خونه شاتل دارم اون سرویسش که من میخوام گرونه
لاوان 256 / 384 59,000 قیمتش خوبه فقط اگه قطعی نداشته باشه افت سرعتم نداشته باشه عالیه
لاوان چطوره از نظر قطعی, افت سرعت ,پشتیبانی؟
خونه شاتل دارم اون سرویسش که من میخوام گرونه
لاوان 256 / 384 59,000 قیمتش خوبه فقط اگه قطعی نداشته باشه افت سرعتم نداشته باشه عالیه
لاوان چطوره از نظر قطعی, افت سرعت ,پشتیبانی؟
من الان دارم از امین نت سرویس میگیریم ولی میخواستم حالا از صبانت بگیرم .اگه بخوام حالا برم از اونجا اکانت بگیرم ، به جز ماهی مثلا 13هزار تومن (پول اینترنت+آبونمان+مالیات مخابرات)پول دیگه ای نمیخواد بدم؟(چون قبلا با امین نت اکانت میگرفتم؟)حق اشتراک اولیه نمیخواد؟(در صورتی که میخواد چقدره؟)
راه اندازي اوليه فكر كنم براي صبا نت 10 تومن باشه
شاتل سرویس eco داره اما نه دیگه 7 تومن !!! فکر کنم 19 تومن باشه 512 3 گیگ
لاوان سرعتش که کمتر از یک هشتم هست،مثلا سرعت 24 برای خط 256 داره،قبلا افت سرعت نداشت،ولی الآن صبح ها خیلی افت سرعت داره،حتی چند بار هم به مدت 10 دقیقه کلا قطع میشه،بقیه روز خوبه.
تقریبا یک هفته هست.
قطعیش هم در حد 10 دقیقه هست.ولی صبح ها نوسان داره.
جووووون برای منطقه ما هم ای دی اس ال راه افتاد ....
فردا صبح دارم میرم شاتل
آقا شما پیش شمارت 843 بود ؟؟؟ من 843 هستم اول باید از امیرکبیر بپرسم ؟؟؟ اگه آره آدرس و شماره مربوط به dsl تو مخابرات امیرکبیر چیه ؟؟؟
منو هم کامل راهنمایی کن منم میخوام بگیرم حالم داره از این dial up بهم میخوره
Last edited by amirsaeed; 08-08-2008 at 21:03.
صبانت افتضاح افتضاح افتضاح ............ بخدا دیگه اعصابم خرد شده اینم دیگه آخرین باری هست از اینها میگیرم ایشالا اشتراکم که ماه دیگه تموم بشه از شاتل میگیرم.
اونایی که صبا دارن الان مشکل دارن؟؟؟؟؟/ من 3 روز حتی چراغ مودمم ثابت نمی شه چه برسه به اینکه وصل بشه تازه اگه با بدبختی ثابت بشه دیتا نمی ده. الان هم دارم با دیل آپ کانکت میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)