تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 166 از 358 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

خب حالا به بررسی مشاهدات قبل و بعد از میلاد مسیح در سراسر جهان میپردازیم

مشاهدات قبل از میلاد مسیح :

---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

حالا مشاهدات بعد از میلاد مسیح به غیر از مشاهدات قرن اخیر :

در مورد اینا که دیگه نمیشه تحقیقی کرد. به نظر افسانه میان.

2. 6 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من توی یه کتابی خونده بودم که احتمال داره در کرات دیگر و شاید کهکشان های دیگه فرایند حیات و تکامل کاملا متفاوت از تکامل حیات زمین اتفاق بیوفته. یعنی مثلا اگه اکسیژن عنصر بسیار مهم در تکامل حیات زمین بوده در کرات دیگه اکسیژن به عنوان یک سم عمل کنه و مثلا نیتروژن گوگرد هلیم...تعیین کننده باشه.
    خودم که اینو قبول ندارم و معتقدم لازمه حیات در هر جایی شکل حیات به شیوه زمین است.

موافق نیستم ... نمی تونه اینطور باشه ... تو همین کره زمین حیات هایی وجود داره که اکسیژن استفاده نمی کنن و یا موجودات زنده ی اولیه در زمین بر عکس الان اکسیژن براشون مضرر بوده !! 

یادمه یه جایی بحث بود در همین رابطه بعد یه نفر یه فرضیه داد که "شاید تو هر کهکشانی فقط یه محل برای حیات وجود داره و تو کهکشان راه شیری هم فقط زمین دارای حیاته و ما باید دنبال کهکشان های دیگه باشیم و اینکه تو کهکشان خودمون چیزی پیدا نمیکنیم"

این نظر شخصی من نیست(اتفاقا خودم هم قبولش ندارم) ولی خواستم اینجا بگم که دوستان در موردش نظر بدن
    و به نظر من این ضرب المثل "مشت نمونه خروار است" در مورد فضا و کهکشان ها(به طور کلی universe) صدق نمیکنه.
      ممکنه تو یه نقطه از فضا امکان حیات باشه و تو نقطه دیگه نباشه، پس به نظر من اینکه پیدا نکردن حیات در منظومه خورشیدی (که تا الان چیزی کشف نشده) رو نباید کلی نتیجه گیری کنیم و بگیم که چون اینجا پیدا نشد پس کلا دیگه وجود نداره!

به نظر من این طور نیست ، سلول های اولیه ای که ما ازشون به وجود اومدیم توی هر شرایطی نمیتونستن حضور داشته باشن ، اتفاقا شرایط بسیار خاصی رو میطلبیدن .

بله مسلما همین طوره .

در این مورد مقایسه معنی نداره ، نمیشه گفت مناسب تر ، شاید متفاوت بهتر باشه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من تا حد بسیار کمی .

راستش من زیاد اینجوری فک نمی کنم ... چون کیهان بسیار بزرگه شما برای اینکه بالاخره به یه نتیجه ای برسی راهی نداری جز اینکه نمونه برداری کنی. دوم اینکه سطح دسترسی هم پائینه . باز هم مجبوری برای نتیجه گیری اولیه هم شده از یه جایی شروع کنی . من که نگفتم همینجا پروندشو ببنیدیم... اتفاقا گفتم که تازه اوله کاره ...

با این حال باز نیاز به خلاصه کردن داره. اینجا ما با دنیایی از احتمالات سروکار داریم.  در اینجور مواقع نمونه برداری های کوچیک هم بسیار کارسازه ... به غیر از این راه دیگه ای وجود نداره. وگرنه تا آخر دنیا اید بی جواب بمونیم .

4. 6 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

یه نفر گفته بود که چرا بشقاب پرنده ها توی رادار دیده نمیشن :

دلیلش اینه که معمولا بشقاب پرنده ها خیلی پایین پرواز میکنن در نتیجه روی رادار دیده نمیشن.

یکی هم گفته بود که توی کرات دیگه باید شرایط دقیقا مانند زمین باشه موجودات زنده توش به وجود بیان :

قبول ندارم. توی زمین خودمون چند نوع حیاط داریم که با هم متفاوت هستن و مسئله اینه که موجودات خودشون رو با محیط وفق میدن.

چند تا نمونه :

1. ماهی رو از آب در بیار تا ببینی چی به سرش میاد!

2. آدم رو بکن توی آب ...

3. تا اونجایی که یادم میاد بعضی از گیاهان و درخت ها دی اکسید کربن هوا رو میگیرن و اکسیژن پس میدن (از قرار معلوم درخت گردو برعکس هست یعنی اکسیژن میگیره و دی اکسید کربن پس میده واسه همین میگن شب ها زیر درخت گردو نخوابین)

پس اگه یه بشقاب پرنده سقوط کرده پیدا کردین مواظب باشین که موجودات توش رو با زور بیرون نکشین چون ممکنه که از اکسیژن زیاد خوششون نیاد!

6. 3 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

یکی هم گفته بود که توی کرات دیگه باید شرایط دقیقا مانند زمین باشه موجودات زنده توش به وجود بیان :

قبول ندارم. توی زمین خودمون چند نوع حیاط داریم که با هم متفاوت هستن و مسئله اینه که موجودات خودشون رو با محیط وفق میدن.

چند تا نمونه :

1. ماهی رو از آب در بیار تا ببینی چی به سرش میاد!

2. آدم رو بکن توی آب ...

3. تا اونجایی که یادم میاد بعضی از گیاهان و درخت ها دی اکسید کربن هوا رو میگیرن و اکسیژن پس میدن (از قرار معلوم درخت گردو برعکس هست یعنی اکسیژن میگیره و دی اکسید کربن پس میده واسه همین میگن شب ها زیر درخت گردو نخوابین)

پس اگه یه بشقاب پرنده سقوط کرده پیدا کردین مواظب باشین که موجودات توش رو با زور بیرون نکشین چون ممکنه که از اکسیژن زیاد خوششون نیاد!
    لازمه حیات در هر شرایطی و هر عنوانی وجود کربن و اکسیژن در موجودات اولیه هست که بوجود میان.
    اگه این دو عنصر بسیار مهم نباشن حیات بوجود نمیاد. به خاطر همین اگه حیاتی در کرات دیگه چه منظومه شمسی یا کهکشان راه شیری یا کهکشان های دیگه باشه به شکل حیات در زمین خواهد بود.
    در مورد مثال ماهی موضوع فرق میکنه. ماهی نتیجه تکامل تک سلولی هاست که فرایند تکامل اینو به این صورت با طبیعت وفق داده. باید توجه داشته باشیم که فرایند تکامل بعد از شکل گیری حیات بوجود اومده و کاره خودش و شروع کرده. پس باید به عناصر اولیه حیات توجه ویژه ای داشت.

8. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لازمه حیات در هر شرایطی و هر عنوانی وجود کربن و اکسیژن در موجودات اولیه هست که بوجود میان.
    اگه این دو عنصر بسیار مهم نباشن حیات بوجود نمیاد. به خاطر همین اگه حیاتی در کرات دیگه چه منظومه شمسی یا کهکشان راه شیری یا کهکشان های دیگه باشه به شکل حیات در زمین خواهد بود.
    در مورد مثال ماهی موضوع فرق میکنه. ماهی نتیجه تکامل تک سلولی هاست که فرایند تکامل اینو به این صورت با طبیعت وفق داده. باید توجه داشته باشیم که فرایند تکامل بعد از شکل گیری حیات بوجود اومده و کاره خودش و شروع کرده. پس باید به عناصر اولیه حیات توجه ویژه ای داشت.
    من هم قبول ندارم.

اگر در مورد ماهی موضوع فرق میکنه در مورد حیات اونا هم موضوع فرق میکنه.

اصلا کی گفته که عناصر حیات اکسیژن و کربن هست؟ اینا عناصر حیات در زمین هست نه سیاره ها.

هنوز هیچ اطلاعاتی نداریم. اصلا ممکنه جایی پیدا بشه که فیزیکش 180 درجه با مال ما تفاوت داشته باشه.

(از قرار معلوم درخت گردو برعکس هست یعنی اکسیژن میگیره و دی اکسید کربن پس میده واسه همین میگن شب ها زیر درخت گردو نخوابین)
    من شنیده بودم که انگور اینطوریه. در هر حال من زیر هر دو خوابیدم. کاری نشدم. البته نه اینکه دقیق دقیق زیرش خوابیده باشم. یه چوری بوده که شاید شاخ و برگهاشون یه نیم متر فاصله داشته باشن. اصلا کلا ما داخل یه حیات هستیم که کل حیات رو یه درخت گردوی بزرگ گرفته. و کلا اتاق ها رو تاریک کرده. من شب ها احساس تنگی نفس نکردم

در مورد ماده سیاه کسی چیزی نمیگه؟ چی شده که میگن وجود خارجی داره؟ آیا موجوداتی مثل اجنه از اون جنس هستند؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

اصلا ممکنه جایی پیدا بشه که فیزیکش 180 درجه با مال ما تفاوت داشته باشه.
    همچین جایی وجود نداره. قوانین فیزیک در کل جهان یه جوره.

در مورد ماده سیاه کسی چیزی نمیگه؟ چی شده که میگن وجود خارجی داره؟ آیا موجوداتی مثل اجنه از اون جنس هستند؟ .
    اجنه ای وجود نداره که بخواد از جنس ماده سیاه باشه.

در ضمن بچه ها:
    4 اردیبهشت روز جهانی نجوم به همه مبارک باد..

11. 4 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

در مورد ماده سیاه کسی چیزی نمیگه؟ چی شده که میگن وجود خارجی داره؟
    بر اساس مشاهداتی از منحرف و عدسی شدن نور کهکشان های دور دست پشت یکی از کهکشان ها در نقطه ای از فضا (که فکر کنم این پدیده در چند جای دیگه هم تا به امروز دیده شده) حدس زده میشه ماده ای بسیار چگال و با جاذبه زیاد در فضای بین کهکشانی وجود داشته باشه و اسمش رو ماده سیاه گذاشتن و حدس زده میشه که بیشترین میزان ماده در جهان، ماده سیاهه و در حال حاضر تحقیقات زیادی در زمین (به خصوص اعماق) و همچنین در خارج از جو در جریانه برای پیدا کردن مقداری هر چند ناچیز از این ماده...

البته در LHC هم ممکنه که موفق بشیم به این ماده دست پیدا کنیم...!

و مهم ترین نکته اینکه این مسئله هیچ ربطی به موضوع این تاپیک نداره...!!!

با تشکر

Last edited by Cleeev; 24-04-2010 at 14:46.

13. 6 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

همچین جایی وجود نداره. قوانین فیزیک در کل جهان یه جوره.

اجنه ای وجود نداره که بخواد از جنس ماده سیاه باشه.

