آقا چطوری میشه یه فورت زد
یا با یه فورت متحد شد
و مدال هایی که تو فورت بدست میاری به چه درد میخوره
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
اه یادم رفت
چطوری میشه هرچی ÷ول دارم بریزم بانک
÷=پ
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
آقا چطوری میشه یه فورت زد
یا با یه فورت متحد شد
و مدال هایی که تو فورت بدست میاری به چه درد میخوره
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
اه یادم رفت
چطوری میشه هرچی ÷ول دارم بریزم بانک
÷=پ
من حالا حالاها نیاز ندارمآزش چند قرن پیش قرار بود بگی چطور میشه پرمیوم خرید...
صبر کن سعید داره میخره عکس میگیره آموزش میدهلوول
فورت را آوایل بازی می شه زد چون اوایل بازی هنوز فورت ها گرفته نشده
آلان فکر کنم در کل ورلد ها فورتی نباشه که بزنی
الان فقط می تونی به فورت آتاک بدی و بگیری و برای گرفتم فورت از دست شهر های دیگه هم باید اتحاد داشته باشی و ...
این مدال ها به دردی نمی خوره , فقط نشون می دند که طرف چقدر در فورت ماهر است و ...
برای پولات هم برو یکی از شهر ها بریز بانک دیگه !!!!!!!!! البته اگه به بانگ شهر خودت بریزی ( و بانک لول 10 باشه ) 4 درصد مالیتات می دی ( به اون مقدار پولی که به بانک می گذاری ) و یا می تونی به بانک شهر های دیگه بریزی که باید 20 % مالیات پولت را بدی ...
خوب می دونم چطوری میتونم پول بریزم تو بانک![]()
وقتی روی بانک کلیک کنی یه صفحه این طوری باز می شه توی قسمت 1 می نویسی چقدر از پولی که تو دستته رو می خوای بریزی بانک. قسمت 2 هم همه پولیه که دستته و اگه روش کلیک کنی کل پول رو می نویسه. بعد روی کلمه Deposit کلیک کنی میریزشون تو بانک. اون 20 % هم از پولت کم می شه البته اگه عضو شهر باشی و لول بانک هم بالا باشه کمتر از پولت کارمزد می گیره..
![]()
جاتون خالی skype رو شارژ کردم زنگ چه حالی داد چه کیفیتی آدم کییییییف میکنه
راستی سعید کلاه ست خواب منو دیده بودی ؟![]()
یه پسره اینترنتی از یه دختره اخاذی میکرده اسمش آرش بودهکدوم خبر رو می گی؟ من مال سمت چپم ولی خبری که جالب باشه ندیدم...کلا همونطور که مطلع هستید اینترنت خیلی چیز بدی هست...
------------
آرش!
کلا منظورم اینه که روش خاصی هست؟ چون یه سایته بود من یه بار ازش پرمیوم تریبال خریدم. اونجا پرمیوم وست هم میفروخت...
البته برادرم ویزا کارت داره ولی قرارمون اینه که برای خریدهای چرت و پرت باید یک و نیم برابرشو بهش بدم![]()
تنها کاری که من توی نت نرکدم فکر کنم همین باشه : ))یه پسره اینترنتی از یه دختره اخاذی میکرده اسمش آرش بوده کلا همونطور که مطلع هستید اینترنت خیلی چیز بدی هست...
اون سایته اسمش farsifile بود که دیگه وست نمیده و اون دیر برات خرید رو انجام میدادآرش!
کلا منظورم اینه که روش خاصی هست؟ چون یه سایته بود من یه بار ازش پرمیوم تریبال خریدم. اونجا پرمیوم وست هم میفروخت...
البته برادرم ویزا کارت داره ولی قرارمون اینه که برای خریدهای چرت و پرت باید یک و نیم برابرشو بهش بدم
اما اینی که من پیدا کردم paybycashu.com بهتره
توی قسمت خرید بازی کشور آلمان رو انتخاب کن تنوعش زیاد تره
من چون اولین بار ازش خرید کردم از سیستم کشیو مال عرب های (ک.و.نی) خزیدم یکی ضررش زیاد بود اما وقتی سعید رفت به این سایت زیر و رو کرد همه جا رو ( طبق معمول) بعد فهمید از paysafe بگیریم بهتره
همین (نقطه)
بدون شرح !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)