تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1658 از 3017 اولاول ... 658115815581608164816541655165616571658165916601661166216681708175821582658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,571 به 16,580 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خب سرویس ده مگ داره. طبیعیه ترافیک شدید کم شه. دو مگ یا یک مگ هشت گیگ بگیر خوبه
    والا همین 1 مگی هم که داشتم فقط برای یک ساعت وبگردی در روز هر چهار روز 1 گیگ ازم کم میشد

2. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ___vampire___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام رفقا میخوام دزدی مخابراتو به وضوح نشونتون بدم امروز صبح از ساعت 8:35 تا ساعت 8:44 که میشه 8 دقیقه از من 3گیگ ترافیک کم شده که اصلا همچین چیزی غیر ممکنه رو این حساب که اگر من با سرعت 1200 کیلوبایت 60 ثانیه دانلود کنم میشه 72مگ و 72مگ ضربدر 8 میشه 576 مگ و غیر ممکنه اینقدر مصرف شده باشه و جالب اینجاست امروز صبح کلا ما برق محلمون قطع بوده و مک آدرس من ثبت شده.. ایشالا از گلوتون پایین نره حرومتون بشه مسعولین مخابرات که یه ذره منطق ندارین واستون توضیح که میدم هه.... اینم عکس واسه اثبات این قضیه:

دیگه هیچ حرفی ندارم همه چی مشخصه...
    Last edited by ___vampire___; 20-10-2014 at 18:20.

4. 4 کاربر از ___vampire___ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

خوب خبرهای جدید...
    اولا که اینترنتم به خاطر ترافیک نداشتن قطع شده بود :|
    ثانیا هر گیگ شده ۴۵۰۰ تومن از پنل نمایندگی.
    ثالثا قیمتای سایت با نمایندگی فرق میکنه.
    مثلا ۵مگ ۵۰گیگ که زده ۷۷ تومن، اونجا ۹۵تومنه یا ۵مگ ۸گیگ میشه ۳۸تومن و ۲مگ ۸گیگ میشه ۳۷.
    چه کرمیه بخاطر ۱۰۰۰ تومن؟ خو ۵مگ میگیرم، تازه مدرک هم نمیخواد :-)

Sent from my ST15i using Tapatalk

6. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام رفقا میخوام دزدی مخابراتو به وضوح نشونتون بدم امروز صبح از ساعت 8:35 تا ساعت 8:44 که میشه 8 دقیقه از من 3گیگ ترافیک کم شده که اصلا همچین چیزی غیر ممکنه رو این حساب که اگر من با سرعت 1200 کیلوبایت 60 ثانیه دانلود کنم میشه 72مگ و 72مگ ضربدر 8 میشه 576 مگ و غیر ممکنه اینقدر مصرف شده باشه و جالب اینجاست امروز صبح کلا ما برق محلمون قطع بوده و مک آدرس من ثبت شده.. ایشالا از گلوتون پایین نره حرومتون بشه مسعولین مخابرات که یه ذره منطق ندارین واستون توضیح که میدم هه.... اینم عکس واسه اثبات این قضیه:

دیگه هیچ حرفی ندارم همه چی مشخصه...
    حتما شبا زياد باهاش دانلود كردي اونا هم خواستن جبران خسارت كنن
    ميتوني بريزيش رو فلش ببري به قسمت فروش نشون بدي و شمارتو بفرستن اداره ديتا بعد از بررسي اطلاعات كه تو اكانتينگ ثبت شده ببينن علتش چي بوده اونوقت بهت برش ميگردونن
    دان استريمتو رو چند گذاشتن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

والا همین 1 مگی هم که داشتم فقط برای یک ساعت وبگردی در روز هر چهار روز 1 گیگ ازم کم میشد
    10مگ ميشه گفت شارژ خوريش 10برابر1مگه كلا 1مگ خيلي بهتراز بقيه سرويس ها ترافيكشميمونه نميدونم چرا

9. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

10مگ ميشه گفت شارژ خوريش 10برابر1مگه كلا 1مگ خيلي بهتراز بقيه سرويس ها ترافيكشميمونه نميدونم چرا
    فرشاد من هنوز تو کف این حجم خوری مخابرات موندم .لامصب نمیدونم چه ترفندی سوار کرده .من حدودا 4 ماهه که با چند تا نرم افزار مخابرات و وایرلس رو تحت کنترل داشتم .تو این مدت حجم مصرفیم با چیزی که مخابرات ازم کم کرده تقریبا یکی بوده و دزدی هم نکرده ازم اما با همون 1 مگ واقعی که حداکثر128 کیلوبایته ترافیکم عجیب زود تموم میشه ولی با وایرلس تقریبا یک سوم مخابرات حجم مصرف میشد تازه با وایرلس سرعت اپلود و دانلود بالای 2 مگ بود .هم مخابرات هم وایرلس خحم مصرفیش با نرم افزارم یکی بود .تو یه بار گفتی شرکت های دیگه اپلود رو حساب نمیکنن من این رو هم چک کردم وایرلسم همه رو کامل تا ته از حلقومم کشیده بیرون اما نمیدونم چرا مال مخابرات سریعتر تموم میشه .من که نتونستم رازش رو بفهمم

تو نظری در این مورد نداری ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ___vampire___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

حتما شبا زياد باهاش دانلود كردي اونا هم خواستن جبران خسارت كنن
    ميتوني بريزيش رو فلش ببري به قسمت فروش نشون بدي و شمارتو بفرستن اداره ديتا بعد از بررسي اطلاعات كه تو اكانتينگ ثبت شده ببينن علتش چي بوده اونوقت بهت برش ميگردونن
    دان استريمتو رو چند گذاشتن؟
    470
    آره همین کارو میکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

470
    آره همین کارو میکنم
    470چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال مثلا کسی از اکسین بخواد بیاد ماناماد یه سرویس داشته باشه که مثلا 2هفته ازش مونده باشه تخلیه کنه و بره ماناماد ثبت نام کنه(تخلیه و رانژه 2روز طول بکشه) اونجا میتونه از همون سرویس استفاده کنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فرشاد من هنوز تو کف این حجم خوری مخابرات موندم .لامصب نمیدونم چه ترفندی سوار کرده .من حدودا 4 ماهه که با چند تا نرم افزار مخابرات و وایرلس رو تحت کنترل داشتم .تو این مدت حجم مصرفیم با چیزی که مخابرات ازم کم کرده تقریبا یکی بوده و دزدی هم نکرده ازم اما با همون 1 مگ واقعی که حداکثر128 کیلوبایته ترافیکم عجیب زود تموم میشه ولی با وایرلس تقریبا یک سوم مخابرات حجم مصرف میشد تازه با وایرلس سرعت اپلود و دانلود بالای 2 مگ بود .هم مخابرات هم وایرلس خحم مصرفیش با نرم افزارم یکی بود .تو یه بار گفتی شرکت های دیگه اپلود رو حساب نمیکنن من این رو هم چک کردم وایرلسم همه رو کامل تا ته از حلقومم کشیده بیرون اما نمیدونم چرا مال مخابرات سریعتر تموم میشه .من که نتونستم رازش رو بفهمم

تو نظری در این مورد نداری ؟
    پارس آنلاین آپلودش رایگانه فکر کنم صبانت و شاتل هم همینطور باشن

15. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •