تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 166 از 285 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام
    یه چند وقتی بود بدجور دنبال این تاپیک می‌گشتم ولی پیدا نمی‌شد!!!! الان که پیداش کردم، یادم نیست که می‌خواستم چی بپرسم!!!!!

من 2 تا آزمون نوروزی کانون رو شرکت کردم. به نظر من سوالهای اختصاصیش متوسط رو به آسون هست! ولی سوال سخت هم مثل گزینه 2 فایده نداره. اما عمومیش مایه‌دار هست.

یه سوال: امسال معدل رو چطوری تاثیر می‌دهند؟ فقط در رتبه‌بندی، فقط در انتخاب رشته یا هر دو؟ 1 نمره معدل، چقدر و در کجا تاثیر می‌گذاره؟

در ضمن جواب سوالات آزمونهای جامع سال 86 آزمایشی سنجش روی سایتش گذاشته شده ولی خود سوالها کجاست؟!؟!
    Last edited by SuB; 04-04-2008 at 13:30.

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام
    یه چند وقتی بود بدجور دنبال این تاپیک می‌گشتم ولی پیدا نمی‌شد!!!! الان که پیداش کردم، یادم نیست که می‌خواستم چی بپرسم!!!!!

من 2 تا آزمون نوروزی کانون رو شرکت کردم. به نظر من سوالهای اختصاصیش متوسط رو به آسون هست! ولی سوال سخت هم مثل گزینه 2 فایده نداره. اما عمومیش مایه‌دار هست.

یه سوال: امسال معدل رو چطوری تاثیر می‌دهند؟ فقط در رتبه‌بندی، فقط در انتخاب رشته یا هر دو؟ 1 نمره معدل، چقدر و در کجا تاثیر می‌گذاره؟

در ضمن جواب سوالات آزمونهای جامع سال 86 آزمایشی سنجش روی سایتش گذاشته شده ولی خود سوالها کجاست؟!؟!
    15 درصد در تراز کل
    فک کنم فقط در رتبه بندیه
    نمیدونم اره فقط جواب هاش هست
    تعجب نکن اینجا ایرانه

راستی ببخشید.... یادم رفت بهتون پیغام خصوصی بدم
    لینک جدیدو براتون بفرستم
    Last edited by soheilsmart; 04-04-2008 at 14:14.

داره خودمونی میشه ZIBAYEKHOFTE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    آقا یکی از دوستام گفتن من این سوال رو براش بپرسم:
    آیا منابع رشته کامپوتر(فنی)برخی از دروس تغییر کرده؟
    یا کلا منابع تغییری داشته یا نه
    آخه شنیده بود مبانی کامپیوتر کتابش عوض شده و ریاضی 3 هم یه منابع کنکور اضافه شده و یه سری تغییرات دیگه
    ممنون میشم راهنمایی کنین

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

قبلا هم گفتم
    ولی دوباره میگم
    برای دیدن کارنامه در ازمون های کانون به دو روش زیر میتوانید عمل کنید
      • 1-
      • مراجعه به سایت kanoon.ir
      • دقت کنید در این مورد علاوه بر شماره داوطلبی به شماره شناسنامه هم نیازدارید
      • 2-
      • تماس با شماره 88978621-021
      • در این مورد شماره داوطلبی لازم است
      • کارنامه ها معمولا ساعت 4 الی 5 اماده میشن
    • هم اکنون کارنامه بر روی سایت قابل مشاهده است
    Last edited by soheilsmart; 04-04-2008 at 17:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام

سلام اينم آخرين خبر از تاثير نمرات
    [/quote]در ضمن جواب سوالات آزمونهای جامع سال 86 آزمایشی سنجش روی سایتش گذاشته شده ولی خود سوالها کجاست؟!؟![/quote]

سوالات و نذاشتن دليلش و هم تاجايي که باهاشون صحبت کرديم ندادن ولي خوب سوالات فيزيک و مربوط به جامع 1 سال 85 سوال و جواب و به ما دادن که هزينه زيادي هم برداشت
    بنده هم در اختيار دوستام در سايت مرجع سوالات هماهنگ کشوري گذاشتم لينکش و اينجا نمي زارم چون ممکنه پست کلا پاک بشه

[/quote]یه سوال: امسال معدل رو چطوری تاثیر می‌دهند؟ فقط در رتبه‌بندی، فقط در انتخاب رشته یا هر دو؟ 1 نمره معدل، چقدر و در کجا تاثیر می‌گذاره؟/quote]

*** در مورد تاثير نمرات هم اين آخرين خبره :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به نحوه تاثير سوابق تحصيلي داوطلبان در آزمون سراسري سال 87، از تاثير 15 درصدي سوابق تحصيلي در كنكور87، لحاظ سوابق تحصيلي 73 درصد داوطلبان در نمره كل كنكور خبر داد.
    دكتر ابراهيم خدايي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران با اشاره به آخرين جزييات تاثير سوابق تحصيلي داوطلبان در آزمون سراسري سال 87، اظهار كرد: در كنكور 86 سوابق تحصيلي تا 15 درصد در نمره كل داوطلبان اعمال مي‌شد، البته در اين رابطه معدل كتبي داوطلباني كه در امتحانات سراسري و نهايي آموزش و پرورش شركت كرده بودند به عنوان سوابق تحصيلي لحاظ مي‌شود.
    وي با بيان اينكه براي كنكور 87 نيز سوابق تحصيلي تا 15 درصد در نمره كل آزمون داوطلبان اعمال مي‌شود، تصريح كرد: البته تاثير سوابق تحصيلي براي امسال با تغييراتي روبرو بوده است، به عبارت ديگر در آزمون امسال براي سه دسته از داوطلبان، سوابق تحصيلي احتساب مي‌شود كه اين داوطلبان شامل افرادي مي‌شوند كه در سالهاي 84، 85 و 86 به صورت نهايي و سراسري ديپلم اخذ كرده‌اند.

نمرات حدود 10 درس به عنوان سوابق تحصيلي داوطلب لحاظ مي‌شود
    معاون سازمان سنجش افزود: در آزمون سراسري سال 87 به جاي معدل، نمرات دروس مشخص شده به عنوان سوابق تحصيلي داوطلبان اعمال مي‌شود، در اين راستا بسته به نوع ديپلم داوطلب، يعني ديپلم رياضي، علوم تجربي، علوم انساني و علوم معارف اسلامي نمرات حدود 10 درس به عنوان سوابق تحصيلي داوطلب لحاظ مي‌شود.
    به گفته وي، بر اين اساس نمرات داوطلبان از آموزش و پرورش اخذ شده و بر اساس ضرايب مشخص شده براي هر درس، مراحل تراز كردن و نمره كل سازي طي شده و نمره نهايي داوطلب تا 15 درصد در نمره كل كنكور لحاظ مي‌شود.
    دكتر خدايي با بيان اينكه 73 درصد داوطلبان كنكور87 در امتحانات سراسري سالهاي 84 و 85 و 86 آموزش و پرورش شركت كرده‌اند، گفت: حدود 980 هزار نفر از داوطلبان آزمون سراسري سال 87 در امتحانات سراسري سالهاي 84 و 85 و 86 آموزش و پرورش شركت كرده‌اند، بنابراين قانون تاثير15 درصدي سوابق تحصيلي در كنكور تنها براي اين دسته از داوطلبان اعمال مي شود.
    وي با بيان اينكه سال گذشته اطلاعات داوطلبان ديپلمه سالهاي 84 و 85 از وزارت آموزش و پرورش اخذ شد، تصريح كرد: در اين ميان برخي از افراد به دليل وجود تفاوت در سيستم دو وزارتخانه شناسايي نشدند و بنابراين براي تاثير 15 درصدي معدل در كنكور بنابر اظهارات خود داوطلب عمل شد البته 99 درصد اطلاعات داوطلبان صحيح بوده و مشكلي ايجاد نشد.
    وي با اشاره به عدم تناسب سيستم جمع آوري نمرات آموزش و پرورش با سيستم سازمان سنجش، اظهار كرد: بهبود و به روز كردن اين سيستم‌ها براي اجراي هرچه مطلوبتر اين طرح ضروري است، به عبارت ديگر سيستم‌هاي جمع آوري اطلاعات و نمرات آموزش و پرورش بايد به سمتي برود كه بتوان اطلاعات را از خود آموزش و پرورش اتخاذ كرد تا دقت عمل بالا برود.
    وي افزود: البته خود داوطلبان نيز اكثرا اطلاعات دقيقي ارايه مي‌كنند و آمار ارايه اطلاعات نادرست كمتر از صدم درصد مي‌باشد، حتي اگر اطلاعات نادرستي ارايه شود، در زمان ثبت‌نام صحت يا عدم صحت آن مشخص خواهد شد.
    معاون سازمان سنجش با بيان اينكه نمره كل كنكور از 100 لحاظ مي‌شود، گفت: براساس طرح كنكور 85 درصد اين نمره از طريق كنكور و 15 درصد مابقي از طريق سوابق تحصيلي داوطلب تامين مي‌شود. البته اين 15 درصد به دليل رقابت بالاي بين داوطلبان تاثير زيادي در قبولي يا عدم قبولي داوطلب خواهد داشت.

