تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 312 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو قسمت فركانس هاي جادويي/فركانس سفر اختري
    اون فرکانس برای قلب هست . هماهنگ کردن ضربان قلب و تنفس .

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام دوستان امیدوارم حال همتون خوب باشه از قدیمیترین گرفته تا جدیدترینتون دلم برای همه تنگ شده بود
    همونطور که خاسته خیلیهاتون هست منم بازم می گم هر کی تجربه برنفکنی یا رویابینی داره بنویسه واقعا باعث تشویق بقیه میشه که دلسرد نشند .اما خب دروغ ننویسید باشه.
    یه اتفاق جالبی که شب قدر برام افتاد اینه:
    خیلی خوابم گرفته بود داشتم از شدت خواب می مردم خلاصه همونطور که تلویزیون روشن بود ( این تلویزیون را داشته باشید تا یه موضوعی را بعد بگم) خوابم برد زیاد تو فکر اینکه برونفکنی کنم نبودم ( می دونید چیه جدیدا بهم ثابت شده که وقتی شدیدا خواب آلود هستم خیلی راحتتر به خلسه و اگه شانس یاری کنه به برونفکنی منجر می شم . می گم شانس یاری کنه از این جهت که وقتی به حالت خلسه می رم آروم آروم خواب فرا می گیرم بعد اگه یه صدایی بشنوم یا یه لحظه توی همون خیالاتی که تو این زمان منا در بر می گیرند آگاه بشم خورما با شرایط واقعا عالی برای برنفکنی می بینم . اینطوری براتون بگم مثل تقریبا یه آدم خواب هستم و وضعیت خواب را هم می دونید که یه امر طبیعی برای برونفکنی هست . و بعدش بعضی وقتا توی این حالت حتی با یه فکر کوچیک که می خوام برونفکی کنم صدای وز وز شنیده می شه و به دنبالش .... البته همیشه با کمبود انرژی روبرو می شم البته هر بار بهتر می شه و منظورم از شانس این بود. داشتم می گفتم تو فکر برونفکنی نبودم ( اینم یه نکته دیگه که بیشتر وقتا زمانی که اصلا انتظارش را نداشتم با این امر روبرو می شم و برای همین سعی کردم مستقیم اراده اینکار را نکنم) یدفعه صدای تلویزیون منا که تازه خوابم برده بود آگاه کرد و ییهو متوجه شدم که داره صدای وزوز می یاد و دیگه هیجانم نسبت به این اتفاق کم شده و خودما کنترل کردم اما نمی دونم چرا اینقدر سخت از خودم کنده می شم احساس کردم از ناحیه شکم گیر کردم وقتی هم می خواستم از سرم خارج بشم انگار یکی داره کل سرم را میکشه بیرون یه حال خلاء ایجاد شده بود یه حالت بدی بهم دست داده بود بعد یاد تمرینی افتادم که خونده بودم تمرین این بود(وقتی که خلسه عمیق هست یا تازه از خواب بیدار شدید و هنوز چشما بسته هست و مغز در سطح خوبی قرار گرفته می شه با تصور ارتعاشات همونی که موقع برونفکنی اتفاق می یوفته و پخش کردن کل ارتعاش در سرار بدن به خروج رسید و منم با اراده اینکه ارتعاش به قسمت شکمم برسه همینطور هم شد و از ناحیه شکم کنده شدم یه حالتی مثل اینکه در جریان باد شدیدی قرار گرفتید هست واقعا جالب هست حتی همون خروجش حتی اگه بعد از 1 ثانیه برگردید و فقط خارج شدن را تجربه کنید. بعد منم حس کردم طبق بیشتر مواقع به بدنم برگشتم و دیدم تلویزیون روشنه پاشدم خاموشش کنم از اینجا جالب میشه رفتم به سمت تلویزیون هرچی دکمه خاموش رافشار دادم در کمال تعجب فقط می دیدم کنالاهای عوض می شه و اصلا خبری از خاموشی نیست و یه لحظه فهمیدم که هنوز به بدنم بر نگشتم ( و حالت توهمی که توی این حالت خیلی سریع اتفاق میوفته برای من هم اتفاق افتاده من با فکر اینکه برم سراخ تلوزیون همین حالت اتفاق افتاد و دیدم که هنوز روی سطح بدنم شناورم هر کاری کردم پاهام را تکون بدم نشد حتی نشد پاهای اختریم را ببینم چون می خواستم مثل همون کاری را انجام بدم که برای دیدن بدن فیزیکی انجام می دادم خلاصه توی همین گیر و دار یاد حرفیه دوستام افتادم که یه شخصی بعد از خروج به مدت 12 سال توی این حالت گیر افتاده و نزدیک بود اضطراب شدیدی بگیرم و چیزی که برای برگشت بهم کمک کرد این تمرین بود که قبلا خونده بودم( سعی کردم انگشتام را حس کنم اونا را حرکت بدم البته قبیلش دیدم حتی نفس کشیدنم را حس می کنم و روش تمرکز کردم سعی کردم جریانش را کنترل کنم و قبل از اینکه نیاز به حرکت دادن و احساس کردن انگشتای دست و پام پیدا کنم سر خوردم و رفتم توی بدنم.

