دوست عزیز bahar_21217 ،
لطفا قوانین رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید.
دوست عزیز bahar_21217 ،
لطفا قوانین رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید.
و همين تنها اشكال 2-95 ميتونه باشه.البته اشكال نميشه گفت چون اشكال از ماست كه گوشي رو خوب و با احتياط نميگردونيم.ولي آره اگه خدايي نكرده (خدا براي هيچ 95 داري اين اتفاق نيافته)گوشي از دستت افتاد ضريب خطر رو 50 50 بايد بزاري چون معلوم نيست اين طور مواقع من به خدا توكل ميكنمولی ال سی دی 8 گیگ به خاطر هم سطح بودن با بدنه اگه با جلو بخوره زمین یه چیزیش میشه..........
ان95 معمولی ال سی دیش ضعف بزرگ داره چون محافظ نداره...از نوکیا بعید بود...
ولی روش خش نمیوفته...
سلام احسان جون...دیروز یه از یه جایی به صورت اتفاقی رد می شدم دیدم بالای گوشی علامت "دسترسی به لن" اومده!مثل همون چند دفعه ی قبلی!
همینطوری شانسی گفتم بزنم شاید وصل شه...رفتم توو صفحه ی وب بروزر و آدرس رو وارد کردم!
منتظر بودم که پیغام بده No Getaway Replay رو مثل دفعه ی گذشته بده که برم اما در کمال ناباوری و خوشحالی دیدم که سایت رو باز کرد اونم با سرعتی فوق العاده!!!
جات خالی حدود 50 دقیقه همونجا موندم و از لن استفاده کردم(با سرعتی که ایرانسل عمرا نداره)...یه چندتا دانلود هم کردم!
دیگه از این به بعد هر وقت اینترنت پر سرعت و مجانی و البته بدون دیسکانکت بخوام واسه موبایل می رم اونجا...
Last edited by Mojtaba-MCI; 15-05-2008 at 07:09.
خوش به حالت ...
راستی چرا این پیغام No Getaway Replay میاد ؟؟
من هم با n82 همین مشکل رو دارم .....
ایول داداش مجتبی...
ببیین با لن وصل شدن ربطی به سیم کارت هم داره؟؟؟یعنی هزینه ای هم میوفته؟؟؟
نه اکتور جان ربطی به سیم کارت نداره
لن وایرلس یه سری امواج رادیویی هستند با فرکانس پایین
و سرعت بالایی هم داره لن وایرلس
حتی شما بدون سیم کارت میتونید با لن متصل شید.
Last edited by Reza82N; 15-05-2008 at 11:52.
همینطوری شانسی پیداش کردم...قبلیا همشون یه مشکلی داشتن!
Last edited by Mojtaba-MCI; 15-05-2008 at 12:55.
والا چی بگم مجید جان...خودمم درست علتش رو نمی دونم فقط همینو بگم که چندتا جای قبلی که پیدا کرده بودم همشون همین پیغام رو می دادن تا که این یکی خوب دراومد...
اتفاقا همین امروز هم رفتم اونجا برنامه ی X-plore گوشیمو از ورژن 1.21 به 1.22 آپدیت کردم(شاید آپدیتش 40 ثانیه هم طول نکشید)!
نه اکتور جان...همونطور که دوستان گفتن نه هیچ ربطی به سیم کارت داره و نه هیچ هزینه ای می بره!
فقط کافیه "توانایی نمایش لن" یا همون "لن ابیلیتی" رو از توو گوشیت فعال کنی تا هر جایی از شهر و خیابون که لن داشت رو گوشیت با یه علامت نشون بده و بعد بهش وصل شی و حال کنی!!!
Last edited by Mojtaba-MCI; 15-05-2008 at 13:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)