تو همين فروم خودمون انجمن دانلود بازی ها يک تاپيک پر بار هست. نگاه کن. خيلی بازی زياد داره
تو همين فروم خودمون انجمن دانلود بازی ها يک تاپيک پر بار هست. نگاه کن. خيلی بازی زياد داره
ممنون اما من قبلا اين كار رو كردم.نشد
اما از اين كه فيرمور ها ثبات ندارند و هي دم دقيقه چيز جديد مياد كه هميشه يه جاش مي لنگه خوشم نمي آيد
Crack هم كرك هاي قديم
پيشنهاد ديگه هم اينه كه دوستان فعال انجمن اگر ميشه تاپيك psp را دسته بندي كنند و چند تاپيك مجزا براش راه بندازند :مثلا تاپيك بازي ها
تاپيك فيرمور و آپديت ها
تاپيك نرم افزار هاي جانبي و ...
نظرتون چيه همگي ؟![]()
بهتر بگم بايد انجمن جديد برای پی اس پی ایجاد بشه که بايد به ادمين ها گفته بشه.
اگه اینکار انجام بشه. بقيه هم صداشون در مياد که انجمن برای ایکس باکس و پلی 3 هم ساخته بشه.که تصميم رو بايد ادمين ها بگيرن.يا مدير ارشد بابک جان
Admin : Sina,Meisam,....
اطلاعاتی در مورد اسليم :
1)33% سبكتر
2)19% كوچكتر
3)لود سريع تر بازي ها
4)دكمه هاي نرم تر
5)پشتيباني از 8 گيگ مموري
6)خروجي hd تصاوير (720p)
نكته:عمر باتري ها بيشتر نشده و سوني در اين مورد دروغ گفته بود(5 ساعت متوسط)
نكته:خروجي تصوير در اولين نمايش دچار مشكلاتي و نويز بوده است
در 3 مدل عرضه ميشه:
1)مدل معمولي (بيسيك) كه در 20 سپتامبر مياد و قيمت ان 169 دلار اعلام شده
2)مدل ...(اسمش يادم رفت)كه با 1 گيگ مموري و بازي دكستر با كارتون فميلي گاي 199 دلار
3)مدل استار وارز گه معلومه با سري جديد اين بازي عرضه ميشه 199 دلار
--------------------------------------------------------
منبع بازی سنتر
Last edited by mazi_z_PSP; 19-10-2007 at 23:25.
ظاهرا سري جديد رزولوشن بازي هارو تبديل به 720p مي كنه كه فوق العادس
خيلي ها هم با دوربينش مشكل داشتن كه نمي شد روي تلويزيون عكس ها و فيلم هاي گرفته شده شونو ببينند
به هر حال اگه هر كسي صبر داره سري جديدو بگيره بهتره البته اگه سريع هك بشه چون توي يه مصاحبه با سوني كه توسط gamespot بود به مسئله ي جلوگيريش اشاره شد
البته در تست هاي اوليه ي روي تلويزيون تصاوير دون دون بودن و كاملا شفاف نبودند كه احتمالا درست مي شه
چه جوري بايد با خبرشون كرد ؟-.-
اگه ميشه شما بهشون بگين ..منو كه فكر نكنم تحويل بگيرند ..![]()
سلام
من psp slim دارم خیلی راحت هم باهاش بازبازی می کنم یعنی از روی iso
فعلا هم مشکلی نداشته
من گفتم دموش اومده كه 660 مگه !البته جاويد جان بازيش اومده ولي نسخش كامل نيست ناقصه . الان تو همه جاهايي كه بازي پي اس پي ميفوروشن هستش .
مازيار جان بعضي اطلاعاتت خيلي قديمي منابعتو عوض كن اسليم خيلي وقته هك شده ! يعني تقريبا از اون موقع كه اومد دو هفته بعدش هك شد ! . Psp فت هم بلو تو ث نداره اون اينفراردشم تقريبا به هيچ دردي نمي خوره . اصلا خود سوني فهميدي الكي اينو گذاشته واه همين تو اسليم برش داشت !نكته:گفته شده جلوي كپي خور شدنش گرفته ميشه
بلوتوث هم كه نداره هيچي اينفرارد هم ديگه نداره
مازيار راستي آخر مموري خريدي ؟
به هر حال اگه هر كسي صبر داره سري جديدو بگيره بهتره البته اگه سريع هك بشه چون توي يه مصاحبه با سوني كه توسط gamespot بود به مسئله ي جلوگيريش اشاره شد
البته در تست هاي اوليه ي روي تلويزيون تصاوير دون دون بودن و كاملا شفاف نبودند كه احتمالا درست مي شه
[/quote]
با این وضعیت بالاخره ما اسلیم بگیریم یا صبر کنیم... به خدا ما رو چیز خل کردید ...
Last edited by marilyn manson beh; 19-10-2007 at 17:00.
با این وضعیت بالاخره ما اسلیم بگیریم یا صبر کنیم... به خدا ما رو چیز خل کردید ...[/quote]
صبر كني كه چي بشه ؟ يا اسليم بگير يا fat ديگه ، چيز جديد تري كه نمياد ! اسليم الان ديگه مشكلي نداره كرنل 1.5 هم كه براش نوشتن . سبكتر و نازك تر هم هست . سريع تر هم كه كار ميكنه . خروجي تلويزيون هم كه داره . ديگه چي كم داره ؟ ( infra red به چه دردي مي خوره ؟ نه خداييش ؟ ) من بودم اسليم مي گرفتم . هر چند كه خودم fat دارم كلي باهاش حال مي كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)