اون صدای تلوزیون هم برای این بود که تا خوابتو می بره یا غرق توهم می شید گاهی اوقات یه آگاهی بهتون می ده و در حالی که غرق خلسه هستید حواستون جمع می شه . صدای رادیو یا یه آهنگ یا هر چیزی دیگه هم باشه خوبه.

من واقعا تعجب می کنم وقتی می رم تاپیکایی را می بینم که یه عده نشستند و همش می گن اینا توهمه و هیپنوتیزمه اصلا همیچین چیزی امکان نداره و صد جور مزخرف دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

حتی زحمت چهار بار تمرین را به خودشون نمی دند
    بگذریم امیدوارم تجربه مفیدی براتون باشه و انگیزه خوبی بهتون بده.

دوستون دارم دوستای عزیم
    با با ی ی
    Last edited by zolgharnein; 15-10-2007 at 22:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان سلام
    کسی می تونه یک گوی کریستال ( مثل اونایی که جادوگرا دارن ) برام ردیف کنه؟؟؟؟!! قیمتش هرچی بشه مهم نیست فقط یک گوی کریستال تو پر لازم دارم هزینه پستش هم با خودم دست مزدتون هم پیشم محفوظ هست!!!!
    فقط برام تهیش کنین. اگه کسی هم تو این زمینه تخصص داره با من تماس بگیره
    ((((ایمان رونقی ---- 09359751575 ))))

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

14 کره

دوستان سلام
    کسی می تونه یک گوی کریستال ( مثل اونایی که جادوگرا دارن ) برام ردیف کنه؟؟؟؟!! قیمتش هرچی بشه مهم نیست فقط یک گوی کریستال تو پر لازم دارم هزینه پستش هم با خودم دست مزدتون هم پیشم محفوظ هست!!!!
    فقط برام تهیش کنین. اگه کسی هم تو این زمینه تخصص داره با من تماس بگیره
    ((((ایمان رونقی ---- 09359751575 ))))

سلام دوست عزیز ببین من این مقاله را توی این منبع پیدا کردم دیگه بقیش را نمی دونم می تونی با هاشون تماس بگیری و ببینی صاحب مقاله از کجاست.
    شرمنده بیشتر کاری ازم بر نمی یاد.

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يك دايره (يا شكل بسط يافته آن كه كره باشد ) چيز شگفت انگيزي است .

آغاز و پاياني ندارد. با اين وجود همه چيز را در ميان مي گيرد . همه چيز را با ايمني در درون خود و قسمي با ايمني بيشتري در بيرون از خود نگه مي دارد - به انتهاي يك موشك ضربه بزنيد تا از جاي خود در رفته و پرتاب شود ، ليكن ممكن است كه نه كرده و به خود شخصي آسيب رساند . هر موجودي كه در حال ترس باشد خود را به شكل گلوله در مي آورد ، وضعيتي كه شما نيز بايستي در حال سقوط كردن به خود بگيريد . كره عبارت است از يك ذخيره كننده انرژي كه در حال حركت اصطكاكي بسيار كمتر از ساير شكل ها ايجاد مي كند . كاملا حقيقت دارد كه اكثر ساختارها شكل دايره يا كره داشته اند .

در آغاز پيدايش بشر به وجود آمده باشند چه در اين هزاره كنوني به آسمان نگاه كنيد، خورشيد كره ماه در زيبا ترين شكل خود وقتي كامل باشد ، مدور است و مي دانيم كه كره زمين ، نيز دايره اي شكل مي باشد .

دايره هميشه مكاني جادويي و مكاني جهت ايمني بوده است ، اطراف آنرا چه بالنگ پوشانده باشند چه بازوان عشاق .

كريستالي كه به شكل كره در آمده باشد انرژي خود را با تمامي فضاي اطراف خود مي ترواد ، و كره اي قدرتمند را در اطراف خود ايجاد مي كند . دايره در دايره كره هاي كريستالي داراي نيروي جذب كنندگي مي باشند . يك كره شفاف و عبور دهنده نور را به يك كودك بدهيد تا ببينيد كه اولين عكس العمل او اينست كه به درون آن نگاه ميكند . دنياهايي درون ديناها ، رنگين كمان ها ، شكله ها ، غبارهاي مه آلود ، نقاب ها ماهيت هاي گوناگون تصورات ، كره مي تواند مقدار زيادي انرژي را در خود جمع كرده و سپس به آرامي آزاد از خود بيرون تراود كره ها در حاليكه قابليت هاي فراواني دارند ، در دست گرفتن آنها بينش خاصي را ايجاد مي كند ، و آيه چيزي است كه مدتها به وسيله كسانيكه به كار نوشتن يا كارهاي دستي اشتغال ، تجزيه شده است .

ما مجموعه گوناگوني از آنها را داريم كه از 3 تا 500 پوند قيمت دارند ، بنابراين هرگاه تصميم گرفتيد يكي از آنها را داشته باشيد، هر گاه مايل باشيد خصوصيات هر يك از آنها را بدانيد ، با كمال ميل اطلاعات لازم را بايست الكترونيكي برايتان ارسال خواهيم كرد جهت مشاهده برخي از كره هاي ما لطفا با ما تماس بگيرد ممكن است موقعي كه شما آلبوم را مشاهده مي كنيد ، تعدادي از آنها فروش رفته باشد ، ليكن اطلاعاتي را در خصوص آنچه كه موجود داريم بشما خواهد داد .

منبع :
    کد:
    بای

در آغاز فعالیت nema2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.

دیدم صحبت از فرکانسهای امواج مغزی شده.از دوستان اگه کسی از این امواج استفاده کرده لطفا ما رو هم بی نصیب نزارید.

یک نرم افزار در این مورد موجود هست اگه تونستم پیداش کنم حتما اینجا میزارم.

با تشکر.

پيش فرض

چه قدر زیباست که در این بحث اصلا بحث مذهب به میان نیاورده شده و تقریبا بیشتر مباحث علمی ست..

اگه نباشه جاش خالی می مونه veria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.

دیدم صحبت از فرکانسهای امواج مغزی شده.از دوستان اگه کسی از این امواج استفاده کرده لطفا ما رو هم بی نصیب نزارید.

یک نرم افزار در این مورد موجود هست اگه تونستم پیداش کنم حتما اینجا میزارم.

با تشکر.
    کد:
    این نرم افزارش.
    چیز جالبیه.
    BrainWave Generator

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز از اینکه لطف کردی و نرم افزار را قرار دادی سپاسگزارم.

فرکانسها به نظر خوبه.ایا موارد استفاده هر یک از فرکانسها را میدونید؟

با تشکر .موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.

یکی از فرکانسهای این نرم افزار جهت برونفکنی استفاده میشه.

فقط کدومش هست نمیدونم.

veriaعزیز شما تا بحال از این نرم افزار استفاده کرده اید؟

با تشکر.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام
    من دو بار از دو لینک مختلف این نرم افزار رو دانلود کردم ولی وقتی اجراش می کنم پیغام win32 میده!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •