سلام
محدود میشم مثل همه مهم در آمدن از محدودیته به نظرم فرقی نداره کدوم آی اس پی باشی همشون میشه محدود نشدش
سلام
محدود میشم مثل همه مهم در آمدن از محدودیته به نظرم فرقی نداره کدوم آی اس پی باشی همشون میشه محدود نشدش
سلام
خیلی ممنون از لطفتون.
شرمنده میفرمایید .
اگه زحمتی نیست ، براتون زمان خالی تون رو برام خصوصی کنید تا خودم رو باهاتون هماهنگ بکنم .
با تشکر فراوان![]()
سلام
دوستان اگه میشه با توجه به خطم بگید چند مگ میکشه و آیا خوبه یا نه و آیا 5مگ یا10مگ مخابرات رو میتونم بگیرم؟؟راستی نویز مال چیست؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستان اگه میشه با توجه به خطم بگید چند مگ میکشه و آیا خوبه یا نه و آیا 5مگ یا10مگ مخابرات رو میتونم بگیرم؟؟راستی نویز مال چیست؟؟؟؟؟
![]()
نه اصلا وضعیت خطت خوب نیست
همین دو مگ نهایتشه دیگه بیشتر نمی کشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
[QUOTE=k1ozil;8702339]نه اصلا وضعیت خطت خوب نیست
همین دو مگ نهایتشه دیگه بیشتر نمی کشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk[/QUOTE
باید چیکارکنم؟؟؟
چرا لاین اتنویشن اینقدر بالاست؟؟؟
از سرخط چک کردم همین مقادیر بود
فاصله تا مرکز هم 2کیلومتره.
باید چیکارکنم؟؟؟
چرا لاین اتنویشن اینقدر بالاست؟؟؟
از سرخط چک کردم همین مقادیر بود
فاصله تا مرکز هم 2کیلومتره.
1.با یه مودم دیگه تست کن
2.از سر خط بدون اتصال هیچ وسیله ی دیگری (تلفن فاکس و...) چک کن
3.مامور مخابرات رو باید بری بیاری از توی کافو برات چک کنه
4.شاید مشکل از پورتت باشه باید درخواست تعویض بدی
اگه با انجام مراحل بالا خطت اوکی نشد دو حالت داره
1.فاصلت زیاده ( که طبق گفته خودت نیست)
2.سیم کشی زیر زمین مشکل داره
و مخابرات هیچ کاری برات نمیکنه چون فقط مسئولن که تلفن شما بوق داشته باشه.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
البته خود پشتیبانی میگه منطقه ما(فکوری) بیشتر از 2 مگ نمیکشه سرعت.
به نظرشما دلیل خاصی دارد؟؟ یعنی نمیتوانیم بیشتر از 2 مگ سرعت داشته باشیم؟؟
البته چند روز قبل سرعت تا 3.5 مگابیت هم میرفت. الان دیتاریت من 3072 حداکثره.
بهترین کار به سامانه 195 شکایت بزنی بگی میزان snr خط من بسیار پایینه و اصلا اون سرعت طرحی که خریدم رو ندارم عکس از سرعت دانلود+عکس از snr و موارد دیگرش مودم بفرستی براشون. بعد یه هفته یا کمتر اوکی میکنن . با زنگ زدن به 117 و مخابرات جاهای دیگه هیچ کاری برات نمیکنن. من خودم فیبر نوری هستم قبلا snr خطم داون استریم 6 و آپ استریم 7 بود یعنی فاجعه بود کلی نویز داشتم crc مودم همیشه میرفت بالا و قطع میشد بعد از شکایت از مخابرات زنگ زدن ما براتون خططون رو ریست کردیم مشکلتون رفع شده اما هیچ تغییری نکرد و از 195 تهران زنگ زدن گفتن مشکلتون رفع شده گفتم اصلا هیچ کاری نکردن و فقط گفتن خططون ریست کردیم بعد چند روز باز 195 بهشون فشار آورد که چرا درستش نکردین دیدم یه شماره همش 111111 بود زنگ زد گفتن از مخابرات هستیم یه چک بکنید ببینید مشکل رفع شده رفتم دیدم بله مثله هلو شده خطم کیفیت بسیار خوب شده. یه چیز بگم اینای که میگن خططون نمیکشه و این جرفا همش کشکه.
اینم عکس الانم از مودم.
![]()
سرعت دانلود روز 1مگابایت - شب 256 کیلوبایت (البته قبلا که سیستم پارتاک راه اندازی نشده بود قبل ساعت 1 مودم به اینترنت وصل میبود شب با سرعت 1مگابایت دانلود میکرد / بدون قطعی کیفیت بالا - اما مشکل بزرگ در روز حجم خوری فراوان
سلام
این طرح دوساله آیا قابلیت فسخ داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)