تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1658 از 1849 اولاول ... 6581158155816081648165416551656165716581659166016611662166817081758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,571 به 16,580 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

خیل تعرفه های جدید مسخرست ! ۸ گیگ ۵۱۲ بدون شبانه... بدون داخلی مجزا!!! دیگه اعتراضی نشد به وزیر؟

2. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیل تعرفه های جدید مسخرست ! ۸ گیگ ۵۱۲ بدون شبانه... بدون داخلی مجزا!!! دیگه اعتراضی نشد به وزیر؟
    کاربرا خواهان حجم بیشتر هستند و از اون جهت اغلب معترض هستند معمولاً.

های وب اصلا شبانه نداشت و الانم نداره چه قبلا و چه با سرویسای جدید. بیشتر حجم روزانه ارزون میده این شرکت برای کسایی که مصرف روزانه بالای 30 گیگ دارند (فلسفه وجود فشفشه هاش همینه)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

کاربرا خواهان حجم بیشتر هستند و از اون جهت اغلب معترض هستند معمولاً.

های وب اصلا شبانه نداشت و الانم نداره چه قبلا و چه با سرویسای جدید. بیشتر حجم روزانه ارزون میده این شرکت برای کسایی که مصرف روزانه بالای 30 گیگ دارند (فلسفه وجود فشفشه هاش همینه)
    باز با اون اطلاعات گوهر بارت اومدی .....ترول...های وب شبانه داشت با همون سرعت کامل هم دانلود می شد بعد محدود کرده یه چند وفتی هم حذف کردن.اصلا شعار های وب این بود که ما سرعت رو محدود نمی کنیم حتی در زمان دانلود شبانه

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باز با اون اطلاعات گوهر بارت اومدی .....ترول...های وب شبانه داشت با همون سرعت کامل هم دانلود می شد بعد محدود کرده یه چند وفتی هم حذف کردن.اصلا شعار های وب این بود که ما سرعت رو محدود نمی کنیم حتی در زمان دانلود شبانه
    احتمالا اون زمان که شما نمیدونستی اینترنت چیه هنوز، من از نوین نت که بعد ها های وب شد نت داشتم!!

شاید اگه هزار صفحه در همین تاپیک به عقب بری و پستهای سالهی پیش تاپیک های وب رو مرور کنی پستهای منو زمانی که از این شرکت نت داشتم ببینی...

امثال تو دنبال همون گربه تو کوچه و خیابون ول بشید بهتره تا توی نت درفشانی کنید!!

6. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] اقا مثل اینکه وضعیت شرکتهای کوچیک و گمنام خیلی بهتره نسبت به شرکتهای بزرگتر ...شرکتهای داخل ایران هر چه بزرگتر میشن و مشتری بیشتری جذب میکنن به جای اینکه خدمات ارزونتر و بهتری بدن طمع برشون میداره و خدمات کمتر و گرونتر میکنن...نمونش دی جی کالا چند سال پیش به شهرهای بزرگ ارسال رایگان داشت الان با وجود اینکه دو سه سال گذشته و این شرکت بزرگتر شده و چند تا اسپانسر بزرگ جذب کرده , به جای اینکه خدماتش رو گسترش بده و به شهرستانهای کوچکتر هم ارسال رایگان داشته باشه میاد و این خدمات رو حتی برا شهرهای بزرگ هم قطع میکنه بر عکس آمازون که به دورافتاده ترین مکانها هم با پهباد اجناسش رو میفرسته
    من از های وب نت ندارم ولی مسیرم خورد به این تاپیک که این پست رو دیدم
    عجب تعرفه های عالی داره این شرکت دیده بان
    کجا سرویس میده ؟؟؟ فقط کرمان ؟؟
    40 هزار تومان 4 مگ 100 گیگ ترافیک بین المللی ؟؟؟ عالیه !!!!!!

vdsl تا 1 ترابایت حجم فقط با 250 هزار تومان ؟؟ تازه 2 ترا هم داخلی !!

8. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

احتمالا اون زمان که شما نمیدونستی اینترنت چیه هنوز، من از نوین نت که بعد ها های وب شد نت داشتم!!

شاید اگه هزار صفحه در همین تاپیک به عقب بری و پستهای سالهی پیش تاپیک های وب رو مرور کنی پستهای منو زمانی که از این شرکت نت داشتم ببینی...

امثال تو دنبال همون گربه تو کوچه و خیابون ول بشید بهتره تا توی نت درفشانی کنید!!
    جز ادعای پوچ و توخالی من که چیزی ندیدم من خودم از 92 های وب بودم و دانلود شبانه داشت.دفعه بعد وقتی اطلاعات نداری در نقش ترول بازی نکن و افاضه ی فضل نکن.هیچ کس هیچی بهت نمی گه.

10. این کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جز ادعای پوچ و توخالی من که چیزی ندیدم من خودم از 92 های وب بودم و دانلود شبانه داشت.دفعه بعد وقتی اطلاعات نداری در نقش ترول بازی نکن و افاضه ی فضل نکن.هیچ کس هیچی بهت نمی گه.
    این فروم هم مدیر داره هم ناظر و هم ادمین!!

کاربرهای دیگه خیلی بی جا میکنند بیشتر از گلیمشون پاشون رو دراز کرده و خط و نشون بکشن!! اونم انواع بی شخصیت و بی سواد و به معنای واقعی بی مصرفش!

12. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

این فروم هم مدیر داره هم ناظر و هم ادمین!!

کاربرهای دیگه خیلی بی جا میکنند بیشتر از گلیمشون پاشون رو دراز کرده و خط و نشون بکشن!! اونم انواع بی شخصیت و بی سواد و به معنای واقعی بی مصرفش!
    یکیش تویی تمام تاپیک ها رو به گند کشنوندی باعث شدی تاپیک رو ببندن

14. 2 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یکیش تویی تمام تاپیک ها رو به گند کشنوندی باعث شدی تاپیک رو ببندن

گند از وجود ادمهای بی شخصیتی که اونجا رو با فحشهای سیاسی به تعطیلی کشوندند به پا شده... امثال تو که بی چاک و دهن و بی تربیت هر فحشی رو اون تاپیک دادن به مسئولین

شماها فهم حضور در یک انجمن عمومی رو ندارید بی جا میکنید پست میزارید!

هم مدیرا رو به زحمت میندازید هم کاربای دیگه رو بدنام میکننید با شخصیتی که به نمایش میزارید

16. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

گند از وجود ادمهای بی شخصیتی که اونجا رو با فحشهای سیاسی به تعطیلی کشوندند به پا شده... امثال تو که بی چاک و دهن و بی تربیت هر فحشی رو اون تاپیک دادن به مسئولین

شماها فهم حضور در یک انجمن عمومی رو ندارید بی جا میکنید پست میزارید!

هم مدیرا رو به زحمت میندازید هم کاربای دیگه رو بدنام میکننید با شخصیتی که به نمایش میزارید
    والا تاجایی که من می دونم شما بدون شک یکی از بدترین و بی نزاکت ترین کاربرای این انجمنی و اون حرفایی که به دوستمون زدی مستقیما توصیف کننده شخصیت بسیار نازل خودت بود ...
    ایشون کاربر بسیار خوب و بدون حاشیه ای هست و من ندیدم تاحالا مثل شما به کسی توهین کنه ...
    شماهم معلومه از چه قماشی هستی و نیاز نیست خودتو بیشتر از این نشون بدی چون طبق معمول با برخورد کاربران ترول شناس روبهرو میشی ....

18. 3 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •