با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه این نیست , این مثالی که شما زدین هیچ ارتباطی به موضوع نداره واسه همینه میگم شما سفسطه میکنید
فلسفه ساعت رایگان واسه تبلیغات هست , مثال میزنم : دیدین جلو فروشگاهای بزرگ وا میسن و سمپلینگ میکنن ؟ یا وقتی از رودبار رد میشی و میخوای بری زیتون بخری دیدی تو یه ظرف کوچیک برات زیتون پرورده میریزن ؟ میتونی مایحتاجت رو از سمپلینگ تهیه کنی ؟ نمیتونی چون نمیزارن.
سرعت اندیشه تا 1 شب x هست از 1 شب به بعد 3/4 x , رایگان نباشه عین همون سرعت قبلی رو ارائه میکنه بعلاوه اینکه ساعت رایگان بیشتر هدفش اون سری مشتریهای حجمی هستند که دانلود بیشتری از حجم خریداری شده دارند و در اون ساعت به نوعی جبران هزینه میکنند.
من حجمی دارم و در ساعت رایگان افت سرعت هم ندارم ولی در طول روز اگر دانلود بالا داشته باشم باید چند برابر شما که نامحدود داری ولی در عوض چندین برابر من میتونی مجانی دانلود کنی هزینه کنم , پس به نظر من اینکه اندیشه سرعت نامحدودها رو در ساعات رایگان کم میکنه کار بسیار پسندیده و مشتری مدارانه ای رو انجام میده.
مثال اسب پیش کشی دقیقا مثال ساعت رایگان برای نامحدود ها ست.
اول اینکه مثال دندون پیش کشی را زمانی به کار میبرن که به کسی چیزی را رایگان یا به صورت اشانتیون بدن.مثل شما که سرویس محدود دارید به شما دارن رایگان در یک مدت از شبانه روز حجم میدن.به مشتری نامحدود که اصلا چیز رایگان دارن نمیدن در زمان خریدمشتری نامحدود از مشتری حجمی بیشتر هزینه میکنه در مقابل در 24 ساعت از شبانه روز به صورت نامحدود و پایدار می تواند سرویس نامحدود بگیرد.در کل کم کردن سرعت در نامحدود و محدود در هر ساعت از شبانه روز کاملا توهین به شعور مشتری است.(همان طور که مخابرات به شعور ما توهین کرد که تا چند روز دیگه خبر خوبی میدم به مشترکین مخابران بگذارید پیگیری بیشتر و تست بیشتر کنم انشالله به نتیجه برسم و زمان سرویس تمام نشه و درس خوبی به مخابرات بدم.)
Last edited by jabarsink2000; 15-06-2013 at 21:33.
دوستان گرامی :
لطفا احترام متقابل در بحثها حتما رعایت بشه و به نظرات همدیگه احترام گذاشته بشه ؛ در غیر اینصورت ما به روش خودمون این احترام متقابل رو برقرار میکنیم
و همواره اینو مد نظر داشته باشید که " نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوته " /
پیشاپیش ممنون از توجه دوستان .
ظاهرا مخابرات داره درست می شه تو استانهای دیگه که ظاهرا داره درست می شه
ولی برای من همون سرعت 35 تا 39 هست
دوستانی که 256 نامحدود اندیشه دارن یه لطفی بکنن یه پنک و یه گراف سرعت بزارن ممنون می شم
بازم این مخابرات قاطی کرده.نه میشه دانلود کرد و نه درست و حسابی پیج باز میکنه.
256 نامحدود
2020 نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی مخابرات جواب درست حسابی نمیده و فعلا میگه مشخص نیست کی درست بشه...
خوب اگه نشد که رفتم لندیشه 256 برای همین دنبال پینگ و گراف سرعتش هستم
واجبی نیست که حتام از ضحی کیش بگیریم 2تومن بیشتر سرعت بیشتر
اینا هم ببنن سرعت جمع آوری داره زیاد می شه حتما یه فکری می کنن
او اون حرفا بودا.پس چرا صبانت و شاتل برای سرویس 128 سرعت 2 مگ میدن؟
صحی کیش 2020، 256 نامحدود ، دیگه واقعآ خودشونو گیر آوردن، به قول اپراتوراشون دانلود از لینک مستقیم ، موزیلا !
سرعت از حد استاندارد هم کمتره کلاهبردارهای...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)