تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1659 از 2365 اولاول ... 65911591559160916491655165616571658165916601661166216631669170917592159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,581 به 16,590 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    دوستان یه نسمه سیستم تا 1تومن چی میتونم ببندم ؟
    نظر خودم:
    باند DLS 1073 و یک جفت هم از قبل دارم(کنوود 718EX)
    پخش کنوود 7056 (در حال حاضر 3050uB دارم)
    آمپ : هنوز به چیز خاصی نرسیدم با توجه به بودجه
    MBA 9800XL2

Maxeeder Mx- 2104

JVC KS-AX3204

ممنون میشم دوستان بیشتر راهنمایی کنن ... ارادتمند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام . آقا حمید آمپلی پایونیر 944 پیدا میشه تو بازار ؟ با یه جفت آرسی کار میکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امان از دست این پارس داشبرد جدید!

خوب میدونید کمپانی معظم ایران فرغون در اقدامی خارق العاده برداشته هدیونیتی رو این ماشین گذاشته که از لحاظ سایز بزرگتر از 2Din هستش! از طرفی اونو با دکمه های فلاشر و بازکردن صندوق عقب یکپارچه کرده! و درنهایت لوگوی خودش رو روش چسبونده! یعنی Ikco خوب دیگه میدونید بش نمیشه آمپلی وصل کرد! سایزشم استاندارد نیست که بیخیالش بشی و عوضش کنی! فرضا چینی ها مدل جایگزین هم براش بسازن مگه کیفیت داره اونا آخه؟ فقط یه سری امکانات خواهد داشت!

ببینید امکانات ضبط روی پارس داشبرد جدید کامله یعنی شما Bluetooth CD AUX Flash SD رو همزمان دارید تازه بلوتوث هم برای مکالمه است و هم برای موزیک اما نکته رو مخ همون چیزیه که بالا گفتم! یه سری ها میگن باید پروسسور اضافه کرد! یه سری ها میگن آمپ میشه ولی فقط از ورودی High Voltage! ولی هیچکدوم اینها اصولی نیست!

حجم صدای این سیستم حرفه ای(تو کاتولوگ این محصول جدید!!!! نوشته مجهز به سیستم صوتی حرفه ای! من خودم نمیگم حرفه ای! ایران فرغون میگه) بدک نیست! ولی خوب کیفیتش جالب نیست!

پس ما آمپ نداریم! ضبط رو هم نمیشه عوض کرد! تنها کاری که میشه کرد تعویض بلندگوهای جلو و عقب فابریک پژو پارس داشبرد جدید هست! تا حداقل قدری کیفیت بیشتر بشه و کمتر غصه بخوریم!

تو سایت سازنده های اسپیکر که بری همشون مدلای به اصلاح Factory Replacement دارن! که به دلیل توان پایین نیازی به آمپ نیست! و خودشون اینارو جایگزین آشغالای فابریک کارخونه ها میدونن! تازه آشغال داریم تا آشغال! یه آشغالیو تویوتا میبنده رو ماشیناش! یه آشغالیو ایرانخودرو و سایپا میبندن!

من خیلی سرچ کردم و این بلندگوهای زیر رو به عنوان Factory Replacement پیدا کردم:

Rockford Prime R165X3 45W RMS
    Helix Blue B6X 40W RMS
    Pioneer TS-A1675S 50W RMS
    Pioneer TS-A1675R 50W RMS
    JBL GT7-6 45W RMS
    JBL GT6-6 45W RMS
    Alpine SPJ-160C2 50W RMS
    JVC CS-ZX630 40W RMS

(موارد قرمز رنگ نمیدونم هنوز اومده و یا کدشون انگار متفاوته)

حالا کدومشون از هر نظر بهترینه واسه من؟ بهترین از نظر من یعنی ماکزیموم کیفیت و شفافیت، قدرت و بیس و مینیموم دیستورشن و تیزی صدا هستش! حالا ممکنه شمام هم بامن هم نظر باشید(از حیث بلندگوهایی که گفتم) ویا پیشنهادهای دیگری داشته باشید(با توجه به شرایطی که مطرح کردم)

بیشتر موزیکای Trip-hop و Rock از خارجی ها نظیر Radiohead و Steven wilson و سبکای تلفیقی ایرانی و خارجی گوش میدم.

مساله بعدی من خودم قبلا پارس مدل 88 داشتم اون برای تعویض باندای جلوش چندتا پیچ ستاره ای داشت که روکشش رو باز میکردی(فلزی مشکی رنگ) پیچای چارسو رو از رو بلندگو باز میکردی، سوکتش رو جدا میکردی و تمام باند جلو به راحتی تعویض میشد! اما این پارس جدیدا(چه داشبرد جدید و چه قدیم) رودریش با قبلیا فرق میکنه! یه روکش بژ پلاستیکی گذاشتن جلو بلندگوها(همرنگ رودری ها) که راحت در میاد(ناخونتو بزاری زیرش فشار بدی در میاد) اما فقط میتونی باندای جلو رو زیرش ببینی(باندای سفید رنگ توییتر دار از همون آشغالای فابریک ایرانخودرو) که البته از آشغال های فابریک اون مدل 88 که توییتر هم نداشت و اینقدر افتضاح بود که از همون روز اول تحویل خرخر میکرد بهتره و حداقل متوجه میشی صدا از جلو در جریانه! حلاصه دورش بستست! شایدم من بلد نیستم! چطور باید تعویضشون کرد؟ واینکه جفتشون هنوزم 16 سانتی هستند یا 16.5سانتی؟

برای جزییات بیشتر من تو انجمن همسایه از مدت ها پیش یه تاپیک باز کردم که کسی توجه نکرد! عکس هم گذاشتم اینم لینکش:

امیدوارم اینجا جواب بگیرم، تو بالایی که نشد! پیشاپیش از همکاری دوستان و اساتید کمال تشکر را دارم.
    Last edited by hamidR15; 29-11-2014 at 15:25. دليل: گذاشتن لینک سایتهای دیگرخلاف قوانین میباشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ببخشید آقا حمید
    قبل از هر چیز، خیلی ممنون از راهنماییتون.
    1- می تونم بپرسم اینترفیس چی هست؟ و کارش چیه؟ اگر قیمتش رو هم بدونم ممنون میشم. اگر خاطرتون باشه و اشتباه نکنم فرمودید برای راه انداختن دکمه های فرمون نیاز بهش دارم.
    2- آیا کن وود 7035 ، پورت usb و ax پایین داشبورد ماشین را ساپورت می کنه؟ و آیا نیاز به تعویض قاب داشبورد هم داره یا نه؟
    3- اگر میشه، ساب مناسب و خوش صدا و مورد تایید خودتون (برای توسان 2014) رو هم معرفی کنین و قیمت اون رو هم بگید؟
    4- نهایتاً برای اونکه دید کاملی از هزینه هام داشته باشم، می شه آمپ هم بهم معرفی کنین؟
    5- آیا فیوزی، خازنی یا سیم کشی خاصی لازم دارم؟ می ترسم مشکلی برای سیم کشی و برق ماشین پیش بیاد ، از این جهت عرض کردم.

باز هم متشکرم
    Last edited by pooyan sh; 29-11-2014 at 15:33.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حداکثر ولومش 30 هست
    یعنی با اضافه کردن اسپیکر مشکل حل میشه؟
    چه اسپیکری معرفی میکنینن که توپ باشه؟
    قیمتش چنده؟
    خودتونم واسه فروش داریم؟
    سلام
    ضمن تبریک به جناب رفعت عزیز و همچنین دوست بسیار خوبم آقا پیام گل.مبارک هر دو باشه و انشاءالله صدای خوبی از سیستمها بگیرید.
    جناب رفعت تغییر در صدا رو مدیون ووفرهای کاغذی و بسیار با کیفیت گلیدن هستیم.الحق صدای خوبی دارن ساب ووفرهاش.
    پیام جان شما هم کاش عکس میگرفتی برامون میزاشتی.اگر این لطف رو بفرمائید منت گذاشتید بر سرمون.
    دوست من تجربه به من ثابت کرده که برای اسپیکر بالای 30 وات هم آمپلیفایر نصب کنم.اما اگر اهل واوم دادن بالا نیستید اسپیکرهای 50 واتی با پخش تا ولومهای متوسط کاملا مچ و صدای خوبی میدهند.
    شما ابتدا مشخص بفرمائید که کامپوننت میخوهاید یا کواکسیال؟
    ضمنا یک جفت یا دوجفت؟
    من خودم شغلم این نیست ولی براتون با قیمت کمتر از نمایندگیها تهیه میکنم.
    اقا حمید شرمنده من این باند دی ال اس 1073 رو 480 گرفتم به نظر شخص شما خوبه ؟ارزششو داره ؟مزایا و معایبشم بگی خیلی خوب میشه .
    دشمنتون شرمنده باشه. مبارکتون باشه.
    1073 یه اسپیکر قدرتیه نه کیفیتی.من خودم آکبندش رو داشتم پاراسال فروختم به یکی از دوستان.اگر بیس قدرتمند و حجم صدای خوب میخواید بله کاملا به کارتون میاد ناگفته نماد که خوب هم باید تغذیه بشه. ولی اگر اهل کیفیت خوب در حد اسپیکرهای 9*6 هستید،خیر.تیوترها و میدرنج جالبی نداره.من 1073 رو با یکی از بهترین آمپلیفایرهای دو کانال دنیا یعنی هلیکس کامپتیش A2 تست کردم.
    الان اسپیکرهای خیلی خوبی تو بازار هست بسته به قیمت و کارائی مثلا هلیکس E69X یا آدیو سیستم Co609(البته این گزینه موجود نیست ولی میاد)،MTX T8693 که 150 وات RMS هست و فوق العاده.اینفینیتی کاپا 696.3i که معروف به اسپیکر کیفیتی هست.
    حالا آمپلیفایر چی گرفتی براش؟
    سلام ساب باکس ebx300 خوبه ؟
    من خودم تست نکردم ولی دوستانی که هرتز باز هستند میگن ساب ووفرهاش جالب نیست.شما بهتره خودتون هم یه بررسی بفرمائید.
    آقا حمید الان از باکس که 55 تیون 35 راضیم ، ولی برا تنوع اگه سیلد 40 یا بیشتر رو تهیه کنم:
    1.فرکانسهای اولیه که ویبره رو شامل میشه کلا ندارم با سیلد ؟
    2.بیشتر از 40 هم میشه ساخت براش ؟
    وسایل هم اگه یادتون باشه ، x400 + hcx690 + hdp4 + rs12fa بود ...
    الان هم lpf رو 160 و hpf رو 150 تنظیم ـه ! گین هم به نصف نرسیده هیچکدوم ! همش تو یک سوم اولن ! البته تو عکس مشخص میکنم !
    یاعلیـ♥
    سلام مخلصم رضا جان.
    1-تو باکس سیلد بیسها محکتر میشه.فرکانسهای پائین یا به قول فرمایشتون ویبره ساب ضعیفتر و کمتر شنیده میشه.دقت کوبش ساب بالا میره.البته تو حجم 40 باز کمی low رو داریم.(تست باکس آقا جواد)
    2-نه دیگه بالاتر نرو
    خوبه بزار یک هفته برک این بشه بعدا میتونی بهش فشار بیاری.
    بعد از یک هفته LPF رو بزار روی 80-100 و HPF رو هم بزار روی 80 برای اسپیکر.
    سلام حمید جان مرسی آره زنگ زدم خوب بود قیمتش حالا توی گلیدن و هلیکس موندم!
    چطور؟
    گلیدن اگر SQX بود که عالی بود.ولی در نبود مادر باید با زن بابا سر کنیم.
    p62c رو بچه ها شنیدن خیلی تعریف کردن.البته گفتن تو مید باس کمی ضعف داشت ولی در کل نسبت به قیمتش (750) تومن می ارزه اگر میتونی تا عید صبر کنی بزار SQX بیاد برات میگیرم. اگر نه همین p62c رو بگیر.
    سلام
    دوستان یه نسمه سیستم تا 1تومن چی میتونم ببندم ؟
    نظر خودم:
    باند DLS 1073 و یک جفت هم از قبل دارم(کنوود 718EX)
    پخش کنوود 7056 (در حال حاضر 3050uB دارم)
    آمپ : هنوز به چیز خاصی نرسیدم با توجه به بودجه
    MBA 9800XL2

Maxeeder Mx- 2104

JVC KS-AX3204

ممنون میشم دوستان بیشتر راهنمایی کنن ... ارادتمند
    سلام ماشینتون چیه؟
    شخصا غیر از پخش 7056 با الباقی موافق نیستم.
    ضمنا به شما توصیه میکنم قطعات خوب تهیه و اگر مشکل هزینه دارید ،خورد خورد قطعات رو جمع کنید.هر گونه کمک و یا راهنمائی هم خواستید بنده در خدمتتون هستم.
    من به خیلی از دوستان این نصیح رو کردم و کسانی که گوش کردن ممکنه مدتی طول کشیده تا کل سیستمشون رو جمع کنند ولی از نتیجه کار راضی بودن و خستگی بی سیستمی تو این مدت از تنشون دررفته.
    مطمئن باشید اگر از کالاهی بی کیفیت استفاده نمائید نه تنها از نتیجه کار راضی نخواهد بود بله پولتون رو دور ریختید.
    حالا بفرمائید ماشین چیه تا گام به گام بریم جلو
    سلام . آقا حمید آمپلی پایونیر 944 پیدا میشه تو بازار ؟ با یه جفت آرسی کار میکنه ؟
    ممکنه باشه بعید نیست.اگر نفروخته بودم خودم تقدیمت میکردم.
    بله البته مثل اینکه HDP4 هم این کار رو انجام میده.
    اگر خواستید HDP4 تهیه نمائید کمی دست نگه دارید تا خدمتتون عرض کنم.ممکنه خبرهای خوبی در راه باشه

6. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امان از دست این پارس داشبرد جدید!

خوب میدونید کمپانی معظم ایران فرغون در اقدامی خارق العاده برداشته هدیونیتی رو این ماشین گذاشته که از لحاظ سایز بزرگتر از 2Din هستش! از طرفی اونو با دکمه های فلاشر و بازکردن صندوق عقب یکپارچه کرده! و درنهایت لوگوی خودش رو روش چسبونده! یعنی Ikco خوب دیگه میدونید بش نمیشه آمپلی وصل کرد! سایزشم استاندارد نیست که بیخیالش بشی و عوضش کنی! فرضا چینی ها مدل جایگزین هم براش بسازن مگه کیفیت داره اونا آخه؟ فقط یه سری امکانات خواهد داشت!

ببینید امکانات ضبط روی پارس داشبرد جدید کامله یعنی شما Bluetooth CD AUX Flash SD رو همزمان دارید تازه بلوتوث هم برای مکالمه است و هم برای موزیک اما نکته رو مخ همون چیزیه که بالا گفتم! یه سری ها میگن باید پروسسور اضافه کرد! یه سری ها میگن آمپ میشه ولی فقط از ورودی High Voltage! ولی هیچکدوم اینها اصولی نیست!

حجم صدای این سیستم حرفه ای(تو کاتولوگ این محصول جدید!!!! نوشته مجهز به سیستم صوتی حرفه ای! من خودم نمیگم حرفه ای! ایران فرغون میگه) بدک نیست! ولی خوب کیفیتش جالب نیست!

پس ما آمپ نداریم! ضبط رو هم نمیشه عوض کرد! تنها کاری که میشه کرد تعویض بلندگوهای جلو و عقب فابریک پژو پارس داشبرد جدید هست! تا حداقل قدری کیفیت بیشتر بشه و کمتر غصه بخوریم!

تو سایت سازنده های اسپیکر که بری همشون مدلای به اصلاح Factory Replacement دارن! که به دلیل توان پایین نیازی به آمپ نیست! و خودشون اینارو جایگزین آشغالای فابریک کارخونه ها میدونن! تازه آشغال داریم تا آشغال! یه آشغالیو تویوتا میبنده رو ماشیناش! یه آشغالیو ایرانخودرو و سایپا میبندن!

