تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 222 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی ali.tk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از همه شما پوزش می خوام به خاطر دیر دیر اومدن من خیلی سر م گرمه این بازی فاینال بتل و یک بازی استثنایی دیگه است که فعلا در بارش چیز زیادی نمی تونم بگم .... و ضمنا من مشکلات زیادی دارم که به احتمال زیاد بازی فاینال بتال هم فعلا نصفه کاره بمونه ...هزار یک مشکل داریم مشکلات گروه فنی مشکلات مالی مشکلات زندگی و .........
    خدا مشكلادتونو كم بكنه انشالله ولي چون شما كارتون بااينترنت وكامپيوتره سرزدن به فروم زياد سخت نيست
    منضورمن يك نگاه ساده ودادن يك جواب چند كلمه اي به سوالات هست كه بقول گفتني هميشه بروز باشيم
    اقاي منصوري من نظرم اينه كه من از شما بعضي چيزهارو بپرسم وشما بقول گفتني اون سوالاتو درچند نوبت جواب بدين كه نه وقت زيادي گرفته بشه از شما نه بايك توده جواب حجم بالا مواجع بشيم وخوبي ديگه اي هم كه داره اينه كه ما قبل ياد گيري چيزي كه داريم روش كارمي كنيم سوال بعدي رو مي دونيم خوبه نه

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خوب يك سوال
    من مي دونم كه هرشيء مانند هوا پيما وسايل نقليه سرباز و... يك اعضاي حركتي داره(Locomotor)
    بله درپوشه(Locomotor) تعريف شده خوب من ميخوام بدونم آيا بمب ها يا صلاح ها مانند كارپيد بومب بمب اهورا ياموشك تام هاوك آيا اينها هم اعضاي حركتي داره چون من نتونسم درپوشه (Locomotor) اين ويژگي رو و در توضيحات اون شيء پيدا كنم

مثل :كاري كه من ميخوام بكنم اينه كه بمب اهورا بجاي كه يك سقوط سريع وآزاد داشته باشه مانند يك پر به آرامي و با طلاتوم به زمين فرود بياد انگاركه باچترداره پاين مياد يا مثل كارپيد بمب
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چقدر مطالب جديد
    چه هواداران زيادي
    سلام
    اگه آمدين اقاي منصوري بهم بگين اقاي منصوري نرم افزاري يا راهي وجود ندار كه وقتي ما تعغيري در بازي ميديم توي برنامه انميشن و.... ديگه نياز نباشه كه از بازي خارج بشيم ودوباره بيايم برنامه اي باشه يارآهي باشه كه بشه موقع اي كه دربازي باشيم تعغيراتو ببينيم
    ممنون

داره خودمونی میشه the great killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

با سلام
    چه گونه می شه برای تیم های جدید(مثلا تو shockwave يا reborn 6 ) هوش مصنوعي درست کرد.

5. این کاربر از the great killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    چه گونه می شه برای تیم های جدید(مثلا تو shockwave يا reborn 6 ) هوش مصنوعي درست کرد.

دوست عزيز به ادرس زير برو آقاي منصوري ميگن كه بيش از12تيم نمي تونه هوش مصنوعي داشته باشه ولامن هنوز امتحان نكردم ببينم شما چكار ميكنيد اگه شما خوب ياد گرفتين كه هوش مصنوعي طراحي بكنيد هتم يك راهنماي كوچك براي بچه ها بزارين ممنون
    موفق باشيد

http://www.cnclabs.com/maps/generals/worldbuilder/faq.aspx

Last edited by ali.tk; 27-06-2011 at 14:45.

7. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام خدمت رفقا...

یکی از مد هایی که استفاده میکنم، Reborn 5 هست. یکی از تیم هایی که داره هم Chine Rouge General هست. من فایل China Rogue General.ini رو با Notepad++ یکمی دستکاری کردم. فایلو ذخیره کردم و بازی رو اجر کردم. اما هیچ کدوم از تغییراتی که ایجاد کردم مشاهده نشد.

با برنامه INIEdit هم امتحان کردم.برای امتحان، فقط هم قیمت تانک خونه رو از 2000 به 1500 کاهش دادم. اما بازم تغییری حاصل نشد... مشکل از کجاست دوستان؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید...

9. این کاربر از metana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

خوب يك سوال
    من مي دونم كه هرشيء مانند هوا پيما وسايل نقليه سرباز و... يك اعضاي حركتي داره(Locomotor)
    بله درپوشه(Locomotor) تعريف شده خوب من ميخوام بدونم آيا بمب ها يا صلاح ها مانند كارپيد بومب بمب اهورا ياموشك تام هاوك آيا اينها هم اعضاي حركتي داره چون من نتونسم درپوشه (Locomotor) اين ويژگي رو و در توضيحات اون شيء پيدا كنم

مثل :كاري كه من ميخوام بكنم اينه كه بمب اهورا بجاي كه يك سقوط سريع وآزاد داشته باشه مانند يك پر به آرامي و با طلاتوم به زمين فرود بياد انگاركه باچترداره پاين مياد يا مثل كارپيد بمب
    ممنون
    سلا م
    بله دارند می تونید تنظیمات رفتارشون را در این فایل پیدا کنید :SpecialPower

مثلا:

