شما برای معاف از رزم اقدام کردی ؟ چطوری ؟ از یگان اقدام کردی ؟ کمسیون رفتی ؟ نامه که برای معافیت رزمت دادند رو گذاشتی تو پروندت ؟
شما برای معاف از رزم اقدام کردی ؟ چطوری ؟ از یگان اقدام کردی ؟ کمسیون رفتی ؟ نامه که برای معافیت رزمت دادند رو گذاشتی تو پروندت ؟
یعنی ما رو میفرستن تهران برای رژه؟!! نیروی انتظامی هستیم هاااا!!
یکیم اینکه گرفتن معافی و ... انقدر زحمت داره که خدمت نداره...همینجوری میگذرونیم
کسی از دوستان هست که امریه از نفت گرفته باشه یه توضیح بده راجع به مراحلش
این دولت ماخوب بلده از مردم پول بکشه
چند سالی 1بار باید مدارکو عوض کنیم
2سال حمالی کردم توی خدمت حالا برا تعویض کارت خدمت باید 12+14=26هزار تومان بدی واقعا ستمه![]()
از پادگان آموزشی رفتم .
نامه هم توی پروندمه .
هیچ گونه اهمیتی هم نداره برام که توی کارت قید کنن یا نکنن ... همین الان بگن کی میخواد بره کمیسیون نفر اول میرم. و میگم مخصوصا برام معافیت ماده 33 بند 3 بخش الف رو صادر کنید . البته اگر بکنن ...
از همه ارگان ها میفرستن ... پارسال نشسته بودم خونه روز 31 شهریور داشتم رژه بچه ها رو نگاه میکردم! بخاطر 3 دقیقه رژه ای که زدن جلو دوربین میدونی چقدر زجر کشیدن ؟ من یه هفته قبل از اینکه اعزام کنن تهران کارام رو ردیف کردم .
الانم هنوز کسری جبهه من نیومده! ... نمیدونم چرا!!!! اقای وحید رضا شما که ارتش هستین آیا کسری ارتش رو باید معاونت احتیاط تهران تایید کنه ؟؟ چقدر طول میکشه تا بیاد ! ؟
فکر نکنم نیازی به تایید تهارن باشه !!!!! الان دوستان من از همون جایی که پدرشون خدمت کرده مساقیم اوردن اینجا و تو پرونده گذاشتن . مهر و امضای معتبر همون مرکز صادر کننده کسری کافی هستش و نیازی به تایید تهران نیست . طول مدتش رو نمی دونم والا . اگر یکی از دوستان رو که اورده دیدم دقیق می پرسم میگم .
--------------------------------------------------
ما هم تو ارتشی ؟ در مورد همون مورد نامه پزشکی پرسیدی ببینی چیزی تو کارت ثبت میشه یا نه ؟البته با حتمال 99. 9 درصد ثبت نمیشه چون ازط ریق کمسیون و ... نیست
![]()
برای معافیت کفالت واسن و معاینه اولیه رو حتما باید انجام بدم؟
من سپاه آماد هستم
نامه شما که کمیسیون نیست احتمالا ثبت نمیشه اما اگر بخوان چیزی بنویسن برای من مینویسن . و از اونجایی که برام اهمیتی نداره حتی سوال هم نمیکنم حقیقتا ... یه روز یکی از مسئول ها اومد گفت شما که پست نمیدین و ..
باید تشویقیتون کمتر از بقیه باشه منم گفتم حقشونه ... بهشون تشویقی بیشتر بدین .. گفت نمیدونم شما باید اینکارو بکنید و... گفتم درسته ... حالا اگر میشه واحد ما رو عوض کن بیام ور دست خودت خدمت کنم !... ا
توی خدمت از چیزی نترسید اگر هم نامه کمیسیون دارید ازش استفاده کنید ... بخصوص برادران گروه ب...
........................
پس این ارتش داره به من اذیت میکنه ... ! کسری من رو بهم نداده گفته میاد در خونه!
درود
دوستان معافیت پزشکی گرفتم
حالا بعد از 5ماه رفتم گواهینامه بگیرم گفتن باید نامه بیاری از دکتر که می تونی رانندگی کنی
رفتم یه نامه از دکتری که منو معاف کرد گرفتم که من می تونم رانندگی کنم باز گفتن این نامه دکتر باید ببری کمیسیون پزشکی که اونم مشهد هست
رفتم مشهد به ادرسی که دادند حالا اونجا پاسکاری می کنند یه بار این دکتر یه بار اون..... سر اخر همه دکترها تایید کردند مونده یکی دیگه همه چی تکمیل مونده یه امضا می گه برو 6 ماه دیگه بیا یه سال باید بگذره
می خوام گواهینامه چیکار اصل کار همینه که معاف شدم![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)