تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1659 از 1746 اولاول ... 659115915591609164916551656165716581659166016611662166316691709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,581 به 16,590 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بفرما
    من هی میگم euwest بدرد نمیخوره شما بگین نه!
    Last edited by Fiddle; 14-12-2015 at 04:07.

2. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من خودم بیشتر از 4 ساله لول بازی میکنم و تو هر دو سرور اکانت 30 دارم و تا دلتون بخواد بازی کردم.
    البته اینو بگم که بازی رو از سرور east شروع کردم 4 سال پیش! اما یه سال یعدش اکانت وست رو ساختم و شروع به بازی کردم(دقیقا به خاطر بحث هایی که اون زمان در مورد تفاوت سرورها میشد) و اونقدری بازی کردم که اکانت وستم الان گلد4 هست ولی...
    هیچی! ولش کردم کلا و احتمالا این سیزن جدید اصلا باهاش بازی نخواهم کرد چون کاملا متوجه شدم که نه تنها دو سرور فرقی با هم ندارن بلکه بچه ها تو وست بیشتر هم هستن. فقط همین یه خاطره رو تعریف کنم بسه!:
    من کلا coop اونم از نوع 3v3 خیلی بازی میکنم و میتونم بگم در تمام این 4 سالی که تو east این مود رو بازی کردم
    تا الان نشده که تو coop کسی rage quit کنه به هر دلیلی! اونوقت تو وست یه coop رفته بودم که دو تای دیگه premade بودن و تو بازی تو درگیری من یه کیل گرفتم که یکی از اون دو نفر به من گفت ks کردی منم سعی کردم حالیش کنم ks نکردم و اینکه coop هستش و اهمیتی نداره و این حرفا...که هیچ جوره قانع نشدن بعدشم گفتن اگه میتونی تنهایی بازیو ببر و جفتشون rage quit کردن
    (پ.ن: دهنم سرویس شد ولی بازیو تهش بردم )

4. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خوب یک بحثی این وسط هستش
    اول اینکه وقتی خدا زمین رو آفریده اینطوری نبوده که هرچی آدم خوشگل باهوش حرفه ای توپ رو مثلا تو یک کشور بندازه بعد تو کشورهای بغلی در پیتی بندازه
    یعنی همه جور آدمی تو همه شهر ها کشورها پیدا میشه
    مثلا من خودم اینقدر میگن فرانسوی ها نوبن فلان. رفیق فرانسوی داشتم بازیش هم خوبه یا رنک بالایی هم دیدم

در مورد سرور هم با یک اسپک تو هر دو سرور میشه سطح بازی رو دید
    با برنامه لول سامانر اینفو
    همان طور که همیشه گفتم و میگم
    اول سرور کره
    دوم آمریکا ( خودم اونجا لول رو شروع کردم و واقعا بازیشون و اخلاقشون خیلی بهتر از اروپایی ها بود )
    سوم اروپای غرب
    حالا این نظر منه. هر کسی دوست داره موافق باشه یا مخالف صاحب اختیاره
    ولی من خودم اگر پینگم زیر 200 میشد تو آمریکا بازی می کردم. ولی اونجا تو بهترین حالت 280 و 300 400 500 هستش
    باورتون نمیشه یک زمانی اونجا با پینگ 500 بازی میکردم کیل هم میگرفتم =)) کری میکردم.
    من تو آمریکا کلی فلیم میکردیم فوش میدادیم تازه 2 هفته بن میشدیم
    ولی تو اروپا میگم خدا رو شکر. یارو میگه ریپورت من برای فلیم =)) حالا فرق بازی کن با بازی کن رو ببین

کسی برنامه lol summoner info 4.9 رو داره؟ چون من از بعد از 9 تا الان 13 که اومده هرچی دانلود می کنم خرابه
    بازی رو اون قسمت روت دایرکتوری نمیشناسه
    کسی داره لطفا آپ کنه همه استفاده کنیم مرسی
    Last edited by madmaster_3d; 15-12-2015 at 13:05.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اپدیت اومده
    پارت 1 زیر 30 مگ

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب یک بحثی این وسط هستش
    اول اینکه وقتی خدا زمین رو آفریده اینطوری نبوده که هرچی آدم خوشگل باهوش حرفه ای توپ رو مثلا تو یک کشور بندازه بعد تو کشورهای بغلی در پیتی بندازه
    یعنی همه جور آدمی تو همه شهر ها کشورها پیدا میشه
    مثلا من خودم اینقدر میگن فرانسوی ها نوبن فلان. رفیق فرانسوی داشتم بازیش هم خوبه یا رنک بالایی هم دیدم

در مورد سرور هم با یک اسپک تو هر دو سرور میشه سطح بازی رو دید
    با برنامه لول سامانر اینفو
    همان طور که همیشه گفتم و میگم
    اول سرور کره
    دوم آمریکا ( خودم اونجا لول رو شروع کردم و واقعا بازیشون و اخلاقشون خیلی بهتر از اروپایی ها بود )
    سوم اروپای غرب
    حالا این نظر منه. هر کسی دوست داره موافق باشه یا مخالف صاحب اختیاره
    ولی من خودم اگر پینگم زیر 200 میشد تو آمریکا بازی می کردم. ولی اونجا تو بهترین حالت 280 و 300 400 500 هستش
    باورتون نمیشه یک زمانی اونجا با پینگ 500 بازی میکردم کیل هم میگرفتم =)) کری میکردم.
    من تو آمریکا کلی فلیم میکردیم فوش میدادیم تازه 2 هفته بن میشدیم
    ولی تو اروپا میگم خدا رو شکر. یارو میگه ریپورت من برای فلیم =)) حالا فرق بازی کن با بازی کن رو ببین

کسی برنامه lol summoner info 4.9 رو داره؟ چون من از بعد از 9 تا الان 13 که اومده هرچی دانلود می کنم خرابه
    بازی رو اون قسمت روت دایرکتوری نمیشناسه
    کسی داره لطفا آپ کنه همه استفاده کنیم مرسی
    یادش بخیر چه زمانی بود . با پینگ +300 بازی میکردم . اما الان بالای 200 اصلا نمیشه بازی کرد .
    نمیدونم همون پینگ مخفی رفته بالا یا نه . شایدم بازیکنها توی این سالها حرفه ای تر شدن . بالاخره اسمورف هم زیاد میفته دیگه . اون زمان اسمورف کجا بود .
    البته بازی هم هی بالانس تر میشه خداییش . یادمه مثلا موندو بر میداشتیم 3 تا warmog میزاشتیم کنارش با یه atma راحت کیل میگرفت . یا ap yi میرفتم پنتا و ... . چمپ هم خیلی زیاد نبود که هر بار اپدیت بدن بازی باهاش از دستت در بره . در کل بازی هم اسون تر بود . میشد با پینگ بالا بازی کرد .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یادش بخیر چه زمانی بود . با پینگ +300 بازی میکردم . اما الان بالای 200 اصلا نمیشه بازی کرد .
    نمیدونم همون پینگ مخفی رفته بالا یا نه . شایدم بازیکنها توی این سالها حرفه ای تر شدن . بالاخره اسمورف هم زیاد میفته دیگه . اون زمان اسمورف کجا بود .
    البته بازی هم هی بالانس تر میشه خداییش . یادمه مثلا موندو بر میداشتیم 3 تا warmog میزاشتیم کنارش با یه atma راحت کیل میگرفت . یا ap yi میرفتم پنتا و ... . چمپ هم خیلی زیاد نبود که هر بار اپدیت بدن بازی باهاش از دستت در بره . در کل بازی هم اسون تر بود . میشد با پینگ بالا بازی کرد .
    البته همون حرف اولت درسته
    چون من دیشب مثلا پینکم 150 فکر کنم بود ولی اینقدر لگ میشد که هم گاهی تو جنگ 1 به 1 بازی یک حالت فریز میشد بعد من میدیدم یکدفعه هلسم کلی کم شده و رو به موت هستم و یا یارو رو داشتم میزدم نزدیک بارون. غیب شد. یعنی من فکر کردم فلش کرده. بعد به یارو گفتم تو فلشت نمی تونه الان سی دی شده باشه. بعد یارو هم مارو سرکار گزاشته بود که فلش کردم و ....
    ولی به خاطر لگ یارو غیب شده بود از کنار من رد شده بود رفته بود
    ولی همون پینگ 300 400 500 من تو آمریکا یک زمانی بازی می کردم. 2 3 ثانیه تاخیر میشد. ولی اینطوری نمیشد

من دیشب چند تا مسیر چک کردم مثلا تی تی ال 54 مثلا پینگش بالای 300 بود
    ولی تی تی ال 52 پینگش مثلا 100 بود
    و این یعنی اینکه تو بازی با اینکه پینگ مثلا زده 150 ولی در اصل بالای 300 هستش گاهی
    مثل دیشب که طوری بود که انگار من 100 تا تایم اوت دارم ولی تایم اوت مثلا 5 بود.

این یعنی اینکه اینا یک کاری کردن پینگه دروغی نشون میده گاهی

با تاخیر دیلی میشه کنار اومد ولی وقتی لگ و تایم اوت هستش اصلا یکدفعه میبینی چند ثانیس مردی داغی حالیت نیست

من الان چند شبه
    پینگم تو 4.2.2.4 140 150 هستش
    تو بازی هم همین پینگه
    ولی تو بازی طوری لگ میشه انگار که تایم اوت سگی و پینگم هم مثلا 300 هستش
    کسی دیگه اینجوری هستش؟ یا فقط صبادز
    Last edited by madmaster_3d; 16-12-2015 at 20:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

من شب که میشه (ساعت تقریبن هفت هشت ب بعد) timed out میگیرم و تو بازی وضع افتضاح میشه کسی این مشکل رو داره ؟ راه حلی داره عایا؟
    تا یکی دو هفته پیش وضع گل و بلبل بودا بدون timed out بدون dc پینگ هم 150 ولی ی شب بلند شدم دیدم نت کمپلت قطعه و یکی دو روز قطع موند وصل میشد ولی باز قطع میشد از اون روز ب بعد وضع من اینجوری شد
    چ کنم

-----------------------
    در این حد ک الان پینگ میگیرم یک چهارمش timed out ه
    Last edited by mr_prince; 16-12-2015 at 21:46.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من شب که میشه (ساعت تقریبن هفت هشت ب بعد) timed out میگیرم و تو بازی وضع افتضاح میشه کسی این مشکل رو داره ؟ راه حلی داره عایا؟
    تا یکی دو هفته پیش وضع گل و بلبل بودا بدون timed out بدون dc پینگ هم 150 ولی ی شب بلند شدم دیدم نت کمپلت قطعه و یکی دو روز قطع موند وصل میشد ولی باز قطع میشد از اون روز ب بعد وضع من اینجوری شد
    چ کنم

-----------------------
    در این حد ک الان پینگ میگیرم یک چهارمش timed out ه
    راهش فقط اینه که کشورت رو عوض کنی . این چند وقته پینگ و قطعی و سرعت و حجم و ... کلا هر چی که مربوط به اینترنته ثبات نداره .

البته همون حرف اولت درسته
    چون من دیشب مثلا پینکم 150 فکر کنم بود ولی اینقدر لگ میشد که هم گاهی تو جنگ 1 به 1 بازی یک حالت فریز میشد بعد من میدیدم یکدفعه هلسم کلی کم شده و رو به موت هستم و یا یارو رو داشتم میزدم نزدیک بارون. غیب شد. یعنی من فکر کردم فلش کرده. بعد به یارو گفتم تو فلشت نمی تونه الان سی دی شده باشه. بعد یارو هم مارو سرکار گزاشته بود که فلش کردم و ....
    ولی به خاطر لگ یارو غیب شده بود از کنار من رد شده بود رفته بود
    ولی همون پینگ 300 400 500 من تو آمریکا یک زمانی بازی می کردم. 2 3 ثانیه تاخیر میشد. ولی اینطوری نمیشد

من دیشب چند تا مسیر چک کردم مثلا تی تی ال 54 مثلا پینگش بالای 300 بود
    ولی تی تی ال 52 پینگش مثلا 100 بود
    و این یعنی اینکه تو بازی با اینکه پینگ مثلا زده 150 ولی در اصل بالای 300 هستش گاهی
    مثل دیشب که طوری بود که انگار من 100 تا تایم اوت دارم ولی تایم اوت مثلا 5 بود.

این یعنی اینکه اینا یک کاری کردن پینگه دروغی نشون میده گاهی

با تاخیر دیلی میشه کنار اومد ولی وقتی لگ و تایم اوت هستش اصلا یکدفعه میبینی چند ثانیس مردی داغی حالیت نیست

من الان چند شبه
    پینگم تو 4.2.2.4 140 150 هستش
    تو بازی هم همین پینگه
    ولی تو بازی طوری لگ میشه انگار که تایم اوت سگی و پینگم هم مثلا 300 هستش
    کسی دیگه اینجوری هستش؟ یا فقط صبادز

همین پینگ مخفی فکر میکنم مر بوط به اینترنت ملی باشه . یعنی فقط عدد رو کم نشون میده . مثل حالتی که با کاهش دهنده پینگ وصل میشی و پینگت کمتر میشه اما تغییری تو بازی حس نمیکنی .

12. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اینو ببینید :/ کجا زندگی میکنیم ها ! فقط میخوان صدای مردم رو ببندن پینگم اینجوریه ولی بازی سگی خرابه ! فقط یدونه این تایم اوت بده ها نزدیک 10 20 ثانیه ای فقط کلا دیسکانکت میشه از بازی

14. این کاربر از emproor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خوب پس من تنها نیستم
    بازم جای شکر داره من فکر کردم صبادز اینجوریه فقط
    پس کلا از نت ملی ملی بابا نخواستیم
    به نظرم فقط میشه ساپورت بازی کرد. یک چیزی تانکی برداری نمیری اونجا. به ای دی سی هم بگی سیف بازی کنه
    من یکی 2تا بازی این پوپی جدیده رو برداشتم به عنوان ساپورت خوب چیزیه. ولی به عنوان جایی دیگه مالی نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •