نه متأسفانه ؟ پیام نور رشته برق داره مگه ؟ دفترچه اش کی میاد؟اگه منظورتون دانشگاه اد هست نه . شما در پيام نور چرا شركت نكرديد كه از راه دور هست ؟
نه متأسفانه ؟ پیام نور رشته برق داره مگه ؟ دفترچه اش کی میاد؟اگه منظورتون دانشگاه اد هست نه . شما در پيام نور چرا شركت نكرديد كه از راه دور هست ؟
سلام . .من دانشگاه ازاد قبول شدم...!!!
کسی نشده؟
من قبول شدم . .
من انتخاب اولمو شاهرود شهر خودمون زده بودم ( عمران - عمران ) قبول نشدم . . انتخاب دوم و سومم رو هم قبول نشدم . .
برام زدند قبولی عادی در واحد مهدیشهر . .
حالا نمیدونم برم یا نه . . حدود 2:30 فاصله است . .
کسی نمیدونه مثلا بعد یک ترم آیا انتقالی میدن ؟
در ضمن من کاردانیمو 4 سال پیش گرفتم . .
ممنون . .
موفق باشید .
دوستان منم درومدم...
ثبت نام کی هستش؟؟
ترم بهمنی میشیم یا ... ؟؟؟
همين الان به سايت sanjesh.org مراجعه نماييد و اطلاع بگيريد
سلام من پایان ترم بهمن مدرکمو میگیرم یعنی نیمه 2وم سال 88-89
ایا امکان رزرو وجود داره در ازاد؟
اره امکان رزرو هست...!!یک ترم مرخصی میدن..!!!
سلام دوستان
كسي مي دونه اسامي پذيرفته شدگان بدون آزمون كارشناسي ناپيوسته 88 كي اعلام ميشه ؟ (ممتازين بدون آزمون) ...
قرار بود با نتايج آزمون اعلام بشه ، اما من نه در سايت آزمون (azmoon.com) نه در هيچ جاي ديگه نتونستم چيزي پيدا كنم .
لطفا اگر امكان داره راهنماييم كنيم .
اينجا كسي نيست به داد ما برسه ؟
دوستان حالاکسایی که قبول شدن برای ثبت نام توی دانشگاه باید چکار کنن؟
توی سایت دانشگاه آزاد و آزمون مطلبی ندیدم
من میخوام در امتحان کنکور اسفند ماه شرکت کنم.
من دانشجوی کاردانی غیر انتفاعی در رشته نرم افزار کامپیوتر هستم.
ترم بعد ترم اخر من میشه .یعنی درسم هنوز تموم نشده و تا اول تابستون باید درس بخونم.
ایا اگر من قبول شدم.دانشگاه که فکر کنم ثبت نامش در فروردین باشه.به من مرخصی میده.چون در یک سایت سوالی پرسیدم و یک نفر این جواب را به من داد{{{{{{شما كلا" قيد كنكور علمي-كاربردي را بايد بزني.چون همونطور كه خودتون گفتيد كه يه ترم ديگه براتون مونده اگه علمي-كاربردي كه نتايجش را بعد از عيد مي زنند و ثبت نامش هم ميشه همون اواخر فروردين با توجه به اينكه ترم شما تير ماه 89 تموم ميشه حتي اگه علمي-كاربردي هم قبول بشيد چون ترمتون تير تموم ميشه ثبت نام از شما صورت نمي گيره.در ضمن علمي-كاربردي نه ترم اول را رزرو مي كنه و نه مرخصي تحصيلي ميده.تكميل ظرفيت هم اصلا" نداره.شما بايد فقط براي سراسري 89 كنكور بديد.علمي-كاربردي 88 فقط مخصوص فارغ التحصيلان كارداني يا كساني كه امسال بهمن 88 فارغ التحصيل ميشن هست.يعني نه اينكه شما نتوني براي آزمون ثبت نام كني شما مي توني بعنوان يه كنكور آزمايشي ثبت نام كني چون همونطور كه گفتم اگه قبول بشيد ثبت نامتون نمي كنند.ولي اگه قبول هم بشيد محروميت نداره.اين را دارم از روي تجربه سال پيش دوستام كه قبول شدن و يه ترم براشون مونده بود و ثبت نامشون نكردن مي گم.هر كاري كردن بتونند يه ترم رزرو هم بكنند دانشگاه قبول نكرد.اميدوارم كه كمك خوبي به شما كرده باشم.}}}}}}}}
ایا حرف های این شخص را تایید میکنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)