نه فقط باید فرم پر کنی 2باره!
پول نصب نمیگرند!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه فقط باید فرم پر کنی 2باره!
پول نصب نمیگرند!
دوستان من رودسر هستم وسرویس256 میگرفتم.تاریخ اتمام سرویسم17اذر بود.من از سایت CRM اقدام به تمدید کردم البته تمدید تا اول ماه چون میخواستم برج به برج بشه تمدیدم اما سرویس128 رو انتخاب کردم.منتظرم فعال کنن.میخوام ببینم تو رودسر بین سرویس128و256 چقدر فرق وجود داره.شما رشتیا که با 128 10برابر اون سرعتی که حقتون هست رو دارید ایشالا که با 128 حداقل من سرعت این 256 رو داشته باشم.بعد نتیجشو اعلام میکنم.یا حق دوستان
جالبه من از وقتی که درخواست دادم با اینکه انلاین پرداخت کردم هنوزم هنوزه سرویسم تمدید نشده.فقط تو قسمت وضعیت تو کنترل پنل CRM زده Setup
میترسم دیسکانکت کنم بعد دیگه کانکت نشم.چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ اتمام سرویست 17 هست. حتما بروز رسانی نکردی که سرویست از امروز شروع شه. اگه بروز رسانی نکنی سرویست و حجمش تموم شه باید بهشون اطلاع بدی که سرویستو زودتر شروع کنن. در هر صورت چرا نگرانی برو تو crm و خودتو "تمدید موقت" کن. با خیال راحت قطع کن.
اقا من که گفتم از سی ار ام تمدید تا سربرج کرده بودم پولشم داده بودم الان دیدم اندیشه ثبت کرد و تمدید شدم
من از سروس256 اومدم 128 نتیجشو میرم تست کنم ببینم با 256 فرق داره یانه قبلا تو رودسر همیشه 36دانلود میکردم بعضی وقتها میرفت روی 65 حالا باید ببینم چقدره چون اگه همونقدر باشه عالیه والکی پول 256 میدادم
سرعت دانلود سرویس128 در رودسر الان تست کردم دربدترین حالت 34هست دربهترین حالت65 الان دارم با65دان میکنم واقعا دارم شاخ درمیارم بیخود چندماه پول256 میدادم
Last edited by SoheilExtreme; 06-12-2009 at 00:15.
فکر نکنم همیشه اینجوری باشه. یه وقتایی حال میدن سرعت زیاد میشه ولی در حالت عادی سرعتا فرق میکنن. خودت تست کن ببین چجوریه ولی بهر حال اگه سرعتت بالا نرفت مجبور نیستی تا سر برج واستی. میتونی تو crm تغییر پهنای باند بدی.
اره عزیزم امروز صبح ا ز17بالاتر نمیرفت ممنون از راهنماییت تغییر سرعت دادم الان ثبت شد 256 گرفتم دوباره چقدر اینو زود انجام دادن برام جالبه
من خودم بعضی اوقات آنلاین ثبت می کنم بعضی اوقاتم میرم دفتر. ولی هر وقت آنلاین ثبت می کنم معمولا بین چند دقیقه تا چند ساعت کارشو انجام میدن.
بالخره بعد از مدتها تونستم یکاری کنم که باروشن کردن کامپیوتر خود به خود اینترنت کانکت باشه.همه دوستان میگفتند اندیشه 0-35 هست اما اینطور نبود زنگ زدم اندیشه گفتند اشتباه میزدید شما.باید 8-35 بزارید منم گذاشتم ودیدم بدون کانکشن وصلم به اینترنت.هورا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)