جدي باخته من فک ميکردم که پر گل ميزننش![]()
جدي باخته من فک ميکردم که پر گل ميزننش![]()
ما به تیم حریف کاری نداریم باخت که باخت مبارکشون![]()
در حمايت از تصميم اخير مارادونا
توس: مسي جايگاهي در فوتبال آرژانتين ندارد
خبرگزاري فارس: مهاجم منچستر يونايتد در حمايت از تصميم اخير سرمربي جديد تيم ملي آرژانتين گفت: مسي در مورد جايگاه خود در فوتبال ما دچار توهم شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون آرژانتين، كارلوس توس گفت: مارادونا هفته گذشته از كاپيتان نبودن مسي صحبت كرد و او به جاي اين كه تبعيت خود را از مربي جديد نشان دهد از اين دستور سرپيچي كرد و خود را كاپيتان بي چون و چراي تيم ملي آرژانتين نام برد. در چنين شرايطي اگر نام مسي از فهرست تيم ملي خط بخورد چنان عجيب نيست.
وي ادامه داد: مسي جايگاهي در تيم ملي آرژانتين ندارد كه بخواهد اين گونه در مرود خودش صحبت كند.
مهاجم منچستريونايتد افزود: معلوم است كه مارادونا نام مسي را براي هميشه خط نمي زند؛ اما اين تنبيه براي او لازم است تا بداند حق ندارد خود را بالاتر از همه ما بداند.
آبیدال دچار مصدومیتی عجیب شد.
به گزارش بارسابست، به نقل از فاکس اسپورت، ملی پوش فرانسوی بارسلونا در طی تمرینات دیروز تیم، در حالی که حضور مسئولین فیفا برای تست تمرینات بارسلونا صورت گرفته بود، به طرز عجیب و قریبی مصدوم شد.
اریک آبیدال که در پیروزی 5-0 بارسلونا برابر مالاگا نقش بسزایی را ایفا کرد، از ناحیه مینیسک پای راست، دچار کشیدگی شده است.
پزشکان اف سی بارسلونا بعد از اینکه دریافتند، اریک در پای راستش احساس درد می کنند، با انجام دادن تست هایی اعلام کردند، که آبیدال حداقل 2 هفته خانه نشین شده است و می تواند بعد از دو بازی، در میادین حاضر شود!
روز بعد، روزنامه رسمی کاتالونیا، Sport چاپ کرد، که دکتر اصلی بارسا احتمال می دهد، مصدومیت آبیدال در طی دو هفته برطرف نشود؛ اگر این اتفاق رخ دهد، مینیسک پای مدافع فرانسوی نیازمند عمل جراحی خواهد بود و به طبع، دوری 3-4 ماهه در نظر گرفته می شود.
بنابر این گزارشات، در صورتی که پای آبیدال، تا دو هفته آتی بدون مشکلی ظاهر شود، او می تواند بدون مشکل به بازی ادامه دهد، اما در صورتی که این اتفاق رخ ندهد، پزشکان بارسلونا برای یک عمل جراحی سنگین آماده خواهند بود!
آرژانتين - اسكاتلند اولين تجربه سرمربيگري مارادونا
ديه گو آرماندو مارادونا اعلام كرد در ديدار دوستانه ماه آينده برابر اسكاتلند در ورزشگاه همپدن پارك، رسما كار خود را به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال آرژانتين آغاز خواهد كرد.
مارادونا در هفته آينده نيز سفري به انگليس خواهد داشت تا با كارلوس ته وس مهاجم باشگاه منچستريونايتد و خاوير ماسكرانو هافبك ليورپول ديدار كند به گزارش تيكر از بوينوس آيرس، مراسم معارفه رسمي مارادونا به عنوان سرمربي آرژانتين هنوز انجام نشده و مستلزم تصويب هيات مديره فدراسيون فوتبال اين كشور در نشست روز سه شنبه آينده است.
اگرچه به نظر ميرسد اين مرحله فقط جنبه فرمايشي دارد و مارادونا كه روز پنجشنبه چهل و هشت سالگياش را جشن گرفت، در ديدار روز ۱۹نوامبر برابر تيم تحت رهبري جرج برلي رسما سرمربي خواهد بود.
وي از هم اكنون اعلام كرده كه ليونل مسي ستاره باشگاه بارسلونا در ديدار با اسكاتلند حضور نخواهد داشت.
مارادونا اظهارداشت:- روز شنبه براي ملاقات با ته وس و ماسكرانو به انگليس ميروم و كارم را در اسكاتلند آغاز خواهم كرد.>
فدراسيون فوتبال آرژانتين با غيبت مسي در اين ديدار دوستانه موافقت كرده تا لطف باشگاه بارسلونا در مورد ترخيص اين بازيكن براي حضور در المپيك را جبران كند.
مارادونا با توجه به اين موضوع گفت:-توافقي كه با بارسلونا صورت گرفته مورد احترام است. ما با هيچكس دعوا نداريم. خوان لاپورتا رييس بارسلونا واقعا آقايي كرد كه اجازه داد مسي در المپيك بازي كند.>
كارلوس بيلاردو سرمربي تيم قهرمان آرژانتين در جام جهاني ۱۹۸۶كه مارادونا كاپيتانش بود، اين بار مدير فني تيمي است كه مارادونا سرمربياش است
بازی بعد بارسلونا
لالیگا اسپانیا
هفته نهم
مالاگا - بارسلونا
ساعت 22:30 از:
Al Jazeera Sport +2
(پخش با تاخیر - ساعت 23:00) Sky Super Calcio
به امید پیروزی![]()
boy iran عزیز به خاطر وقتی که برای تاپیک بارسا میذاری ازت سپاسگذارم
این بازی بارسا با مالاگا کی هست؟
روزش را ننوشتی.
این کارلوس توس هم خیلی پررو شده
شورت ورزشی مسی می ارزه به کله هیکلش!
ارژانتین بدون مسی اصلا معنا نداره!
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ال موندو دپورتيوو، سرالكس فرگوسن گفت: رئال مادريد به طرز انكار ناپذيري سال هاي سال است كه خود را باشگاه فرانكو مرد خون ريز و مستبد اسپانيا مي داند.
وي افزود: مديران رئال از همان ادبياتي براي سخن گفتن استفاده مي كنند كه فرانكو بالاي سر گورهاي دسته چمعي خود استفاده مي كرد.
دمه فرگوسن هم گرم حرف دل من را زد!
همیشه از رئال به خاطر سیاست دزدیدن بازیکن از باشگاههای کوچکتر متنفر بودم!
سلاماین کارلوس توس هم خیلی پررو شده
صد در صد نظر من هم این هست
بازی هم امشب هست![]()
سلام بر صدر جدول
حالا مرد میخاد بارسا رو بیاره پایین !
قهرمانی مبارک
![]()
در پي پيروزي برابر مالاگا
گوارديولا: از بازيكنانم راضي هستم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا، تيمش را مستحق صدرنشيني در لاليگا دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، پپ گوارديولا عنوان كرد: از ديد من، بارسلونا بايد زودتر از اين به صدر مي رسيد. از اينكه تاخيري در اين مهم رخ داده، از هواداران عذرخواهي مي كنم.
وي افزود: از بازيكنان خود كاملا راضي هستم. آنها با تعصب بازي مي كنند. اين همان چيزي است كه از لحظه آغاز لاليگا از آنها خواستهام.
بارسلونا 4 بر يك برابر مالاگا به پيروزي رسيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)