سلام ودرود
میخواستم بدونم فلش مموری hdd چیه؟
سلام ودرود
میخواستم بدونم فلش مموری hdd چیه؟
دوستان عجب خواب زمستانی رفتن![]()
با سلام و شب خوش
من یه فلش موری 8 گیگ اچ پی دارم که چند وقتی هست که ضبط ماشین اونو نمی خونه. تو ضبط های دو سه تا ماشین دیگه هم امتحان کردم. همین مشکل رو داشت. در حالیکه فلشم سالمه و اطلاعات به راحتی کپی و پست میشه و غیره. فقط با ضبط ماشین مشکل داره. در صورتی که قبلا به راحتی اونو می خوند. با تشکر از شما منتظر پاسخ هستم
سلام دوستان در يه سايت ديدم كه فلش مموري زده 512 گيگ كه يه سايت هست هر جنسي بدي ميخره مياره گفت در مياد 80 هزار تومان در منزل تحويل ميدن. ميخوان بدونم اين فلش رو تمام دستگاهها ساپورت ميكنن؟؟؟ اندازه يه هارد هست خوبه جمع و جور و راحت.
با سلام دوباره
فلش 512 گیگ 80 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نخیر از این خبرا نیست فلش 64 گیگ 100-200 تومن اونوقت 512گیگ 80 تومن ؟ فلشش حتما مشکل داره و قلابیه.![]()
با سلام و شب خوش دوباره
دوست عزیز تو این سایت ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اون سایتی که سفارش میدیم میاره گفت 80 در میاد این جنسی که دادین ولی خودش گفت از این مدل خرید نداشتیم تضمین نمیکنیم.
Last edited by mrmostafa; 02-02-2012 at 12:05.
سلام
دوست عزیز اخیرا فلش رو فرمت نکردی ؟
فلش رو به کامپیوتر وصل کن و ببین NTFS هست یا FAT32 ؟ که اگه NTFS باشه فلشت قابل شناسایی واسه پخش ماشین نیست شما فلش رو در حالت FAT32 یک بار فرمت کن ببین مشکلت حل میشه یا نه ؟
کسی نمیدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)