ماله من اینترنت 150 تومن اومده 2 مگ 7 گیگ، بررسی کردم تو سایتش شبانه رو حساب نکردن. خیلی شرکت مضخرفیه.
ماله من اینترنت 150 تومن اومده 2 مگ 7 گیگ، بررسی کردم تو سایتش شبانه رو حساب نکردن. خیلی شرکت مضخرفیه.
پشتیبانی توو سایت رسمی مخابرات پیام داده کسانی که از 24 شهریور عضو کمپین شگفت انگیز شدن با تعرفه ی جدید محاسبه میشن ولی 24 به قبل با همون تعرفه ی اعلام شده در روز ثبت نام.حالا گفته دارن بررسی میکنن و مشترکان هم قبض رو بپردازن و اگر مشکل محاسباتی باشه ماه دیگه روی قبض بستانکار میزنن
بعد یه هفته که همه چی خوب کار میکرد امروز دوباره کند شد و پل های عبوری بعد از چند دقیقه فرو میریزن (میدونین که منظورم چیه). تو هفته گذشته با این پل ها کلی فیلم آموزشی ریاظیات فیزیک و غیره دانلود کردم که تو بازار نیستن و اگر هم باشن پول خون پدرشون رو طلب میکنن. بازم این آقایون بگن اینترنت بده. بگن یوتیوب برا فریب ما ساخته شده، بگن گوگل جاسوسه.
دقیقا
من هر چی از گوشی و کامپیوتر سر در میارم مدیون یوتیوب هستم از فلش گوشی و عوض کردن ویندوز تا لینوکس و کرک و.....
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
من 1 مگ قدیمی نامحدود دارم .الان 2 ماه هست مخابرات معلوم نیست دارد چه غلطی می کند و من هم وقت نداشتم برم مخابرات .قبض تلفن قبلا حدود 86 هزار تومان بود ولی الان یکبار 95 هزار میاد و و یکبار هم 98 هزار تومان .داستان چی هست؟مگه مخابرات با من قرارداد 1 مگ نامحدود نداره؟گران کردند یا چی؟
گرون!!!!!!!!!!!
چه جوری گران کردند؟اگر گران کردند پس چرا هر ماه مبلغ قبض متفاوت هست؟یا اینکه دارند برام حجمی حساب می کنند؟مگه نامحدود نیست؟
Last edited by hosein_artist; 24-10-2015 at 01:34.
منم 1 مگ نامحدود دارم چون خودم پرداخت نمی کنم زیاد اطلاع ندارم اما پدرم می گفت که گرون شده !
ولی سقف دانلود نداره و مشکلی تو دانلود زیاد نیست !
اگه الان بخوایم از مخابرات نت بگیریم دیگه نامحدود نمیده ؟ تو سایت تعرفه های نامحدود نیست آخه
دوست عزیز به نطر من گران نکردند و دارند به صورت حجمی حساب می کنند چون اگر گران کرده بودند قبض تلفن هر ماه باید ثابت بود ولی قبض هر ماه متفاوت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)