سلام یه سوال دیگه از نسخه بعدی خبری نیست؟
ممنون
سلام یه سوال دیگه از نسخه بعدی خبری نیست؟
ممنون
من با نرو تا مر حله 8 اومدم ولی تا حالا شمشیر و اسلحه هامو عوض نکردم یعنی فک می کردم خود بازی جلوتر بم میده و خیلی چیزا رو که می خواستم خراب کنم می گفت با این شمشیر نمی تونی
تو مرحله پیش هم یه شمشیر گرفتم و لی چه جوری از اون استفاده کنم؟
ببينيد علي جان نرو غير از اون شمشير و تفنگ و دستش اسلحه ي ديگه اي نداره كه بتونه عوضش كنه اون شمشيري رو هم كه ميگي يعني همون ياماتو رو فقط ميتوني تو حالت devil ازش استفاده كني همون حالت شيطاني منظورمه. حتما اون چيزايي رو هم كه ميخواستي خرابشون كني ولي نتونستي منظورت همون موجوداتيه كه يه سپر جلوشونه و فقط بايد بهشون ضربه بزني و هيچ حمله اي نمي كنند ، درسته؟ منظورت همينه ديگه؟ اونايي رو كه رنگشون بنفشه رو ميتوني نابودشون كني ولي اونايي رو كه رنگشون قرمزه بايد با دانته نابودشون كني كه از مرحله 13 به بعد ميتوني با دانته بري كه هم اسلحه هاي جالبي داره و هم ميتوني اسلحه هاشو عوض كني.من با نرو تا مر حله 8 اومدم ولی تا حالا شمشیر و اسلحه هامو عوض نکردم یعنی فک می کردم خود بازی جلوتر بم میده و خیلی چیزا رو که می خواستم خراب کنم می گفت با این شمشیر نمی تونی
تو مرحله پیش هم یه شمشیر گرفتم و لی چه جوری از اون استفاده کنم؟
Last edited by soliman; 07-12-2008 at 21:44.
نه فعلا كه خبري نيستش دوست عزيز![]()
ممنون
پس یعنی همه ی این مرحله هایی که با نرو رفتمو باید با دانته هم تموم کنم؟
الان تو مرحله 13 گیر کردم (دانته تو جنگل )قبلا با نرو این مرحله رو رفته بودم اما الان با دانته عوض شده
کاره خاصی باید تو این مرحله انجام بدم؟
درسته . البته یکی دو مرحله دیگه غیر از اون مراحل رو در اخر باید بری که یکیش با دانته است و یکیش هم با نروپس یعنی همه ی این مرحله هایی که با نرو رفتمو باید با دانته هم تموم کنم؟
کلا مرحله ها با دانته تغییر میکنند . تو اون مرحله هم شما باید مسیر رو از توی اون توده ی بنفش رنگ پیدا کنید . این مرحله یه کم گمراه کننده است ولی با کمی دقت میتونی تمومش کنی اگه تو جای خاصی گیر کردی یه عکس ازش بزار تا راهنماییت کنم.الان تو مرحله 13 گیر کردم (دانته تو جنگل )قبلا با نرو این مرحله رو رفته بودم اما الان با دانته عوض شده
کاره خاصی باید تو این مرحله انجام بدم؟
این جا باید چی کار کنم؟
![]()
فکر کنم باید 4 بار خلاف جهت سایه حرکت کنی
مطمئن باش دوست عزيز.بايد خلاف جهت سايه حركت كنه
سلام
خسته نباشید همگی
آقایون ما بعد از مدت ها بازی خواستیم بگیریم ، DVM رو گرفتم
ولی موقع نصب این اررور رو میده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)