من خیلی سرچ کردم و این بلندگوهای زیر رو به عنوان Factory Replacement پیدا کردم:

Rockford Prime R165X3 45W RMS
    Helix Blue B6X 40W RMS
    Pioneer TS-A1675S 50W RMS
    Pioneer TS-A1675R 50W RMS
    JBL GT7-6 45W RMS
    JBL GT6-6 45W RMS
    Alpine SPJ-160C2 50W RMS
    JVC CS-ZX630 40W RMS

(موارد قرمز رنگ نمیدونم هنوز اومده و یا کدشون انگار متفاوته)

حالا کدومشون از هر نظر بهترینه واسه من؟ بهترین از نظر من یعنی ماکزیموم کیفیت و شفافیت، قدرت و بیس و مینیموم دیستورشن و تیزی صدا هستش! حالا ممکنه شمام هم بامن هم نظر باشید(از حیث بلندگوهایی که گفتم) ویا پیشنهادهای دیگری داشته باشید(با توجه به شرایطی که مطرح کردم)

بیشتر موزیکای Trip-hop و Rock از خارجی ها نظیر Radiohead و Steven wilson و سبکای تلفیقی ایرانی و خارجی گوش میدم.

مساله بعدی من خودم قبلا پارس مدل 88 داشتم اون برای تعویض باندای جلوش چندتا پیچ ستاره ای داشت که روکشش رو باز میکردی(فلزی مشکی رنگ) پیچای چارسو رو از رو بلندگو باز میکردی، سوکتش رو جدا میکردی و تمام باند جلو به راحتی تعویض میشد! اما این پارس جدیدا(چه داشبرد جدید و چه قدیم) رودریش با قبلیا فرق میکنه! یه روکش بژ پلاستیکی گذاشتن جلو بلندگوها(همرنگ رودری ها) که راحت در میاد(ناخونتو بزاری زیرش فشار بدی در میاد) اما فقط میتونی باندای جلو رو زیرش ببینی(باندای سفید رنگ توییتر دار از همون آشغالای فابریک ایرانخودرو) که البته از آشغال های فابریک اون مدل 88 که توییتر هم نداشت و اینقدر افتضاح بود که از همون روز اول تحویل خرخر میکرد بهتره و حداقل متوجه میشی صدا از جلو در جریانه! حلاصه دورش بستست! شایدم من بلد نیستم! چطور باید تعویضشون کرد؟ واینکه جفتشون هنوزم 16 سانتی هستند یا 16.5سانتی؟

برای جزییات بیشتر من تو انجمن همسایه از مدت ها پیش یه تاپیک باز کردم که کسی توجه نکرد! عکس هم گذاشتم اینم لینکش:

امیدوارم اینجا جواب بگیرم، تو بالایی که نشد! پیشاپیش از همکاری دوستان و اساتید کمال تشکر را دارم.
    سلام دوست عزیز.
    من هنوز این پخش رو ندیدم. یعنی خود ماشین رو هم هنوز ندیدم.
    در مورد تغییر اسپیکر من هلیکس e6X رو پیشنهاد میکنم.سریه بلو کیفیت بالائی نداره.
    فروشش هم 213-215 هست من اگر مایل بودید 205 میگیرم براتون.

8. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید آقا حمید
    قبل از هر چیز، خیلی ممنون از راهنماییتون.
    1- می تونم بپرسم اینترفیس چی هست؟ و کارش چیه؟ اگر قیمتش رو هم بدونم ممنون میشم. اگر خاطرتون باشه و اشتباه نکنم فرمودید برای راه انداختن دکمه های فرمون نیاز بهش دارم.
    2- آیا کن وود 7035 ، پورت usb و ax پایین داشبورد ماشین را ساپورت می کنه؟ و آیا نیاز به تعویض قاب داشبورد هم داره یا نه؟
    3- اگر میشه، ساب مناسب و خوش صدا و مورد تایید خودتون (برای توسان 2014) رو هم معرفی کنین و قیمت اون رو هم بگید؟
    4- نهایتاً برای اونکه دید کاملی از هزینه هام داشته باشم، می شه آمپ هم بهم معرفی کنین؟
    5- آیا فیوزی، خازنی یا سیم کشی خاصی لازم دارم؟ می ترسم مشکلی برای سیم کشی و برق ماشین پیش بیاد ، از این جهت عرض کردم.

باز هم متشکرم
    سلام پویان جانو اختیار دارید وظیفه هست گلم.
    1-اینترفیس قطعه ای که جداگانه خریداری میشه و تو مسیر پخش قرار میگیره. کارش اینه که مثل پخش فابریک تمامی دکمه های مربوط به سیستم صوتی مجددا با پخش جدید کار نمایند.قیمتش رو ندارم چون تقریبا تو بازار کم شده .
    2-خیر متاسفانه.هر دو میرن داخل داشبود.بله قاب هم باید عوض نمائید.
    3-من RS10VB رو کاملا پیشنهاد میکنم.صدای بسیار عالی داره با توجه به ووفرهای کاغذی که داره.قیمت لیستش 710هست براتون 680 میتونم بگیرم.مورد بعدی هلیکس P10E هست که اونم ساب باکس فوق العاده ای هست. اونم 560 برای زئوس جان گرفتم از دوستان تنکابنیمون هستند.
    4-آمپ 4 کانال ،دو کانال یا مونو؟چون متوجه نشدم اسپیکرها رو هم میخواهید تغییر بدید یا خیر؟مشخص بفرمائید ممنون میشم
    5-خیر اصلا نگران نباشید.هیچ مشکلی پیش نمیاد.

10. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ممنون از راهنمایی های شما اقا حمید بی زحمت یه سوال داشتم
    من یه پاییونیر p6050ub دارم پنل برقی دمو دار میشه با اینترفیس به کنترل فرمونی 206 وصلش کرد؟
    میخاستم یه باند jbl 696 بگیرم شما کسی رو میشناسید قیمت مناسب بگه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

والا فعلا امپیلی نگرفتم شما راهنمایی کنید برم بگیرم .پخشم 7056 در نظر دارم .(برای باند دی ال اس 1073 عرض میکنم )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز SQX رو چند خریدی؟ الان تو بازار هست و چنده؟
    سلام
    من دست دوم تمیز از دوستان آقا حمید خریدم فکر نکنم تو بازار باشه مگر مدل اسلیمش که تا جایی که یادمه 90 وات باید باشه
    حمید خان بهتر راهنمایی می کنن
    سلام
    ضمن تبریک به جناب رفعت عزیز و همچنین دوست بسیار خوبم آقا پیام گل.مبارک هر دو باشه و انشاءالله صدای خوبی از سیستمها بگیرید.
    جناب رفعت تغییر در صدا رو مدیون ووفرهای کاغذی و بسیار با کیفیت گلیدن هستیم.الحق صدای خوبی دارن ساب ووفرهاش.
    پیام جان شما هم کاش عکس میگرفتی برامون میزاشتی.اگر این لطف رو بفرمائید منت گذاشتید بر سرمون.
    دوست من تجربه به من ثابت کرده که برای اسپیکر بالای 30 وات هم آمپلیفایر نصب کنم.اما اگر اهل واوم دادن بالا نیستید اسپیکرهای 50 واتی با پخش تا ولومهای متوسط کاملا مچ و صدای خوبی میدهند.
    شما ابتدا مشخص بفرمائید که کامپوننت میخوهاید یا کواکسیال؟
    ضمنا یک جفت یا دوجفت؟
    من خودم شغلم این نیست ولی براتون با قیمت کمتر از نمایندگیها تهیه میکنم.
    قربانت حمید خان
    این خارهای رو دری ها شکسته شده باید سر فرصت دوباره باز کنم اونها رو عوض کنم تا درست جا بره
    به همین بهونه عکس ها رو هم میگیرم قرار میدم
    حمید دادا از ساعت 1 جمعه شروع به نصب کردم 6 تموم شد هنوز پاهام و کمرم درد میکنه یعنی اون لحظه که تموم شد دلم برای نصاب جماعت سوخت هرچند به این تمیزی که من کار کردم کار نمیکنن !!
    ایشالا عکسهای کامپ و آمپ و بقیه قطعات رو حتما تهیه می کنم
    مرسی

14. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •