عکسها مگه +18 که مورد داره![]()
عکسها مگه +18 که مورد داره![]()
سلام علیکم و رحمه ا...
این قرار هم مثل باقی قرارها گذشت و هر کی نیومد به هیچ جاش نیست(البته باید دلش بسوزه ولی اصولا نمیسوزه).با توجه به اصرارهای مکرر دوستان مبنی بر اینکه من گزارش این قرار رو بنویسم پس ما هم میگزارشیم.
البته چون من نیم ساعت دیر رسیدم پس از اونجایی که بودم رو توضیح میدم و به قبلش هم اصلا مهم نیست.
دوستان عزیز که در این قرار حضور داشتن به ترتیبی که اسمشون یادم میاد به این شرحن:
آقا مهدی - مصطفی عشقی - لاولی من- بابک-مهرداد 21 - گابانا-انیم ادیتور-ویسدوم-سامان تی سی آی-rouzbehshahgaldi-rudder- سعید رونالدو-سپهر(بالای s از اینا داره)-جاوید-امین رو هم یادم نمیاد
1.بازار نقل و انتقال سی دی داغ داغ بود.هر کسی واصه کلاس کار هم که شده 4 تا سی دی خام آورده بود تا از قافله عقب نمونه.
2.آخر امین برای جاوید سی دی نیاورد.
3.جاوید از همه جای ملت عکس گرفت.
4.ویسدوم یک جا بد جور توسط من سر کار رفت.من همینجا از اون آقایی که مجبور شد با ویسدوم دست بده عذر میخوام
5.مهرداد 21 حرف سیاسی میزنه!باید بن بشه
6.نمیدونم چرا همه دوست داشتن یک چیزی به عنوان یادگاری به من بدن.
7.از سپهر من 2 کلمه شنیدم.سلام و خدافظ
8.گابانا برای اینکه به همه ثابت کنه کارش سخت افزاره کی بورد سیستمش رو هم آورده بود سر قرار.
9.سامان به همه شام داد.البته شامش آبکی بود.نی هم داشت.بهش میگن ساندیس
10.یه آقاهی اونور تر 20 دقیقه منتظر بود.همه فکر میکردن از اعضای پی سی ورلده.ولی بعد از کلی الافی دوستش اومد و با هم رفتن.
11.کنکور به سعید رونالدو ساخته بود و بد جور چاق شده بود.میترسم اگه خدای نکرده امسال قبول نشه و کارش بکشه به سال بعد مجبور بشه با وانت بره این ور اون ور.
12.مه سافت هم تلفنی توسط بنده رفت سر کار.امشب قراره بشه سوپر مدیر.
13.آقا مهدی سی دی آکروبات 5 و فتوشاپ 3 و ویندوز 95 رو آورده بود و کلی نرم افزار 2007 گرفت.
14.سامان هنوز هم باور نکرده که اون آقاهِ بابک بود.سامان جود به خدا اون بابک بود.
دیگه نکته ی خاصی تو ذهنم نیست.عکس ها رو هم که عمرا نمیزاریم.قرار بعدی هم فعلا خبری نیست.
مخلصیم
Last edited by Elfin-D; 21-07-2007 at 10:10.
عکس که نمیزارید !!!! حداقل بگیر سر جمع چند نفر اومده بودن ؟؟؟ خداوکیلی راست بگید ها .
اقا جاتون حسابی خالی بود ......
هوا عالی بود ..... ابری و خنک .....
تا اونجایی که من یادمه این افراد اومدن :
بابک - امین - مهرداد - اقا مهدی - جاوید - سپهر - الفین - مصطفی - Lovelyman - Wisdom - روزبه - Gabana و .... ببخشید اگه اسم بعضیا رو جا انداختم ........
حالا میخوام در مورد هر کدومشون یه توضیح کوچولو بدم :
بابک : اون ادمی که فکر میکنین نیست ... یه پسر اجتماعی با روابط عمومی خوب ... بگو و بخند .... زمین تا اسمون از اون شخصیتی که در فروم میبینید فرق داره ... ( باید اینجوری باشه وگرنه کنترل سایت ازدستش در میره ) ... در نهایت پسر خوبیه ... من شخصا طرز فکرم در موردش عوض شد
امین : یه ادمی که جز کار مورد علاقش به چیزه خاصی فکر نمیکنه ( در مورد فیلم ).... اجتماعی و خونسرد
مهرداد : از اون افرادی هست که احساس میکنم خیلی باهاش حال میکنم .... پسر خوب و مهربون
اقا مهدی : یه پسر اروم و کم حرف .... تا اونجایی که من فهمیدم عشق ترجمه و دیکشنری داره
جاوید : اصلا از فوتبال خوشش نمیاد ...... امیدواره زودتر Adsl خونشون را بیوفته و از این دایال اب راحت شه ... یه پسر اروم و با روابط اجتماعی خوب ..... تازه بچه محل هم دراومدیم
سپهر : خیلی ساکت و کم حرف ..... فقط یه سلام ازش شنیدم با یه خداحافظی
الفین : اونم یه پسر خوبی که رابطه قوی با امین داره .....
مصطفی : یه ادم منطقی که اگه اشتباهی بکنه جرات اینو داره که عذرخواهی کنه ... از همه دیرتر اومد ولی اگه نمیاومد جاش خالی میموند....
Wisdom و Lovelyman : نمیدونم چرا هر کاری میکنم چیزی ازشون یادم نمیاد ....... اصلا اومدن .؟
Gabana : زیاد برخوردی با هم نداشتیم .... ولی مدیر انجمن سخت افزار بهش میاد
ببخشید اگه کوتاه بود ......
حالا خوشحال میشم نظر بچه هایی رو که اومدن در مورد خودم بدونم ....؟
خوب شد جلوم رو گرفتيد ، شايد با كل پارك لاله دست ميدادم4.ویسدوم یک جا بد جور توسط من سر کار رفت.من همینجا از اون آقایی که مجبور شد با ویسدوم دست بده عذر میخوام![]()
بابا لابد یه عکس از بابک جان بذارید دیگه یعنی اینقدر عکسها مشکل داشتن که 1 دونه هم نمی تونید بذارید؟!
عجیبه واقعا
دوست من عکس انداختیم ولی حتما صلاح دیدن فعلا عکسی در تاپیک عمومی گذاشته نشه .....
سلام
به من که خیلی خوش گذشت
جای هرکی نیومده خیلی خالی بود
بعضی ها چهره هاشون همونطور که حدس میزدم بودن بعضی ها اصلا یه طور دیگه بودن
آره من زیاد توی جمع حرف نمیزنم بیشتر سعی می کنم که گوش بدم![]()
مثل اینجا که بیشتر میخونم تا اینکه جواب بدم
رضا گزارشت خیلی باحال بود مرسی![]()
همچنین ممنون از سامان خان
عکسا رو هم پابلیش نمیکنیم اصرار نفرمایید!!!![]()
عكس ها رو از الان دارم پيغام خصوصي مي كنم براي بچه هايي كه بودن ديگه از اين بچه ها اگه كسي اومد عكسو گذاشت وسط تاپيك من هيچ مسئوليتي قبول نمي كنم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)