SpecialPower SuperweaponCarpetBomb
    Enum = SPECIAL_CARPET_BOMB
    Reload Time = 150000 ; in milliseconds
    ;;;RequiredScience = SCIENCE_CarpetBomb;;; Never ever ever use a required science with a public timer, since the hiddenbyscience never clears
    Public Timer = Yes
    Shared Synced Timer = Yes
    View Object Duration = 40000
    View Object Range = 250
    Radius Cursor Radius = 100
    Shortcut Power = Yes ;Capable of being fired by the side-bar shortcut.
    Academy Classify = ACT_SUPERPOWER ;Considered a powerful special power that a player could fire. Not for simpler unit based powers.
    End
    ترجمه:

ویژه قدرت سوپر سلاح بمب Carpet
    شمارشی = بمب Carpet خاص
    بارگذاری مجدد زمان = 150000 در میلی ثانیه
    ... لازم است علوم = علوم بمب.Carpet.. تا به حال هرگز استفاده از علم مورد نیاز با یک تایمر عمومی، از مخفی علوم پاک هرگز
    عمومی تایمر = بله
    تایمر مشترک همگام سازی = بله
    نمایش مدت زمان شی = 40000
    نمایش محدوده شی = 250
    شعاع شعاع مکاننما = 100
    قدرت میانبر = بله. قابلیت که توسط نوار میانبر جانبی اخراج شوند.
    آکادمی طبقه بندی ACT = سن، به عنوان یک قدرت قوی ویژه ای است که یک بازیکن می تواند بر ای قدرت آتش استفاده کند. بطور ساده تر قدر=ت بر اساس واحد نیست.
    پایان

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

سلام خدمت رفقا...

یکی از مد هایی که استفاده میکنم، Reborn 5 هست. یکی از تیم هایی که داره هم Chine Rouge General هست. من فایل China Rogue General.ini رو با Notepad++ یکمی دستکاری کردم. فایلو ذخیره کردم و بازی رو اجر کردم. اما هیچ کدوم از تغییراتی که ایجاد کردم مشاهده نشد.

با برنامه INIEdit هم امتحان کردم.برای امتحان، فقط هم قیمت تانک خونه رو از 2000 به 1500 کاهش دادم. اما بازم تغییری حاصل نشد... مشکل از کجاست دوستان؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید...
    سلام تا او نحجا که یا دمه اسکر یپ های مد ریبور ن پنج داخل یک فایل بیگ هستش با نام :!RebornV5 شما باید این فایل را اول با کمک نرم افزار :FinalBIG استخراج کنید داخل بازی ( داخل پو شه نصب بازی جنرال زرو )بعد باید اون فایل بیگ ریبورن را حذف کنید از پو شه نصب بازی جنرال زرو یعنی فقط بمونه فایل های استخراج شده ریبورن و فایل های خود بازی .
    بعد بر ید به این آدرس :

C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI\Object
    بعد فایل مورد نظر حالا مثلا :China Rogue General

را با نرم افزار همون نت پد خود ویندوز یا نرم افزار ادیت :editor_INI ویر ایش کنید و دقیقا روی فایل قبلی سیو کنید .

نرم افزار ها رو هم می تونید از این آدرس بدست بیارید
    نکته: حتما یا دتون باشه اگه تعقیر اتی به بازی دادید در هنگام بازی آنلاین طر ف های مقا بلتون هم باید این تعقیر ات رو بدند و گرنه میس مچ می شید .

11. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

چقدر مطالب جديد
    چه هواداران زيادي
    سلام
    اگه آمدين اقاي منصوري بهم بگين اقاي منصوري نرم افزاري يا راهي وجود ندار كه وقتي ما تعغيري در بازي ميديم توي برنامه انميشن و.... ديگه نياز نباشه كه از بازي خارج بشيم ودوباره بيايم برنامه اي باشه يارآهي باشه كه بشه موقع اي كه دربازي باشيم تعغيراتو ببينيم
    ممنون
    سلام
    من تا حالا موفق نشدم چنین نرم افزاری رو بدست بیارم البته وجود داره و اون هم خود مو تور بازیه که با داشتن موتور : سیج (sage) می تونید این کار رو بکنید من موفق نشدم این موتور را بدست بیارم ولی باید تو اینتر نت باشه اگه ما مو فق بشیم این مو تور را بدست بیاریم کار ها بسیار بسیار راحتر میشه و کیفیت کار هابسیار بالاتر می ره ... اگه بتونید و وقت داشتید با کمک دو ستان دنبال این کار بر ید خیلی خوب میشه...
    موفق باشید

13. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

دعوت به همکاری :

ما قصد داریم بازی جنرال ها رو دو باره احیا کنیم و بازی :finall battle رو ادامه بدیم .

این هم یک سری عکس از محیط این بازی که می تونه ادامه بازی محبوب جنرال ها باشه:
    این بازی تقر یبا 60% از کار هاش شده قصد ما طر احی و ساخت طبیعتر ساختمانها با پیچیدگی بیشتر (در حال انجام )...و تمام درختان و زمین حیوانات و...( انجام شده).کلیه ادوات نظامی جدید و زیبا با کار ائی های بیشتر و.....(انجام شده)

دو ستانی که در نرم افزار های زیر مها رت دارند و می تونند کمک کنند اعلام همکاری کنند :
    3DsMAX
    Adobe Photoshop
    بر نامه و کد نویسی :C++
    نرم افزار های ساخت انیمیشن و یا ساخت دمو بر ای بازی ...

دو ستانی که می تونند کمک کنند پیغام خصوصی بدند /
    Last edited by ufo-alien; 27-06-2011 at 16:36.

15. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بابت راهنماي هاتون اقاي منصوري بازم تشكر

17. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •