تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1658 از 1783 اولاول ... 6581158155816081648165416551656165716581659166016611662166817081758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,571 به 16,580 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    سرعت من حدود یک هفته ای هست که خیلی افت کرده برای شما هم همین جوره؟
    زنگ زدم پشتیبانی میگه مرکزتون شلوغه
    آخه صبانت زیاد مشتری نداره که مرکز شلوغ باشه خواهرم با خط دیگه ی خونمون با آسیاتک اینترنت میره و اصلا هیچ افتی نداره
    مگه میشه مرکز برای صبانت شلوغ باشه و همون مرکز برای آسیاتک خلوت باشه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مگه میشه مرکز برای صبانت شلوغ باشه و همون مرکز برای آسیاتک خلوت باشه
    آره میشه . شلوغی یا خلوتی هرشرکتی توی هر مرکز ربطی به وضعیت بقیه شرکتها نداره .

3. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    رسما شبانه رو به طور کامل حذف کردن
    من که تیر ماه سرویسم تموم بشه تخلیه می کنم

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    رسما شبانه رو به طور کامل حذف کردن
    من که تیر ماه سرویسم تموم بشه تخلیه می کنم
    برای من که هنوز هست !
    ----------------------------------
    دوستان میشه چک کنید ببینین حجم 15 گیگ 9 روز برای شما هست یا حذف شده !؟
    من الان چک کردم نیست !
    جالبه همین دیروز برای ربات تلگرامشون پیام گذاشتم شما که آپلود رو حذف کردین ، حجم 30 گیگ رو هم حذف کردین دیگه اینو حذف نکنین !

6. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

برای من که هنوز هست !
    ----------------------------------
    دوستان میشه چک کنید ببینین حجم 15 گیگ 9 روز برای شما هست یا حذف شده !؟
    من الان چک کردم نیست !
    جالبه همین دیروز برای ربات تلگرامشون پیام گذاشتم شما که آپلود رو حذف کردین ، حجم 30 گیگ رو هم حذف کردین دیگه اینو حذف نکنین !
    برای من هم هنوز تا آخر زمان سرویس هست برای اونایی که جدید می خرن یا تمدید کنن دیگه شبانه رایگان نداره
    حجم 15 گیگ 9 روز برای من هم حذف شده به جاش یه 10 و 50 گیگ اومده
    اگه تا تیر شبانه رو برگردوند (که بعید می دونم برگردونه) که هیچ و اگرنه بعد از 10 سال استفاده تخلیه می کنم اینترنتی که شبانه رایگان نداشته باشه برام دیگه ذره ای ارزش نداره
    Last edited by mahddi; 23-02-2017 at 13:31.

8. این کاربر از mahddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

برای من هم هنوز تا آخر زمان سرویس هست برای اونایی که جدید می خرن یا تمدید کنن دیگه شبانه رایگان نداره
    حجم 15 گیگ 9 روز برای من هم حذف شده به جاش یه 10 و 50 گیگ اومده
    اگه تا تیر شبانه رو برگردوند (که بعید می دونم برگردونه) که هیچ و اگرنه بعد از 10 سال استفاده تخلیه می کنم
    این 2 تا حجم که جشنواره هستن خیلی نامردیه اولش حجم های 1 روز و 30 روز رو حذف کرد حالا هم 9 روز رو
    چرا این شرکتا این جوری شدن یه مدت ! همشون دارن گند میزنن به اعصاب مشترکاشون !

10. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بسته 15 گیگ هم پرید ...

12. این کاربر از man69s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای سرویس های عمومی شبانه رو برداشتند چه از قبل چه جدیدی ها تو قرارداد از اول نوشته بودند که شبانه رایگان تعهدی برای شرکت ایجاد نمیکنه و هروقت خواستند میتونن بردارند اما برای جشنواره اونهایی که از قبل هستند تا پایان مدت قرارداد شبانه رایگان هست چون اونها قراردادشان به این صورت بوده که ترافیک رایگان بامدادی جزوش هست. در مورد آپلود که هنوز در سایت صبانت زده رایگان و من نمیدونم به چه عنوان ممکنه آپلود رایگان رو بردارند اخه این محاسبه نکردن آپلود بعلت ماهیت نامتقارن adsl قانون سازمان مقررات هست و مانند شبانه رایگان نبوده که حالت تشویقی داشته باشه و هرگاه خواستند بردارند حالا نمیدونم جدیدا معجزه شده و adsl ها در ایران متقارن شده‌اند! کل بحث سر اینه که دولت اجبار کرده ترافیک مصرفی رو تفکیک و داخلیها رو نیم بها حساب کنند و حتی اگر سیستم تفکیک داخلی خارجی رو هم ندارند باید یکسوم ترافیک رو نیم بها حساب کنند. از آنجایی که شرکتهای ارائه دهنده نت در ایران از روز اول لقمه های گنده گنده و پولهای مفت خورده اند حاضر نیستند براحتی از این سود بگذرند و برای جبران نشسته باهم توافق کرده‌اند که شبانه رایگان رو بردارند یا طرح های جشنواره رو گرانتر کنند بهرحال آنطور رقابتی که در ایران نیست شرکتهای اصلی چند تا انگشت شمارند وقتی باهم بر سر جیب کاربر توافق کنند منوشما چه چاره ای داریم. این بود وعده ارزان کردن اینترنت که دولت فعلی میداد! داداش من در استرالیا 400 گیگ ماهانه بقول خودش میگه مثل آب و برق رو خونه هست نمیخواد دنبالش هم بری به پول بی ارزش ما 72 هزارتومن در ماه بابتش میده. حسابش کنید میشه هر گیگ کمتر از دویست تومن ما اونهم با سرعت 100 مگابیت میگه اکثر افراد دیگه رمز برای وای فای نمیگذارند از بس ارزون و زیاد هست اونوقت ماهم بابت هر گیگ سه چهار هزارتومن بدیم هر روز هم یه بامبول سرمون ببارند حالا خیلی منت سرمون بوده که چهار صبح بتونی مجانی دانلود کنی اونهم با چه افت سرعتی . یعنی ظلمی که با انحصار طلبی و گران فروشی در حق ما میکنند هیچ کجای دنیا نیست اینترنت همونه ماشین همونه...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

14. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان گرامی با حمایت از کمپین اعتراض به قیمت اینترنت خواهان اصلاح قیمت و گرفتن حق خود شوید

یک دست صدا ندارد
    لینک کمپین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از Armania97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

این 2 تا حجم که جشنواره هستن خیلی نامردیه اولش حجم های 1 روز و 30 روز رو حذف کرد حالا هم 9 روز رو
    چرا این شرکتا این جوری شدن یه مدت ! همشون دارن گند میزنن به اعصاب مشترکاشون !
    کیفیت بدتر قیمت بیشتر تنها راه حل تغییر کسایی که این کارو کردن و دوستی با جهان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •