تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 166 از 2403 اولاول ... 661161561621631641651661671681691701762162666661166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashem_wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

نه فقط باید فرم پر کنی 2باره!

پول نصب نمیگرند!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان من رودسر هستم وسرویس256 میگرفتم.تاریخ اتمام سرویسم17اذر بود.من از سایت CRM اقدام به تمدید کردم البته تمدید تا اول ماه چون میخواستم برج به برج بشه تمدیدم اما سرویس128 رو انتخاب کردم.منتظرم فعال کنن.میخوام ببینم تو رودسر بین سرویس128و256 چقدر فرق وجود داره.شما رشتیا که با 128 10برابر اون سرعتی که حقتون هست رو دارید ایشالا که با 128 حداقل من سرعت این 256 رو داشته باشم.بعد نتیجشو اعلام میکنم.یا حق دوستان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

جالبه من از وقتی که درخواست دادم با اینکه انلاین پرداخت کردم هنوزم هنوزه سرویسم تمدید نشده.فقط تو قسمت وضعیت تو کنترل پنل CRM زده Setup

میترسم دیسکانکت کنم بعد دیگه کانکت نشم.چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جالبه من از وقتی که درخواست دادم با اینکه انلاین پرداخت کردم هنوزم هنوزه سرویسم تمدید نشده.فقط تو قسمت وضعیت تو کنترل پنل CRM زده Setup

میترسم دیسکانکت کنم بعد دیگه کانکت نشم.چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تاریخ اتمام سرویست 17 هست. حتما بروز رسانی نکردی که سرویست از امروز شروع شه. اگه بروز رسانی نکنی سرویست و حجمش تموم شه باید بهشون اطلاع بدی که سرویستو زودتر شروع کنن. در هر صورت چرا نگرانی برو تو crm و خودتو "تمدید موقت" کن. با خیال راحت قطع کن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تاریخ اتمام سرویست 17 هست. حتما بروز رسانی نکردی که سرویست از امروز شروع شه. اگه بروز رسانی نکنی سرویست و حجمش تموم شه باید بهشون اطلاع بدی که سرویستو زودتر شروع کنن. در هر صورت چرا نگرانی برو تو crm و خودتو "تمدید موقت" کن. با خیال راحت قطع کن.
    اقا من که گفتم از سی ار ام تمدید تا سربرج کرده بودم پولشم داده بودم الان دیدم اندیشه ثبت کرد و تمدید شدم

من از سروس256 اومدم 128 نتیجشو میرم تست کنم ببینم با 256 فرق داره یانه قبلا تو رودسر همیشه 36دانلود میکردم بعضی وقتها میرفت روی 65 حالا باید ببینم چقدره چون اگه همونقدر باشه عالیه والکی پول 256 میدادم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سرعت دانلود سرویس128 در رودسر الان تست کردم دربدترین حالت 34هست دربهترین حالت65 الان دارم با65دان میکنم واقعا دارم شاخ درمیارم بیخود چندماه پول256 میدادم
    Last edited by SoheilExtreme; 06-12-2009 at 00:15.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سرعت دانلود سرویس128 در رودسر الان تست کردم دربدترین حالت 34هست دربهترین حالت65 الان دارم با65دان میکنم واقعا دارم شاخ درمیارم بیخود چندماه پول256 میدادم

فکر نکنم همیشه اینجوری باشه. یه وقتایی حال میدن سرعت زیاد میشه ولی در حالت عادی سرعتا فرق میکنن. خودت تست کن ببین چجوریه ولی بهر حال اگه سرعتت بالا نرفت مجبور نیستی تا سر برج واستی. میتونی تو crm تغییر پهنای باند بدی.

8. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

فکر نکنم همیشه اینجوری باشه. یه وقتایی حال میدن سرعت زیاد میشه ولی در حالت عادی سرعتا فرق میکنن. خودت تست کن ببین چجوریه ولی بهر حال اگه سرعتت بالا نرفت مجبور نیستی تا سر برج واستی. میتونی تو crm تغییر پهنای باند بدی.
    اره عزیزم امروز صبح ا ز17بالاتر نمیرفت ممنون از راهنماییت تغییر سرعت دادم الان ثبت شد 256 گرفتم دوباره چقدر اینو زود انجام دادن برام جالبه

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اره عزیزم امروز صبح ا ز17بالاتر نمیرفت ممنون از راهنماییت تغییر سرعت دادم الان ثبت شد 256 گرفتم دوباره چقدر اینو زود انجام دادن برام جالبه
    من خودم بعضی اوقات آنلاین ثبت می کنم بعضی اوقاتم میرم دفتر. ولی هر وقت آنلاین ثبت می کنم معمولا بین چند دقیقه تا چند ساعت کارشو انجام میدن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بالخره بعد از مدتها تونستم یکاری کنم که باروشن کردن کامپیوتر خود به خود اینترنت کانکت باشه.همه دوستان میگفتند اندیشه 0-35 هست اما اینطور نبود زنگ زدم اندیشه گفتند اشتباه میزدید شما.باید 8-35 بزارید منم گذاشتم ودیدم بدون کانکشن وصلم به اینترنت.هورا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. این کاربر از SoheilExtreme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •