والا همین 1 مگی هم که داشتم فقط برای یک ساعت وبگردی در روز هر چهار روز 1 گیگ ازم کم میشد![]()
والا همین 1 مگی هم که داشتم فقط برای یک ساعت وبگردی در روز هر چهار روز 1 گیگ ازم کم میشد![]()
سلام رفقا میخوام دزدی مخابراتو به وضوح نشونتون بدم امروز صبح از ساعت 8:35 تا ساعت 8:44 که میشه 8 دقیقه از من 3گیگ ترافیک کم شده که اصلا همچین چیزی غیر ممکنه رو این حساب که اگر من با سرعت 1200 کیلوبایت 60 ثانیه دانلود کنم میشه 72مگ و 72مگ ضربدر 8 میشه 576 مگ و غیر ممکنه اینقدر مصرف شده باشه و جالب اینجاست امروز صبح کلا ما برق محلمون قطع بوده و مک آدرس من ثبت شده.. ایشالا از گلوتون پایین نره حرومتون بشه مسعولین مخابرات که یه ذره منطق ندارین واستون توضیح که میدم هه.... اینم عکس واسه اثبات این قضیه:
دیگه هیچ حرفی ندارم همه چی مشخصه...
Last edited by ___vampire___; 20-10-2014 at 18:20.
خوب خبرهای جدید...
اولا که اینترنتم به خاطر ترافیک نداشتن قطع شده بود :|
ثانیا هر گیگ شده ۴۵۰۰ تومن از پنل نمایندگی.
ثالثا قیمتای سایت با نمایندگی فرق میکنه.
مثلا ۵مگ ۵۰گیگ که زده ۷۷ تومن، اونجا ۹۵تومنه یا ۵مگ ۸گیگ میشه ۳۸تومن و ۲مگ ۸گیگ میشه ۳۷.
چه کرمیه بخاطر ۱۰۰۰ تومن؟ خو ۵مگ میگیرم، تازه مدرک هم نمیخواد :-)
Sent from my ST15i using Tapatalk
حتما شبا زياد باهاش دانلود كردي اونا هم خواستن جبران خسارت كنن
ميتوني بريزيش رو فلش ببري به قسمت فروش نشون بدي و شمارتو بفرستن اداره ديتا بعد از بررسي اطلاعات كه تو اكانتينگ ثبت شده ببينن علتش چي بوده اونوقت بهت برش ميگردونن
دان استريمتو رو چند گذاشتن؟
10مگ ميشه گفت شارژ خوريش 10برابر1مگه كلا 1مگ خيلي بهتراز بقيه سرويس ها ترافيكشميمونه نميدونم چرا![]()
فرشاد من هنوز تو کف این حجم خوری مخابرات موندم .لامصب نمیدونم چه ترفندی سوار کرده .من حدودا 4 ماهه که با چند تا نرم افزار مخابرات و وایرلس رو تحت کنترل داشتم .تو این مدت حجم مصرفیم با چیزی که مخابرات ازم کم کرده تقریبا یکی بوده و دزدی هم نکرده ازم اما با همون 1 مگ واقعی که حداکثر128 کیلوبایته ترافیکم عجیب زود تموم میشه ولی با وایرلس تقریبا یک سوم مخابرات حجم مصرف میشد تازه با وایرلس سرعت اپلود و دانلود بالای 2 مگ بود .هم مخابرات هم وایرلس خحم مصرفیش با نرم افزارم یکی بود .تو یه بار گفتی شرکت های دیگه اپلود رو حساب نمیکنن من این رو هم چک کردم وایرلسم همه رو کامل تا ته از حلقومم کشیده بیرون اما نمیدونم چرا مال مخابرات سریعتر تموم میشه .من که نتونستم رازش رو بفهمم
تو نظری در این مورد نداری ؟
470
آره همین کارو میکنم
470چیه؟![]()
دوستان یه سوال مثلا کسی از اکسین بخواد بیاد ماناماد یه سرویس داشته باشه که مثلا 2هفته ازش مونده باشه تخلیه کنه و بره ماناماد ثبت نام کنه(تخلیه و رانژه 2روز طول بکشه) اونجا میتونه از همون سرویس استفاده کنه؟![]()
پارس آنلاین آپلودش رایگانه فکر کنم صبانت و شاتل هم همینطور باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)