نه دوست عزیز کد نمیخوره
نه دوست عزیز کد نمیخوره
کسی از دوستان هست که امریه از نفت گرفته باشه یه توضیح بده راجع به مراحلش
سلام. من میخوام برم خارج اقدام کنم مشمولم میخوام بدونم اگه با وثیقه خارج شم و برم اونور شهروند اون کشور بشم یعنی کلا شناسنامه ایرانم باطل بشه برگردم ایران برای دیدار وبازدید باز هم منو میبرم زندان و سربازی ؟؟
برادر وضع خرابه ... خارجی به عنوان توریست میاد نبرنش خدمت بگن هزینه گردشت در ایران خدمته شانس اورده(شوخی میکنم )
جواب سوال شما رو سردار کمالی دادن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح توضیحاتی را درباره مشمولان دو تابعیتی ارائه کرد.
سردار موسی کمالی در گفتوگو با خبرنگار « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در رابطه با نحوه خدمت سربازی مشمولان دو تابعیتی، گفت: این افراد اگر در گذشته در کشور دیگر به سربازی رفته یا معاف شدهاند، همان قبول است و نیازی به سربازی رفتن در ایران وجود ندارد.
وی ادامه داد: اگر این افراد در آن کشور به سربازی نرفته یا آن کشور دارای سرباز حرفهای بوده و این افراد به سربازی اعزام نشدهاند، باید زمانی که تابعیت ایران را میگیرد، در این کشور به سربازی بروند.
به گفته جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح، غیبت از خدمت برای این افراد محاسبه نخواهد شد و در صورتی که آنان دارای شرایط معافیت باشند نیز میتوانند از آن بهرهمند شوند.
Last edited by microsof; 12-07-2013 at 14:25.
واقعا خیلی سخته ثانیه به ثانیش دیر می گذره من هم همزمان با شما دارم توی نیشابور خدمت می کنم البته باید اینم بگم که توی ماه رمضون خیلی خوش اخلاق شدن و اصلا اذیتمون نمی کنن ولی بازم الافیش خیلی بده برنامه کلاس های ما از 8 تا 12 کلاس تئوری داریم دقیقا مثل دانشگاه بعدشم خواب ! تنها بدیش اینه که مرخصی بهمون نمی دن توی ماه رمضون من هم الان خودمو به مریضی زدم با هزار بد بختی اومدم بیرون![]()
Last edited by mahde1818; 12-07-2013 at 15:30.
اینجا نوشته اگر دوباره تابعیت ایران بگیرن ؟ درسته ؟ یعنی اگه ما تابعیت همون جا بمونیم تابعیت ایران نگیریم ما رو دستگیر نمیکنن ببرن سربازی ا میایم اینجا یک سر میزنیم خدافظ !
سلام.
طبق قانون تابعیت ایران ( اصل خون) اگر شما در آمریکا هم متولد بشید ولی پدر شما ایرانی باشه شما دو تابعیتی هستید ... یعنی هر کاری کنید خدمت رو باید در ایران تموم کنید . یا معاف بشید.
شرایط شما بهتره
ما صبح صف جمع هم داریم+کلاس ها تا 4 بعد از ظهر هم ادامه داره و از 4.30 تا 7.30 میشه خوابید
سخت ترین قسمت بیدارباش ساعت 3.15 که نمیشه بیدار شد واقعا ستمه![]()
دوست گرامی سلام...
من خودم پارسال ماه رمضون آموزشی بودم ... اعزامی برج 4 پارسال هستم.
نمیدونم اطلاع دارید یا نه .... اما 31 شهریور به علت هفته دفاع مقدس و... از اکثر پادگان های آموزشی برای رژه نیرو اعزام میکنن تهران ...
ما فکر میکردیم نیرو های اعزامی برج 5 روز میبرن تهران اما... گفتن شما آماده تر هستین و ما مخصوصا به خاطر رژه تهران برج 4 نیرو گرفتیم و از این حرفا ...
ما توی ماه رمضون هم رژه میرفتیم ! اونم بعد از افطار تا ساعت 12 شب و بیدار باش هم ساعت 3.30 بود! ... حساب کن کوفته میشدیم ؛ تا میخوابیدیم هم بیدار باش و ... خدا شاهده پیش میومد که روز بود ؛ 4 ساعت خواب نداشتیم! ظهر هم که نمیشد خوابید به علت سر و صدا و هزار مشکل دیگه مثلا میومدن و دور تخت ها منچ بازی میکردن! شطرنج بازی میکردن و... ( اصلا فرصتی برای خواب ظهر پیش نمیومد )
خلاصه نابودمون کردن ... من گفتم این نمیشه که بشه رفتم دنبال کارای معاف از رزمی و معاف از پستی ... به حرف هیچکس هم اهمیت ندادم ... پیش میاد که میگن توی کارتتون میزنن معاف از رزم و... من که همین الان حاضرم بهم معافی پزشکی از هر نوعی که دلشون میخواد بدن... ( نمیدونم بعضی ها چه فکر هایی میکنن پیش خودشون مثلا فکر میکنن شرکت نفت فرش قرمز پهن کرده که بیا سرکار اونوقت طرف نمیخواد معاف از رزم یا معاف بشه)
به هر صورت پیشنهاد من به همه عزیزان و دوستان گرامی این هست که حتما ؛ حتما برید و معاف از رزمی رو بگیرید یه جا بکارتون میاد ... ( در ضمن اگر حین خدمت معافی پزشکی بگیرید براتون پایان خدمت صادر میشه و نه کارت معافیت پزشکی ... (قابل توجه عزیزانی که نمیخوان توی کارتشون قید بشه معاف از رزم! ... حتی معافی کامل پزشکی حین خدمت براش کارت پایان خدمت صادر میشه نه معافی )
بد ندیدم تجربه خودم رو در این رابطه بگم . تا دوستانی که بعد از ما میرن خدمت بتونند از این تجارب استفاده کنند .
اقا من یگان رو با فوق لیسانس و ستواندوم در شهر خودم و در بهترین نقطه ستاد و بدون کمترین فشاری افتادم و دارم خدمت می کنم . تنها موردی که از همون ابتدا اذیتم می کرد این بود که هر هفته یه بار برای صبحگاه عمومی و ورزش صبحگاهی باید اسلحه و تجهیزات میگرفتیم که از این اصلا خوشم نمیومدگفتم اقا چیکار کنم که این مورد هم رو بپیچونیم تا کلا کارمندی برم و بیام
رفتم نامه از یه پزشک متخصص قلب یه نامه گرفتم که اقا این قلبش ناراحته و نباید کار سخت انجام بده و همچنین نگهبان هم نباید باشه
که اقا ما اوردیم و ارایه کردیم و بعد ارایه در بهداری زد و گرفت از شانس ما
و از همه موارد بالا معاف شدیم ( در واقع نوعی معاف از رزم ) اماتنها موردی که ناراحتم می کرد این بود که نکنه به واسطه یه نامه اونم از پزشک بیرون و نه پزشک نظامی و کمسیون
باعث بشه تو کارتمون عبارت معاف از رزمی یا چیزی ثبت بشه و گند بزنه تو کارت
اما از هر کی میپرسیدم می گفت نه خیالت راحت ولی بازم ته دلم راضی نمیشد و برای همین رفتم اجودانی و از مسئول ثبت اطلاعات برای صدور کارت پرسیدم که اقا همچین چیزی هست ایا ثبت میشه یا نه ؟ که گفت اقا بیا خودت ببین چیا ثبتت می کنیم که اثری از گزینه به نام موارد پزشکی کلا تو گزینه ها نبود
و خیالم راحت شد . ( البته برای اطمینان خاطر کامل 2-3 ماه مونده به پایان خدمتم اون نامه پزشکی رو هم از پروندم به طریقی می کشم بیرون
![]()
در هر صورت بچه ها تا جایی که می تونید بپیچونید تا پیچونده نشید .![]()
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)