم اونها رو اینجا بزارم ولی گفتم حجم pdf خیلی بالا میره. برای همین فقط به دوتای اون پرداختم. الانم دارم هر شش تا رو کنار هم قرار می دم و می زارم همینجا تا بتونید بهتر تصمیم گیری کنید.
Last edited by aliaqua; 05-02-2009 at 19:32.
دوست عزیز
اگر از انتی ویروس Avira Antivir استفاده کنید دیگه این مشکل ویروسی بودن رو هم ندارید. انتی ویروس بسیاری خوبی هست که من دارم یک مدت باهاش کار می کنم ولی مشکلی باهاش نداشتم. توصیه می کنم حتما استفاده کن. اینو هم بگم که تا بحا از Node, Kaspersky, Avant, Avg, Bitdefender استفاده کردم و فعلا این تو همشون برای من بهتر بوده.
Last edited by aliaqua; 05-02-2009 at 19:31.
دوست عزیزمون low 20 نظری دادن که باعث شد من برای اینکه بهتر بشه درایو ها رو برسی کرد چهار عکسی که گرفتم رو کنار هم قرار بدم تا ببینیدش. اونو توی فایل زیر قرار دادم. حجمش حدود 3 مگ هست. ببینید و نظرتون رو بگید لطفا.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)