سلام
میبینم که همه اومدن اینجا من هر موقع میومدم اینجا از هیچ کس خبری نبود و این تاپیک داشت خاک می خورد خوب من از الان تا شب در خدمتم کی هست بیاد یه دست بزنیم؟
سلام
میبینم که همه اومدن اینجا من هر موقع میومدم اینجا از هیچ کس خبری نبود و این تاپیک داشت خاک می خورد خوب من از الان تا شب در خدمتم کی هست بیاد یه دست بزنیم؟
gzh
or
RA3
سلام
از دوستان کسی هست که سریال اورجینال ژنرال رو داشته باشه و بخواد بفروشه (قیمت پایین) یا اینکه دیگه این بازی رو گذاشته باشه کنار؟؟اخه ایا که انلاین بازی میکنن تو سایت gamereplays زیاد شاخ بازی میکنن
![]()
کسی میدونه سی دی اورجینال ژنرال چنده؟
سلام
از دوستان کسی هست که سریال اورجینال ژنرال رو داشته باشه و بخواد بفروشه (با قیمت پایین) یا اینکه این بازی رو کنار گذاشته باشه و سریالشو لازم نداشته باشه؟؟؟؟ بدجور رفتم تو نخ انلاین !!! راستی سی دی اورجینال ژنرال چنده؟؟؟
Last edited by rww; 09-01-2009 at 21:48.
ببین جنرالزو بیخیال شو اگه ریپلی های امروزی رو هم دیده باشی دیگه هیچکس نیست که مثل کلن مافیا بازی کنه ومعمولا و 100% تو بازی یه اشتباه رو میکنن یا بد کنترل میکنن و به هر حال یه گندی میزنن بعدشم تو انلاینش زیاد چیت میزنن و خیلی هم کیک میشی و معمولا باهات بازی نمیکنن نوب هم زیاد داره اگه خیلی میخوای ادامه بدی برو clan wars ثبت نام کن cd key original ردیف کن باهاشون قرار بزار بازی کن ولی دیگه عمر این بازی تموم شد امیدوارم 1 یا 2 سال دیگه ورژنه جدیدشو تو بازار ببینیم که با این قضیه اسراییل و اینا امکان داره به خاطر مشکلات سیاسی EA نسازه بازی رو ولی اگه بسازه میترکونه...
Punks.N17
سلام
هر كي الان ميتونه بياد تا بازي كنيم
name 777game
pass 777
البته من tw&kw&ra3 بازي ميكنم
این بازی هایی که میگی تو این تاپیک زیاد طرفدار نداره یه تاپیک مجزا بزن گور هرکی هم بهت گیر داد
سلام دوست عزیز (اسمتو یادم رفته)
اره قبول دارم بازی قدیمی شده ولی هرکاری میکنم بعد از 3 سال نمیتونم بیخیالش شم!! حتی بیشتر از 10 دقیقه نتونستم ra3 بازی کنمخیلی چرته !!(نظر شخصیه) ، کلن مافیا واقعا قوین (با اون ریپلی هایی که ازشون دیدم!)، اگه بدونی قیمت اورجینال جنرال چنده؟
![]()
cd key نخر برو از اونایی که دیگه بیخیال بازی شدن مجانی بگیر ولی کلا اگه میخوای بخری از یه ادم بخر(از مغازه دار نگیر مگر قیمتی که میگم داد) 20 تومن میتونی راحت گیر بیاری دیگه خیلی خیلی گرون بود 25 تومن... ولی برو دنبال افرادی که بهت 10 11 تومن بفروشن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)