در ضمن بچه ها:
    4 اردیبهشت روز جهانی نجوم به همه مبارک باد..
    پس حرف منو قبول كردي ؟ قوانين فيزيك همه جا يك سان هست
    نيروي باد هوا پيما رو رو هوا نگه ميداره واسه همونه كه وقتي باد نيست پرواز ها متوقف ميشن
    واسه همونه كه هوا پيما بايد هميشه رو هوا با سرعت ويژه هميشه در حال حركت باشه چون اگه حركت نكنه سقوط ميكنه اين UFO ها هم كه همه روي يك نقطه از هوا فقط ايستادن اگه واقعا UFO يي بود كه خودش هم ميخواست ما
    اونو ببينيم و اون همه تكنولوژي داشت كه بياد تا زمين رو كشف كنه و عكس بگيره و ... پس چرا هيچ جوابي ازشون نگرفته شده؟ زميني ها حدود 400 تا
    پيغام با طول موج ها و تجهيزات خيلي قوي فرستادن به فضا كه يكي اگه هست واقعا اون ها رو بشنوه و عكس العمل بكنه ولي اگه هم اونقدر
    ناتوان هست كه نميتونه كاري بكنه موج هايي فرستاده شده كه لا اقل
    خود موج چيزي در يافت كنه و بفرسته مثل موج مشهور آوو كه بعد ها معلوم شد صداي آوو از يك تپ اختر صادر شده بود
    اگه واقعا UFO اومده بود به سطح زمين ايني كه ميگي تو اروپا اومده
    اروپا كه تقريبا پيشرفته ترين قاره ي دنيا محسوب ميشه كه همه جاش
    برج مراقبت هست مردم كه مثل كشك نيستادن ببينن كه چه خبره
    با اون تكنولوژي كه اروپا داره ميتونست تو عرض چند ثانيه اون UFO رو منهدم كنه كه بخوره به زمين مثلا به وسيله ي آهن ربا جذب كنه يا يك ميدان قوي ايجاد بكنه يا اصلا اون UFO رو بزنه كه بيفته زمين
    چرا هيچوقت yahoo يا google خبري از اين چيز ها نميدن
    چرا ماهواره هاي موجود در مدار زمين اصلا اون ها رو نديدن؟
    خب پس چرا اين برج هاي مراقبت موج هاي ناشناخته رو شناسايي نكردن كه ببينن از كجا ميان .
    خواهش ميكنم هز چقدر كه به آدم فضايي ها اعتقاد داريد به UFO ها بي اعتقاد باشيد به خاطر خودتون ميگم كه وقتتون تلف نشه اگر حتي وجود داشته باشن قرار نيست شما كشفشون كنيد اگه واقعا مسئله از حد شايعه گزشته بود محقق ها باهم جلسه هاي مهم تشكيل ميدادن كه اين ها رو
    شناسنيي كنن
    اين خيلي مسخره هست
    عناصر حيات مجبور هست حد اقل اكسيژن باشه چون ماده فقط ميتونه زماني انرژي آزاد كنه كه با اكسيژن تركيب بشه مگر اينكه شرايط فرق كنه كه مخل حيات هست
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 24-04-2010 at 15:10.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

فکر نکنم این حرف چندان درست باشه ... همون موجودات تک سلولی که شما میگید در ابتدا ی تشکیل زمین در محیطی بودن که اصلا اکسیژنی وجود نداشت . اینکه موجودات به اکسیژن هم عادت کنن بازم می تونه ناشی از تکامل باشه. 

در مورد فیزیک جهان بله درسته هرجای جهان که وضعیتش عادی و مثل ما باشه فیزیکش باید همینجوری باشه ... اما جاهایی هست که ممکنه معادلات فیزیکی تغییر کنن. و یا وضعیت هایی که اینجوری میشه ... مثل دوران فیزیک کلاسیک که بعدا متوجه شدن سرعت زیاد و یا جرم زیاد معادلات فیزیک رو تغییر میده که نسبیت عام  پایه گذاری شد و ... . و جدیدا هم سیاه چاله ها و ... 

. بحث ماده سیاه و ... رو لطفا ادامه ندید ... ربطی به اینجا نداره. بحث تکامل هم که مدیر محترم تاپیک معرفی کردن که اونجا باشه بحث هاش . اینجا بهتره زیاد تخصصی نشیم روش ... 

با تشکر .

--------------------------------
    یه چیز تو بحث ها از اول این تاپیک تا اینجا هی راجع بش گفته میشده ... اینکه مثلا یوفو ها هر جا که میچرخن یا معدن اورانیم هست یا نیروگاه هست و یا ... .  امروزه میدونیم که انرژی هسته ای اصلا تکنوژی همچین شاخی هم نیست . قبلا بوده ولی الان چندین ساله که تکنولوژی های برتر داره روشون کار میشه و انرژی هسته ای بسیار عادی شده . مثلا کار ها روی ضد ماده و یا جوش هسته ای . حالا این یوفو ها که اینقدر تکنولوژیشون بالائه و برای ما دست نیافتی ، چرا اینقدر از نظر انرژی دنبال اورانیوم و اینجور چیزا میرن و سروکلشون اونورا پیدا میشه.
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 24-04-2010 at 15:22.

16. 6 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

پس ديگه چي موند؟ UFO كه خرافات هست و مسخره بازي حيات تو فضا هم كه به اينجور چيز ها ربط داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •