تونستم حتما"!(الان یه ماهه میخوام یه تاپ گیر دان کنم 500 مگابایت از فایل 1.5 گیگی پیش رفته!)
مرکز از اصفهان!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تونستم حتما"!(الان یه ماهه میخوام یه تاپ گیر دان کنم 500 مگابایت از فایل 1.5 گیگی پیش رفته!)
مرکز از اصفهان!
Last edited by Altairezio; 17-12-2013 at 13:44.
پس چرا زده حداقل 10 گیگ ؟؟؟
خیلی بد شد که !!! بلوط هم اونجا رو ساپورت نمیکنه![]()
سلام دوستان من تقریبا 2 روزه که از شرکت بلوط اینترنت 4.5 مگ گرفتم که سرعت دانلودم +550 هست و پینگ 4 تا 8 هم 125ms هست من اصلا رکوست تایم اوت ندارم و تو تیم اسپیک هم پکت لاستم در حد 00.20 هست ولی نمیدونم چرا تو بازی آنلاین لگ دارم اونم خیلی شدید! خطم نویز هم نداره و کلا در شرایط عالی هست ویندوزم رو تازه عوض کردم و آنتی ویروس نود هم دارم که آپدیته ... تلفن بی سیم هم ندارم و مودمم هم tp-link td-w8101g هست من وقعا نمیدونم مشکل از کجاست ... پشتیبانی هم زنگ میزنم میگن خطط عالیه مرکزت نرمال سرعت و پینگتم عالی پس مشکلی نداری و مشکل از بازیته ! در حالی که بازی worldoftanks بازی درپیتی نیست که سرور بدی داشته باشه ... حالا هم سوالم اینه که آیا راه حلی برای من هست که بتونم این رو درست کنم یا راهی هست که بتونم به اونا ثابت کنم که مشکل از اوناس؟ به من میگن برو گارنا تست کن ببین که از ما نیست... منم نه گارنا تا حالا بازی کردم نه میدونم کدوم بازی تو گیم رنجر پینگ و لگ رو درست مشخص میکنه ...
وقعا هم کلافه شدم ...از دوستان با تجربه در این زمینه درخواست کمک و راهنمایی دارم
...؟
این مشکل رو بقیه دوستان بلوطی یه جوره دیگه اعلام کردن و گفتن با اینکه تایم اوت ندارن ولی وبگردیشون مزخرفه
پس میخواستی چجوری بزنه؟
حداکثر 10 گیگ !!!
این مصرف منصفانه و عادلانه هم مصداق کلاهبرداریه که کلاه شرعی ازش ساختن!
من با 128 نامحدود آشغال همارا ( از لحاظ سرعت که همیشه 18.5 ثبت میشد ) روزی 1.3-1.4 گیگ رو میزدم که ماهی میشد 40 گیگ. حالا اینا میگن 10 گیگ واسه یه ماه!![]()
من اگه 10 گیگ برای یه ماهم کافی بود همون محدود رو استفاده میکردم![]()
اگه میزد جداکثر 10 گیگ که یعنی بعد 10 گیگ اینترنتت قطع میشه که این میشه همون محدود خودمون!! دیگه لازم نبود از اسم نامحدود استفاده کنه
حداقل 10 گیگ یعنی تا 10 گیگ سرعتت همون 2 مگی هست که میگی بعد تموم شدن 10 گیگ سرعتت رو لیمیت میکنند
اینطوری میشه مثلا نامحدود![]()
من متوجه نشدمپیشنهاد ویژه برای تو !!! هم پینگ خارج زیر 100 و هم داخل عالی از اون گذشته 128 نامحدود سرعت 2 مگ با ماهانه مصرف منصفانه حدود 20 گیگ !!!! عالیه !!! ماهی 25 تومن (من مخابراتم رو جمع کنن میگیرم )
لینک بده
نامحدود 128 چطوری 2 مگ میشه ؟
بعد اگه نامحدوده چطور صحبت از ترافیک میکنی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)