رابطه مستقيم و تاثير گذاري بين سوابق تحصيلي و نمرات آزمون داوطلبان وجود دارد
    وي با اشاره به تاثير قطعي 15 درصدي سوابق تحصيلي داوطلبان در آزمون سراسري، اظهار كرد: رابطه مستقيم و تاثيرگذاري بين سوابق تحصيلي و نمرات آزمون داوطلبان وجود دارد كه اين مساله بر اساس نمره آزمون تستي داوطلبان، تاثير مثبت يا منفي در نمره كل و قبولي داوطلبان مي‌گذارد.
    وي افزود: به عنوان مثال نمره آزمون تستي داوطلبي70 است كه با دارا بودن معدل 12، در نهايت نمره 82 را كسب مي‌كند، از سوي ديگر داوطلبي با نمره تستي 68 و معدل 16 نمره كل 84 را كسب مي‌كند، بر اين اساس معدل باعث اعمال تاثير مثبت و منفي در نمره كل داوطلب مي‌شود.
    دكتر خدايي با اشاره به داوطلبان ديپلمه سالهاي قبل از 84، گفت: نمره كل اين داوطلبان به دليل شركت نكردن در امتحانات سراسري و نهايي آموزش و پرورش به صورت 100 درصد از طريق آزمون سراسري تامين مي‌شود.

اوراق امتحانات سراسري در سطح كشوري تصحيح مي‌شود

هنوز ترديدهايي در خصوص تاثير اوراق تشريحي وجود دارد
    وي همچنين در خصوص چگونگي تصحيح اوراق امتحانات سراسري و نهايي آموزش و پرورش، اظهاركرد: براساس اين طرح اوراق امتحانات سراسري در سطح كشوري تصحيح مي‌شود نه در دبيرستان محل فارغ التحصيلي داوطلب، كه اين مساله درصد اعمال سلايق و گاها بي عدالتي در تصحيح اوراق را كاهش مي‌دهد، با اين حال هنوز ترديدهايي در خصوص تاثير اوراق تشريحي وجود دارد كه امكان اعمال سليقه مصحح در تصحيح اوراق را تشديد مي‌كند كه وزارت آموزش و پرورش بايد در جهت رفع اين نواقص و اشكالات گام بردارد.
    دكتر خدايي همچنين اظهار كرد: سازمان سنجش آمادگي خود را براي كمك به آموزش و پرورش براي طراحي سوالات استاندارد اعلام كرده است.

