تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1659 از 2403 اولاول ... 65911591559160916491655165616571658165916601661166216631669170917592159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,581 به 16,590 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داداش شما اندیشه یه تست پینگ از این دو تا ایپی میذاری

ping 77.74.199.147 -t

ping 88.198.12.98 -t
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما منظور من را متوجه نشدید من پول دارم میدم سرویس درست می خوام.شما داری سفسطه میکنی نماینده اندیشه هم از شما تشکر کرده چون به سود ایشون و شرکت مافیایی اندیشه هست.کسی که نمیتونه سرویس درست بده مگر مجبورش کردن اصلا سرویس بده؟من نمیتونم کاری را انجام بدم مجبور هستم به زور بگم میتونم؟
    حرف شما مثل این میومنه من برای دانشگاه ازاد کار شبکه انجام میدم.سر ساعت 12 شب سیستم امورد دانشجویی از کار بیفته یا کند بشه بعد بگن جناب x چرا سرعت سیستم امورد دانشجویی 12 تا صبح کند یا قطع میشه بگم دندون اسب پیش کشی را که نمیشمارن صبح تا شب خوب کار میکنه بعد از کارمیفته یا سرعت کم میشه.
    ماشین شب خوب روشن نمیشه شما میبری پیش تعمیر کار به جای پیدا کردن مشکل بهت میگه دندونه اسب پیش کشی را که نمیشمارن تمام روز خوب کارمیکنه شب خوب کارنمیکنه.خوبه کسی این حرف بزنه به شما؟
    حرفی که داری شما میزنی منطقی نیست از تشکر هایی که زیر پست من انجام شده کاملا مشهود است کی داره سفسطه میکنه و کی حرف منطقی میزنه.
    فقط دوست دارم یک بار چنین حرفی به من که دارم برای کاری هزینه میکنم بزنه در تماس تلفنی یا حضوری چنین حالی به روزش میارم تا عمر داره این کلمه از ذهنش فراموش بشه.
    نه این نیست , این مثالی که شما زدین هیچ ارتباطی به موضوع نداره واسه همینه میگم شما سفسطه میکنید
    فلسفه ساعت رایگان واسه تبلیغات هست , مثال میزنم : دیدین جلو فروشگاهای بزرگ وا میسن و سمپلینگ میکنن ؟ یا وقتی از رودبار رد میشی و میخوای بری زیتون بخری دیدی تو یه ظرف کوچیک برات زیتون پرورده میریزن ؟ میتونی مایحتاجت رو از سمپلینگ تهیه کنی ؟ نمیتونی چون نمیزارن.
    سرعت اندیشه تا 1 شب x هست از 1 شب به بعد 3/4 x , رایگان نباشه عین همون سرعت قبلی رو ارائه میکنه بعلاوه اینکه ساعت رایگان بیشتر هدفش اون سری مشتریهای حجمی هستند که دانلود بیشتری از حجم خریداری شده دارند و در اون ساعت به نوعی جبران هزینه میکنند.
    من حجمی دارم و در ساعت رایگان افت سرعت هم ندارم ولی در طول روز اگر دانلود بالا داشته باشم باید چند برابر شما که نامحدود داری ولی در عوض چندین برابر من میتونی مجانی دانلود کنی هزینه کنم , پس به نظر من اینکه اندیشه سرعت نامحدودها رو در ساعات رایگان کم میکنه کار بسیار پسندیده و مشتری مدارانه ای رو انجام میده.
    مثال اسب پیش کشی دقیقا مثال ساعت رایگان برای نامحدود ها ست.

4. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه این نیست , این مثالی که شما زدین هیچ ارتباطی به موضوع نداره واسه همینه میگم شما سفسطه میکنید
    فلسفه ساعت رایگان واسه تبلیغات هست , مثال میزنم : دیدین جلو فروشگاهای بزرگ وا میسن و سمپلینگ میکنن ؟ یا وقتی از رودبار رد میشی و میخوای بری زیتون بخری دیدی تو یه ظرف کوچیک برات زیتون پرورده میریزن ؟ میتونی مایحتاجت رو از سمپلینگ تهیه کنی ؟ نمیتونی چون نمیزارن.
    سرعت اندیشه تا 1 شب x هست از 1 شب به بعد 3/4 x , رایگان نباشه عین همون سرعت قبلی رو ارائه میکنه بعلاوه اینکه ساعت رایگان بیشتر هدفش اون سری مشتریهای حجمی هستند که دانلود بیشتری از حجم خریداری شده دارند و در اون ساعت به نوعی جبران هزینه میکنند.
    من حجمی دارم و در ساعت رایگان افت سرعت هم ندارم ولی در طول روز اگر دانلود بالا داشته باشم باید چند برابر شما که نامحدود داری ولی در عوض چندین برابر من میتونی مجانی دانلود کنی هزینه کنم , پس به نظر من اینکه اندیشه سرعت نامحدودها رو در ساعات رایگان کم میکنه کار بسیار پسندیده و مشتری مدارانه ای رو انجام میده.
    مثال اسب پیش کشی دقیقا مثال ساعت رایگان برای نامحدود ها ست.
    اول اینکه مثال دندون پیش کشی را زمانی به کار میبرن که به کسی چیزی را رایگان یا به صورت اشانتیون بدن.مثل شما که سرویس محدود دارید به شما دارن رایگان در یک مدت از شبانه روز حجم میدن.به مشتری نامحدود که اصلا چیز رایگان دارن نمیدن در زمان خریدمشتری نامحدود از مشتری حجمی بیشتر هزینه میکنه در مقابل در 24 ساعت از شبانه روز به صورت نامحدود و پایدار می تواند سرویس نامحدود بگیرد.در کل کم کردن سرعت در نامحدود و محدود در هر ساعت از شبانه روز کاملا توهین به شعور مشتری است.(همان طور که مخابرات به شعور ما توهین کرد که تا چند روز دیگه خبر خوبی میدم به مشترکین مخابران بگذارید پیگیری بیشتر و تست بیشتر کنم انشالله به نتیجه برسم و زمان سرویس تمام نشه و درس خوبی به مخابرات بدم.)
    Last edited by jabarsink2000; 15-06-2013 at 21:33.

6. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان گرامی :

لطفا احترام متقابل در بحثها حتما رعایت بشه و به نظرات همدیگه احترام گذاشته بشه ؛ در غیر اینصورت ما به روش خودمون این احترام متقابل رو برقرار میکنیم

و همواره اینو مد نظر داشته باشید که " نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوته " /

پیشاپیش ممنون از توجه دوستان .

8. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ظاهرا مخابرات داره درست می شه تو استانهای دیگه که ظاهرا داره درست می شه

ولی برای من همون سرعت 35 تا 39 هست

دوستانی که 256 نامحدود اندیشه دارن یه لطفی بکنن یه پنک و یه گراف سرعت بزارن ممنون می شم

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ظاهرا مخابرات داره درست می شه تو استانهای دیگه که ظاهرا داره درست می شه

ولی برای من همون سرعت 35 تا 39 هست

دوستانی که 256 نامحدود اندیشه دارن یه لطفی بکنن یه پنک و یه گراف سرعت بزارن ممنون می شم
    پشتیبانی مخابرات جواب درست حسابی نمیده و فعلا میگه مشخص نیست کی درست بشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

پشتیبانی مخابرات جواب درست حسابی نمیده و فعلا میگه مشخص نیست کی درست بشه...
    خوب اگه نشد که رفتم لندیشه 256 برای همین دنبال پینگ و گراف سرعتش هستم

واجبی نیست که حتام از ضحی کیش بگیریم 2تومن بیشتر سرعت بیشتر

اینا هم ببنن سرعت جمع آوری داره زیاد می شه حتما یه فکری می کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز ما ارزان ترین سرویسها رو توی استان گیلان داریم اریه میدیم بدون هزینه نصب سروس اریه میدیم درباره چی حرف میزنی هیچ شرکتی مثل ما سرویس هاش رو ازان نمیده درباره سرعت هم باید بگم سرعت دست ما نیست یعنی نمیتونیم بیشتر از این سرعت بدیم چون از نظر مسعولین بالا سرعت غیره قانونی هست با این حال بازرم سرعت ما بیشتر از شرکتهای دیگر است

مثال : پارس انلان 128 نا محدود سرعت دانلود 12 کیلو بیت

اندیشه سبز خزر : 128 نا محدود سرعت دانلود 30 کیلو بایت

سرویسهای ما از نظر سرعت هیچ مشکلی نداره شاید در شبانه روز کنید داشته باشیم که اونم مربوط میشه به پهنای باند کل کشور و ربطی به اندیشه نداره
    او اون حرفا بودا.پس چرا صبانت و شاتل برای سرویس 128 سرعت 2 مگ میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

صحی کیش 2020، 256 نامحدود ، دیگه واقعآ خودشونو گیر آوردن، به قول اپراتوراشون دانلود از لینک مستقیم ، موزیلا !

سرعت از حد استاندارد هم کمتره کلاهبردارهای...

15. این کاربر از TURBO_BOY2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •