خیل تعرفه های جدید مسخرست ! ۸ گیگ ۵۱۲ بدون شبانه... بدون داخلی مجزا!!! دیگه اعتراضی نشد به وزیر؟![]()
خیل تعرفه های جدید مسخرست ! ۸ گیگ ۵۱۲ بدون شبانه... بدون داخلی مجزا!!! دیگه اعتراضی نشد به وزیر؟![]()
کاربرا خواهان حجم بیشتر هستند و از اون جهت اغلب معترض هستند معمولاً.
های وب اصلا شبانه نداشت و الانم نداره چه قبلا و چه با سرویسای جدید. بیشتر حجم روزانه ارزون میده این شرکت برای کسایی که مصرف روزانه بالای 30 گیگ دارند (فلسفه وجود فشفشه هاش همینه)
باز با اون اطلاعات گوهر بارت اومدی .....ترول...های وب شبانه داشت با همون سرعت کامل هم دانلود می شد بعد محدود کرده یه چند وفتی هم حذف کردن.اصلا شعار های وب این بود که ما سرعت رو محدود نمی کنیم حتی در زمان دانلود شبانه
احتمالا اون زمان که شما نمیدونستی اینترنت چیه هنوز، من از نوین نت که بعد ها های وب شد نت داشتم!!
شاید اگه هزار صفحه در همین تاپیک به عقب بری و پستهای سالهی پیش تاپیک های وب رو مرور کنی پستهای منو زمانی که از این شرکت نت داشتم ببینی...
امثال تو دنبال همون گربه تو کوچه و خیابون ول بشید بهتره تا توی نت درفشانی کنید!!
من از های وب نت ندارم ولی مسیرم خورد به این تاپیک که این پست رو دیدم
عجب تعرفه های عالی داره این شرکت دیده بان
کجا سرویس میده ؟؟؟ فقط کرمان ؟؟
40 هزار تومان 4 مگ 100 گیگ ترافیک بین المللی ؟؟؟ عالیه !!!!!!
vdsl تا 1 ترابایت حجم فقط با 250 هزار تومان ؟؟ تازه 2 ترا هم داخلی !!
جز ادعای پوچ و توخالی من که چیزی ندیدم من خودم از 92 های وب بودم و دانلود شبانه داشت.دفعه بعد وقتی اطلاعات نداری در نقش ترول بازی نکن و افاضه ی فضل نکن.هیچ کس هیچی بهت نمی گه.
این فروم هم مدیر داره هم ناظر و هم ادمین!!
کاربرهای دیگه خیلی بی جا میکنند بیشتر از گلیمشون پاشون رو دراز کرده و خط و نشون بکشن!! اونم انواع بی شخصیت و بی سواد و به معنای واقعی بی مصرفش!
یکیش تویی تمام تاپیک ها رو به گند کشنوندی باعث شدی تاپیک رو ببندن
گند از وجود ادمهای بی شخصیتی که اونجا رو با فحشهای سیاسی به تعطیلی کشوندند به پا شده... امثال تو که بی چاک و دهن و بی تربیت هر فحشی رو اون تاپیک دادن به مسئولین
شماها فهم حضور در یک انجمن عمومی رو ندارید بی جا میکنید پست میزارید!
هم مدیرا رو به زحمت میندازید هم کاربای دیگه رو بدنام میکننید با شخصیتی که به نمایش میزارید
والا تاجایی که من می دونم شما بدون شک یکی از بدترین و بی نزاکت ترین کاربرای این انجمنی و اون حرفایی که به دوستمون زدی مستقیما توصیف کننده شخصیت بسیار نازل خودت بود ...
ایشون کاربر بسیار خوب و بدون حاشیه ای هست و من ندیدم تاحالا مثل شما به کسی توهین کنه ...
شماهم معلومه از چه قماشی هستی و نیاز نیست خودتو بیشتر از این نشون بدی چون طبق معمول با برخورد کاربران ترول شناس روبهرو میشی ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)