آقا کسی نبود جواب اون دو تا سوال ما رو بده؟؟!! در ضمن قیمت امنیا رو هم 20 تومن آوردم پایین فوق العاده تمیزه.![]()
آقا کسی نبود جواب اون دو تا سوال ما رو بده؟؟!! در ضمن قیمت امنیا رو هم 20 تومن آوردم پایین فوق العاده تمیزه.![]()
سلام بابا بچه های اینجا چقدر سردن !!! ما تو فروم های دیگه روزی 3 4 تا گوشیو تا پای معامله میبریم با توجه به پست بالا یه عرض دیگه هم داشتم اونم samsung i8910 omnia HD بود ...چون تو کلوپ های پاکت دیدم چند نفر پاکتشون یدونه از این هم دارن(بچه مایه داریه دیگه!!!) اگه omnia HD تون تمیزه و قصد فروش رو دارین من بعلاوه Touch Hd این رو هم خریدارم.MER10+20
سلام ... من مي خوام hd2 بخرم يه سري سوال داشتم ؟؟؟؟
1.گوشي خوبي هست كلا ؟؟؟
2. ميارزه 760 تومن ؟؟
3.من الان n82 دارم از نظر مولتي مديا از اون بهتره ؟؟؟
4. موقع خريد به چي توجه كنم سرم كلاه نره؟؟؟
اگه چيز ديگه اي هم به زهنتون ميرسه بگيد
من HD2 ندارم ولی فکر کنم از خیلیایی که دارن بیشتر بلد باشم چون تو همه ی فروم ها از اول بحثشو دنبال کردم: در کل بهت بگم اگه دنبال کیفیت دوربین و اسپیکر هستی دنبال HD2 و حتی میشه گفت پاکت پی سی نرو و به نظر من دنبال i8910 omnia HD symbian برو و 100% بگیرش چون عالیه ولی اگه کاملا با شرایط پاکت آشنایی و میدونی ارزش پاکت به دوربین و اسپیکر نیست انتخابی بهتر از HD2 نداری:
1-کلا که من نمیگم ولی به هر سایت خارجی که سر میزنم میبینم که 2 ماهه داغ ترین موضوع سایت هاست..عالیه پسر!!!
2-بله 760 که هیچ بیشتر هم میارزه البته فکر کنم الان 720 شده
3-از نظر دوربین و صدای اسپیکر 80 الی 90 % N82 میشه بهش نمره داد ولی تو هندزفری میترکونه...و مولتی مدیا که اصلا حرفشو نزن که صفحه ی 2.4 اینچ و 4.3 اینچ رو اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد فکر کن تو 4.3 فیلم نگاه کنی!!!
4-فکر نکنم تقلبیش تو بازار اومده باشه ولی حواست باشه طرف گوشی جعبه باز بهت نندازه و حتما پلمپ شده بگیر ..اگه خیلی میترسی گارانتی دار بگیر که لیبل شرکت گارانتی یاس یا پرشین تلکام روش باشه....به هیچ وجه پول اضافه واسه نصب نرم افزار نده!!!فهمیدی!!! اگه بدی خودم خفت میکنمبه یارو بگو من حرفه ایم و گول این حرفای مفت تو رو نمیخورم اگه گیر داد از مغازه بزن بیرون..واسه هر نوع نرم افزاری خودم یا بچه های محترم راهنماییت میکنن و از همین فروم میتونی دانلود کنی و نصب کنی.
![]()
ممنون از راهنمايي تون ....واقعا موثر بود .... من اگه خدا بخواد 4 شنبه ميگيرم ....
بگیر و موفق باشی
حتما رم 2 گیگ تو جعبه رو رد کن بره و یه 8 یا 16 گیگ بگیر حاشو ببر ..اصلا هم نیازی به طلق محافظ نداری و صفحه گوشی کاملا ضد خش گلوله زلزله سیل طوفان سرطان و هر بلای آسمونی و زمینی که فکرشو بکنی![]()
سلام برو بچ با حال خوبید.
من یه راهنمایی خیلی فوری دارم
خلاصه بگم :من htc hd2 رو بخرم یا apple 3gs
1:کدوم از همه همه همه لحاظ بهتره؟
2:باید موقع خرید به چه موارد خیلی مهمی توجه کنم ؟
هر کسی که اطلاعات کاملی داره لطفا راهنمایی کنه؟
ممنون
سلام.
با این روشی که شما میخواهید که نمیشه راهنمایی کرد قربان.هر کدوم مزایا و معایبی دارن باید بگی از دستگاهت چی میخوای تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.![]()
سلام اتفاقا من 3 روزه به شدت دیوانه آیفون شده بودم یعنی طوری بود که خواستم بیام اینجا و خداحافظی کنم و برم تو فروم آیفون و ماهه دیگه برم i900 رو بفروشم و یدونه 3g رو بخرم ولی گفتم کمی تحقیق کنم(آخه اطلاعاتم از آیفون کم بود) این بود که در کمال تعجب!!! دیدم که
1-بلوتوث نداره(داره ها ولی فقط برای هندزفری مونو)
2-دوربین 2 مگا پیکسل (یعنی باید قید دوربین رو بکل زد)
3-قیمت بالا که اصلا با عقل جور در نمیاد
شاید دوستان 7 یا 8 مورد دیگه هم اضافه کنن ولی من فقط به دلیل همین 3 تا مشکل بالا منصرف شدم...تازه شما گفتی 3Gs که درسته کمی از این مشکلاتش حل شده ولی 800 تومان نمی ارزه و قابل مقایسه با HD2 نیست...ولی اگه به فکر نرم افزاری و این مشکلات سخت افزاری برات مهم نیست و البته محدودیت مالی نداری آیفون 3 جی اس بگیر....نرم افزار های آیفون خیلی با win mobile فرق میکنه و واقعا گل کاشته
من HD2 ندارم ولی فکر کنم از خیلیایی که دارن بیشتر بلد باشم چون تو همه ی فروم ها از اول بحثشو دنبال کردم: در کل بهت بگم اگه دنبال کیفیت دوربین و اسپیکر هستی دنبال HD2 و حتی میشه گفت پاکت پی سی نرو و به نظر من دنبال i8910 omnia HD symbian برو و 100% بگیرش چون عالیه ولی اگه کاملا با شرایط پاکت آشنایی و میدونی ارزش پاکت به دوربین و اسپیکر نیست انتخابی بهتر از HD2 نداری:
1-کلا که من نمیگم ولی به هر سایت خارجی که سر میزنم میبینم که 2 ماهه داغ ترین موضوع سایت هاست..عالیه پسر!!!
2-بله 760 که هیچ بیشتر هم میارزه البته فکر کنم الان 720 شده
3-از نظر دوربین و صدای اسپیکر 80 الی 90 % N82 میشه بهش نمره داد ولی تو هندزفری میترکونه...و مولتی مدیا که اصلا حرفشو نزن که صفحه ی 2.4 اینچ و 4.3 اینچ رو اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد فکر کن تو 4.3 فیلم نگاه کنی!!!
4-فکر نکنم تقلبیش تو بازار اومده باشه ولی حواست باشه طرف گوشی جعبه باز بهت نندازه و حتما پلمپ شده بگیر ..اگه خیلی میترسی گارانتی دار بگیر که لیبل شرکت گارانتی یاس یا پرشین تلکام روش باشه....به هیچ وجه پول اضافه واسه نصب نرم افزار نده!!!فهمیدی!!! اگه بدی خودم خفت میکنمبه یارو بگو من حرفه ایم و گول این حرفای مفت تو رو نمیخورم اگه گیر داد از مغازه بزن بیرون..واسه هر نوع نرم افزاری خودم یا بچه های محترم راهنماییت میکنن و از همین فروم میتونی دانلود کنی و نصب کنی.
![]()
دوستان قیمت اکبند X1 چند هست بدون گارانت و گارانتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)