*** و جديدترين خبر از سازمان سنجش هم اينه :
    انتشار نمرات سال سوم دبیرستان داوطلبان کنکور 87 در 26 فروردین ماه
    سازمان سنجش آموزش کشور اطلاعات دریافتی از وزارت آموزش و پرورش در خصوص نمرات امتحانات نهایی سال سوم دبیرستان داوطلبان کنکور 87 را منتشر می کند.
    با توجه به اینکه در آزمون سراسری سال1387 نمرات دروس امتحانات نهایی سال سوم دبیرستان نظام جدید دیپلمه­ سالهای 84، 85 و 86 تا 15درصد در نتیجه آزمون سراسری تأثیر گذار خواهد بود، لذا اطلاعاتی را که سازمان سنجش در این زمینه از آموزش و پرورش استعلام کرده است نیز در سایت سازمان به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار می گیرد.
    علاوه بر این اطلاعات مربوط به کلیه داوطلبانی که در موعد مقرر نسبت به ثبت ­نام در آزمون سراسری سال جاری اقدام کرده اند، از روز دوشنبه 26 فروردین ماه تا شنبه 31 فروردین ماه به مدت 6 روز در سایت اینترنتی سازمان سنجش منتشر می شود، تا داوطلبان به منظور اطمینان از صحت اطلاعات، اطلاعات ارائه شده به سازمان سنجش را مشاهده کنند.
    داوطلبان می­ توانند در روزهای مذکور با استفاده از اطلاعات شخصی و محرمانه مندرج بر روی کارت اعتباری ثبت ­نام خود، اطلاعات ثبت ­نامی خود را مشاهده و در صورتی که نیاز به اصلاح مورد یا مواردی باشد، براساس
    دستورالعملهای مندرج در سایت اقدام کنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.
    ]
    =============
    بعضي ها از عمومی ها گله داشتن:
    یه کتاب پیدا کردم،جون می ده برا بعد عید:(البته کاظم تذکر جدی داده که توی دوران جمع بندی تست های تالیفی جدید کار نکنید و توی عید هم تست های تکراری رو بزنید....خودمونیم ولی دار و دسته ی قلمچی هم بعضی وقتا بد جور اشتباه می کنن ها)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین کتاب های اگر من طراح بودم
    در دو مجموعه عمومی و اختصاصی
    کاری از قلم چی - راه اندیشه

و همچنین
    کتاب های بنفش کانون
    در سه درس عمومی
    زبان.دینی . ادبیات

خودم ادبیاتشو داشتم واقعا خوبه
    حالا میخوام دینی و زبانشو بخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام ... آقا لاقل یکی این جای جدید رو به من خبر میداد!!! نا سلامتی من حق آب و گل دارم... میگم چی شد یه مرتبه تعداد پستام زیاد شدها!!!
    من آزمون امروز رو خیلی خراب کردم. لطفاً برام دعا کنید!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام ... آقا لاقل یکی این جای جدید رو به من خبر میداد!!! نا سلامتی من حق آب و گل دارم... میگم چی شد یه مرتبه تعداد پستام زیاد شدها!!!
    من آزمون امروز رو خیلی خراب کردم. لطفاً برام دعا کنید!
    ببخشید که واستون نفرستادما
    اخه خودم کلی مشکل داشتم(البته قرار بود برا همه لینک جدید رو پیغام خصوصی کنم ولی نشد!!!!)
    شما رو حیتو از دست ندیا
    من برای همه دعا میکنم
    شما هم برای من دعا کنید

خدا کمکمون میکنه
    مطمئنم

همه موفق میشم
    راستی در مورد اون سوالت
    از متفرقه اومدیم زیر مجموعه انجمن علمی
    تو متفرقه پستا شمرده نمیشد
    ولی اینجا حساب میشه دیگه
    برا همین پستات زیاد شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان

من کتاب فیزیک پیش دانشگاهی 1 اندیشه سازان چاپ مبتکران رو دارم ولی پیش دو گیرم نمی یاد .به نظر شما چه کتابی برای فیزیک پیش 2 خوبه .
    ایا انتشارات خوش خوان فیزیک هم داره یا نه؟

موفق باشید

داره خودمونی میشه masoudHnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام بچه ها
    همگی دارید می ترکونید دیگه زدید رو دست 24 ساعت !!
    خوب این بنفش قلمچی واقعا خوبه؟
    راستی من 62 تا تا حالا پست دادم؟؟؟؟
    همش تو همین تاپیک بودا
    چه قدر من اهل درسم آخه(خدایا دلت میاد من امسال قبول نشم. با این همه تلاش(:
    )

راستی سهیل این آهنگ های بد بد چیه که گوش می کنی.(اینجا تهرانه یعنی شهریکه...)

سعید هم پیداش نیست بگه امروز آزمون تو شهر ما بر گزار نشد به خاطر نداشتن مجوز!!!!
    داره خر می زنه دیگه
    خوب فکر کنم زیادی بی ربط نوشتم همین روزاست که اخطار بگیرم

بای
    Last edited by masoudHnet; 05-04-2008 at 12:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •