سلام
ميشه لطف كنيد و بگيد چطور ميشه لايسنس برخي قالب ها رو وارد كرد تا بشه ازشون استفاده كرد؟
سلام
ميشه لطف كنيد و بگيد چطور ميشه لايسنس برخي قالب ها رو وارد كرد تا بشه ازشون استفاده كرد؟
سلام
میخوام از 1.0 به 1.5 ارتقا بدم ولی آموزش جامع و کاملی پیدا نکردم
لطف میکنید یک آموزش درست و حسابی بدید که به مشکل برخوردن رو به حداقل برسونه
الان من روی سیستمم کلی کامپوننت و ماژول دارم
بعد از ارتقا تکلیف چی مشه
کامنت های پست ها هم به جوملای جدید میاد ؟
والا من که خیری از ارتقا ندیدم ! !
اقا محسن جدا دارین لینکا رو تغییر میدید؟
کی اماده میشه؟
بین جوملا 1.5.2
1.5.3
1.5.4
1.5.5
1.5.6
1.5.7
1.5.8
کدام بهتره (آخه میخام آپدیت نکنم)
دوست عزیز اینا تقریبا فرقی با هم نمیکنن .. بیشتر یه چیزایی امنیتی یا تغییرات جزیی اعمال شده شما بهتره از اخرین نسخه استفاده کنی و بعد اپدیت کنی..
من جوملا رو روی لوکال با استفاده از Wamp نصب کردم می خواستم VirtuMart رو نصب کنم اما بعد از کلیک روی آپلود و نصب این پیغام رو می ده
( خطا در آپلود این فایل به سرور رخ داده است. )
لطفاً راهنمایی کنید
سلام دوستان
من جوملا 1.0.15 رو نصب كردم (البته فكر كنم پر از مشكل باشه)
وارد صفحه adfmin ه ميشم وقتي براي ورود يوزر و پسورد رو وارد ميكنم با ارور زير روبرو ميشم
Warning: session_start() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/omidgs/public_html/configuration.php:1) in /home/omidgs/public_html/administrator/index2.php on line 37
Warning: session_start() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/omidgs/public_html/configuration.php:1) in /home/omidgs/public_html/administrator/index2.php on line 37
در ضمن هنوزم وقتي ادرس سايت رو ميزنم فايل ها رو نشون ميده مثل اينكه اصلا هيچي نصب نشده
يه سوا لديگه براي قسمت php my admin ه تا فايل تو پوشه sql بود من چون موقع نصب گزينه smple و انتخاب كردم فايل sample_data رو import كردم درست انتخاب كردم؟؟
اينم ادرس سايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوري ميشه فونت بريزم كه بتونم براي نوشتن تو سايتم ازشون استفاده كنم ، كجا بايد بريزم فونت ها رو ؟
کسی هست که با نسخه 1.58 کار کرده باشه ؟ من این ورژن روی لوکال نصب کردم اما تو دایرکت ادمین نصب نمی شه و این ارور رو می ده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)