تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 641 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همگی.یه سوال داشتم راجع به P990i.اونم اینه که وقتی از یه نفر یه SMS می گیری چطوری می شه اونو به یکی دیگه فرستاد؟هر کاری کردم نشد...
    میتونی با فلیپ بسته بری روی SMS بعد more رو بزن و forward رو انتخاب کن . فقط شماره ی کسی که اس ام اس رو برات فرستاده هم توی متنش میوفته که میتونی پاکش کنی . ( از توی خود sms هم میتونی forward کنی )

داره خودمونی میشه ms7dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

من یه مشکل کوچلو دارم

روی p990i چند تا بازی نصب کردم

بیلیادر ماشین و تخته نر

اما وقتی میخوام بازی ها رو اجرا کنم یه پیغام میده که مموری برای شروع پر است

باید چیکار کنم

البته ماشین رو بعضی وقتها اجرا میکنه

اگه باید در مورد چیزی توضیح بیشتر بدم بگید چشم
    شما بايد هر چي برنامه باز داري ببندي به اين طريق كه با فيلپ باز در قسمت task manager و تب open هر چي برنامه هست رو end كني . با اين كار حافظه ram گوشي خالي ميشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من گوشی رو وقتی کوک میکنم خیلی وقتها زنگ نمیزنه یا ساعتش میریزه به هم مشکل چیه؟ ممنون میشم
    آقا کسی جواب ما رو نمیده اگه میشه یه سایت واسه زنگه موبایل معرفی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mani 203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

شما بايد هر چي برنامه باز داري ببندي به اين طريق كه با فيلپ باز در قسمت task manager و تب open هر چي برنامه هست رو end كني . با اين كار حافظه ram گوشي خالي ميشه.
    عزیزم مرسی اما تمام برنامه ها رو بستم اما باز همون پیام رو میده و بازی ها احرا نمشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

میخواستم بگم کسی رو تو نیشابور به اسم کیوان رضوانی میشناسی

داره خودمونی میشه ms7dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

میخواستم بگم کسی رو تو نیشابور به اسم کیوان رضوانی میشناسی
    عزیز دل شما بهتر از من میدونی که این قبیل سوالات رو باید بصورت پیام خصوصی بپرسی...
    با این حال شرمنده نمیشناسم.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

این هم برای فارسی دیدن اس ام اس ها در!
    P990 ....فقط کافیه یه فولدر به نامه fontروی مموری کارتت بسازیوبعد یکبار خاموش و روشن کنی!!!
    یه فایلhtmlهم هست که (بعد از روشن کردن!!)میشه توش فارسی نوشت و با کپی کردن به اس ام اسواس ام اس فارسی فرستاد!!!
    حالشو ببرید!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    این فونت ها رو چه جوری باید نصب کنم میشه تو ضیح بدین لطفا؟
    من برنامه ی داخل سی دی رو نصب کردم بعد ګوشی رو کانکت کردم ولی کامپیوتر میګه ګوشی کانت نشده !
    فقط داخل my computer موقعی که ګوشی رو کانکت میکنم یه ایکان میاد که نمیدونم مربوط به مموری داخلی هست یا مموری کارد ګوشی ؟ لطفا اګه امکانش هست یه توضیح هم در مورد این بدین من تازه این ګوشی رو ګرفتم به هیچیش وارد نیستم...
    ممنون

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

10 دوستان من يه كم اماتورم

سلام دوستان همون طوري كه گفتم من يكم اماتورم چنتا سوال داشتم :

1. تم هاي , برنامه ها , بازيها رو كه دانلود كردم رو چجوري نصب كنم و از كجا تغيير بدم .
    2. چجوري عكس ها و فيلم هاي كه با گوشي گرفتم رو بريزم تو كامپيوتر .
    3. sms ها رو كه فارسي بودم رو نميخونه ! ( اون فونت رو كه داده بوديد رو چه جور نصب كنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    این فونت ها رو چه جوری باید نصب کنم میشه تو ضیح بدین لطفا؟
    من برنامه ی داخل سی دی رو نصب کردم بعد ګوشی رو کانکت کردم ولی کامپیوتر میګه ګوشی کانت نشده !
    فقط داخل my computer موقعی که ګوشی رو کانکت میکنم یه ایکان میاد که نمیدونم مربوط به مموری داخلی هست یا مموری کارد ګوشی ؟ لطفا اګه امکانش هست یه توضیح هم در مورد این بدین من تازه این ګوشی رو ګرفتم به هیچیش وارد نیستم...
    ممنون
    وقتی گوشی رو با USB به کامپیتر وصل میکونی دو تا گزینه تو گوشی میاد که یکیش File transfer هست . اگه اینو انتخاب کنی توی my computer یه درایو میاد که واسه مموری استیک هست و واسه کپی کردن فونت ها باید به این قسمت بری . حالا اگه گزینه دوم یعنی phonr mode رو انتخاب کنی از توی my computer قسمت Sony Ericsson File Manager به هر دو مموری یعنی Memory stick و phone memory دسترسی پیدا میکنی .
    اینم بگم که هنگام انتخاب phonr mode قسمت های سبز PC suite قابل استفاده هست .
    در مورد فونت ها تو صفحه های قبل زیاد گفته شده ولی اینو بگم که پوشه font رو باید تو مموری استیک تو پوشه resoure بریزی اگه چنین پوشه ای وجود نداشت یکی بساز و بعد گوشیو ریاستارت بکن و تموم .
    موفق باشی

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

در مورد فونت ها تو صفحه های قبل زیاد گفته شده ولی اینو بگم که پوشه font رو باید تو مموری استیک تو پوشه resoure بریزی اگه چنین پوشه ای وجود نداشت یکی بساز و بعد گوشیو ریاستارت بکن و تموم .
    سلام
    فولدر resource or resoure? من یه فولدر به نام resource تو صفحه ی اول مموری یعنی کنار فولدر های decument , others و.... ساختم و بعد ,فولدری که فونتها داخلش بود و از همین لینک ها دانلود کردم رو توش کاپي کردم البته اسم فولدر رو از fonts به font که شما ګفتین تغییر دادم ولی بعد از ریستارت ګوشی اتفاق خاصی نیوفتاد و هنوز مسیج ها ی فارسی رو به صورت مربع نشون میده؟؟
    یعنی مشکل چی می تونه باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •