تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1659 از 1783 اولاول ... 6591159155916091649165516561657165816591660166116621663166917091759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,581 به 16,590 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

کیفیت بدتر قیمت بیشتر تنها راه حل تغییر کسایی که این کارو کردن و دوستی با جهان
    کیفیتش بد نیست همه راضین فقط مشکلش حجم و قیمته با شبانه
    منم سر این داستاناش تخلیه زدم . همینطور هم زنگ زدن گفتن مشکل از چیه گفتم حجماش واسه من جواب نیست
    شبانه منو داستان سرش در اوردید زده بدون محدودیت تو پنل ولی عملا شب ک میشه محدودیت میاد رو سرویس منم مصرفم بالاست
    3 گیگ 1 روزه با 30 گیگ رو چرا هی ور میدارید میذارید من واقعا ب حجم اینطوری نیاز شدید دارم
    صد در صد اگ دست ازین خسیس بازیاش ور داره هدیه بده خیلی من شخصا قبولش دارم حتی من ب خیلیا سفارش کردمش تو محلمون فقط 3 واسه سه نفر خودم ثبت نام کردم حتی الانم یوزنیم پنلشون تو مرورگرم سیون
    من فقط داستانم سر این خسیس بازیشه والا بهترین ارایه دهنده هست کیفیتش عالیه و اینکه نماینده هاش ک من هردفعه زنگ زدم پشتیبانی عالی داشته و عملا دسترسی خوبی داشته البته دفتر اصلیشون زنگ نزدم
    Last edited by MMDFullHD; 25-02-2017 at 01:38.

2. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دیگه واقعا شبانه رایگان رو برداشتن؟ کسی میدونه الان قراره تغییراتی تو سرویس ها بوجود بیاد مثلا تفاوت ترافیک داخلی با خارجی یا دیگه کلا با پررویی اینو حذف کردن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

منم سر این داستاناش تخلیه زدم . همینطور هم زنگ زدن گفتن مشکل از چیه گفتم حجماش واسه من جواب نیست
    شبانه منو داستان سرش در اوردید زده بدون محدودیت تو پنل ولی عملا شب ک میشه محدودیت میاد رو سرویس منم مصرفم بالاست
    3 گیگ 1 روزه با 30 گیگ رو چرا هی ور میدارید میذارید من واقعا ب حجم اینطوری نیاز شدید دارم
    صد در صد اگ دست ازین خسیس بازیاش ور داره هدیه بده خیلی من شخصا قبولش دارم حتی من ب خیلیا سفارش کردمش تو محلمون فقط 3 واسه سه نفر خودم ثبت نام کردم حتی الانم یوزنیم پنلشون تو مرورگرم سیون
    من فقط داستانم سر این خسیس بازیشه والا بهترین ارایه دهنده هست کیفیتش عالیه و اینکه نماینده هاش ک من هردفعه زنگ زدم پشتیبانی عالی داشته و عملا دسترسی خوبی داشته البته دفتر اصلیشون زنگ نزدم
    داداش اینترنت یه چیز مفته تو کل جهان فقط یه قیمت کمی میزارن که پهنا رو زیاد استفاده نکنن.اما یه گروه تو محلی که ما زندگی میکنیم ناراضین و نمخوان قدرتشون به خطر بیوفته مبادا مردم چیزی بفهمه قبول دارم صبا خوبه دزدیش یه کنار ولی همه چیز یه حدی داره میفهمین؟فردا پس فردا یه زلزله ای بشه منم میترکونم من با حقم با لاشخوری رشوه خوری دلخوشی ندارم

5. این کاربر از gymclass.heroes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البته اونقدری هم که شما تعریف میکنین عالی نیست !
    مثلا من خودم بعضی وقتا سر شب کندی سرعت داشتم به خاطر شلوغی ( الیته شرکت های دیگه هم همینجور هستن ولی منظورم اینه این هم تو این مورد مثل هموناس ! )
    یا یه مشکل دیگه تو مرورگر کروم بعضی وقتا میخوام یه سایت رو باز کنم فقط یه صفحه سفید باز میشه ( این مشکل تو های وب هم بود ) تو فایر فاکس صفحه نصفه باز میشه ، ولی اگه با قند شکن برم همچین مشکلی نیست پس عیب از خودشون هست
    از نظر قطعی هم که بازم مثل بقیه شرکت ها هست بعضی وقتا قطع میشه ( مثلا امروز از اول صبح همش قطع و وصل میشه زنگ زدم پشتیبانی میگه سراسری هست )
    کلا به نظرم صبانت یه کیفیت معمولی داره چیزی که باعث بمونم همین شبانه و بسته های حجم با قیمت مناسبش بود اگه برداره احتمالا من میرم پارس انلاین

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

البته اونقدری هم که شما تعریف میکنین عالی نیست !
    مثلا من خودم بعضی وقتا سر شب کندی سرعت داشتم به خاطر شلوغی ( الیته شرکت های دیگه هم همینجور هستن ولی منظورم اینه این هم تو این مورد مثل هموناس ! )
    یا یه مشکل دیگه تو مرورگر کروم بعضی وقتا میخوام یه سایت رو باز کنم فقط یه صفحه سفید باز میشه ( این مشکل تو های وب هم بود ) تو فایر فاکس صفحه نصفه باز میشه ، ولی اگه با قند شکن برم همچین مشکلی نیست پس عیب از خودشون هست
    از نظر قطعی هم که بازم مثل بقیه شرکت ها هست بعضی وقتا قطع میشه ( مثلا امروز از اول صبح همش قطع و وصل میشه زنگ زدم پشتیبانی میگه سراسری هست )
    کلا به نظرم صبانت یه کیفیت معمولی داره چیزی که باعث بمونم همین شبانه و بسته های حجم با قیمت مناسبش بود اگه برداره احتمالا من میرم پارس انلاین
    كيفيتش خدايش خوبه البته اخريا خيلي حجم بازيش نموده بود
    پينگ روش عاليه اين مشكل فايرفاكسي ك شما ميگيد من اصلا نديدم .
    -------- هم ك فعلا هيچ جا نديدم ----- نداشته باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

صبانت ۳بسته بی کران نامحدود ارائه کرد

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

كيفيتش خدايش خوبه البته اخريا خيلي حجم بازيش نموده بود
    پينگ روش عاليه اين مشكل فايرفاكسي ك شما ميگيد من اصلا نديدم .
    -------- هم ك فعلا هيچ جا نديدم ----- نداشته باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    نمیدونم برای من که کاملا معمولیه !
    حتی پینگ خارجی هم که قبلا رو 100 بود الان دو ماهه همیشه بالای 200 تا حدود 250 هست
    اون مشکل هم ، هم تو کروم هست هم با فایرفاکس ( از اونجایی هم که با قند شکن برطرف میشه پس میشه نتیجه گرفت مربوط به خودشون هست )
    خط اخر هم نفهمیدم چی نوشتین !

11. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من سرویس 4 مگ تا آخر تیر 96 دارم . جریان این بسته ی بیکران (1 و 5 و 30 روزه ) چیه ؟
    من مثلا میتونم الان 3 تا بسته ی بیکران بخرم که وقتی خواستم دانلود کنم از اونا استفاده کنم ؟ و چجوری باید این بسته ها رو بعد از خرید فعال کرد که از حجم اصلی کم نشه ؟

13. این کاربر از saeed85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان من به پشتیبانی صبانت تماس گرفته بودم و ازشون خواسته بودم که یه دانلود شبانه پولی بزارن تا بخریم فعلا حچم زمان دارم نمیتونم استفاده کنم ولی این بسته کراندار چیه؟اگه دانلود نامحدوده حتما ساپورتش بدین دوستان....جدی میگم...

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این حجم های بیکران چه جوریه ؟ کسی اطلاعی داره ؟
    نمیدونم صبانت چرا توضیح کاملی درباره طرح هایی که اضافه میکنه هیچ جا نمیده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •