منم امروز بازی رو تمام کردم
تنها چیزی که از بازی برام به یاد میمونه
گرافیک فوق خفن بازی به خصوص در طراحی texture های لباس albert weskar بود
منم امروز بازی رو تمام کردم
تنها چیزی که از بازی برام به یاد میمونه
گرافیک فوق خفن بازی به خصوص در طراحی texture های لباس albert weskar بود
آقا اين بازي چند نفري هست؟ يه عكس ازش ديدم كه به نظرم اومد 4 نفري هست. اگه اين طوري باشه يكي توضيح بيشتر بده بدونم قضيه دقيقا چيه و چه طوري بازي مي كنن؟
يه چيز ديگه پست اول خيلي ناقصه لطفا اطلاعاتش رو كامل كنيد جنابه resident
ممنون
منظورت چند نفری توی single ؟
بازي فقط تا دو نفر رو ساپورت ميكنه كه البته يه mode جديد به نام Versus اومده كه فكر ميكنم همون Death Match يا Team Death Match باشه كه چندين نفر با هم به مبارزه ميپردازن !!!
اخه کی با mode های خفن gow2 یا kz2 میره سر وقت deathmatch این بازی ؟؟؟ فک کن دو نفر دنبالت بکشنت تو هم داری میدویی حالا یه دفعه خواستی شلیک کنی وای میسی تفنگتو از کوله پشتی برمی داری یه 10 تا گلوله شلیک کمی کنی حالا می خوای reload کنی وای میسی .....
راستی من حدود 1 هفته ای میشه بازی رو تموم کردم دیدم دوستان نظرشونو گفتن منم گفتم بنویسم:
60 در صد این بازی صرف کوزه شکستن و دویدن های بیخود شد همیشه پول بسیار اضافی بود ولی جایی واسه خرج کردنش به اون صورت نبود
تو re های قبلی هم خیلی صرف دویدن و ایتم برداشتن میشد ولی شما دویدن تو کوچه های زامبی زده و تاریک با صدای nemesis پشت سرتون رو با دویدن زیر نور افتاب کنار شوا جون مقایسه کنین
اکشن بازی دیگه کهنه شده خیلی کنده( در صورتی که همه بازیهای دنیا به طرف اکشن سرعتی حرکت می کنن)
معما هم که خدا رو شکر نداشت
دشمنا هم که ......... .
تنها نقطه مثبت و درخشان بازی گرافیکش بود همین
پس آپگریت ها مفتین رفیق .
نه دوست عزیز اگه دقت کرده باشی گفتم "نه به اون صورت" . حالا نه به این صورت یعنی چه؟ببین من اکثر غولای بازی رو با خریدن یه راک لانچر و شلیک بهش تموم می کردم و در نتیجه این همه نیاز به اپگرید نبود(خیلی مسخرس فقط با یه شلیک راکت لانچر اون غول کرمی که باید با اتش افکن با هزار دردسر و بدبختی می کشتیش کشته میشد)
در نتیجه من خیلی اپگرید نمی کردم چون می دونستم مثه شماره 4 دو نوع شاتگان میده دو سه نوع مسلسل و دو نوع دوربیندار)
من همیشه 30 الی 40 هزار از پولم میموند
حالا بدبختیش کجا بود؟وقتی شما coop با یه نفر ادم بازی کنی اونوقت دیگه خیلی خیلی اسون میشه در صورتی که gow2 با coop دو نفرش اون هیجان و سختیش کم نمیشد
ای کاش به جای اینکه این همه روی گرافیک کار کنن یکم بیشتر رو گیم پلی کار می کردن
مگه نشنیدی :
Re 4--sd
re 5--hd
من منتظرم واسه pc بیاد بعد پوستشو بکنم.
خودم گرفتم....: دی
بی نهایته...
آقا اون یوزی رو آپگرید کردی دیگه ؟
من هر چی آپگرید میکنم تموم نمیشه .
درجه ی سبزش پر شده ولی تا 280 تیر رفتم و هنوز تموم نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)