تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1658 از 2199 اولاول ... 65811581558160816481654165516561657165816591660166116621668170817582158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,571 به 16,580 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

درسته، قدرت سیگنال دریافتی ربط مستقیمی به سرعت نداره. البته وقتی کیفیت سیگنال خیلی بد باشه به خاطر افزایش نرخ خطا به پهنای باند کمی فشار میاد ولی باز مسئله‌ی کیفیت بخصوص وقتی از حداقلی برخوردار هست آخرین فاکتوری هست که توی سرعت نقش داره...........

دوستان من جیمیل رو دارم ولی گوگل تحت HTTPS قطع هست شما هم اینطورین؟ یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطع هست. الان ۲ یا ۳ روزه که اینطوره!!!
    برای من هم الان باز نمیشه.اما در این چند روز گاهی باز میشد و چند ساعت بعد دوباره مشکل داشت.
    -------------------------------------------------
    در رابطه با بحث ip
    من چندین بار ریستارت کردم مودم رو ولی فقط به 2 تا ip وصل میشه که برای خود مبین نته.فقط دیروز به یک آی پی دیگه وصل شدم ولی مشکل سرعتم در همه آی پی ها وجود داره.امروز هم که جمعه هست دیگه بدتر..........
    دوستانی که مشکل افت شدید سرعت دارن نوع سرویسشون رو هم بگند.چون اکثرا در سرویس نوروزی این مشکل هست.

2. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام در حال حاضر سرعت 128 و 512 مبین نت در عمل چنده؟ منظورم با برنامه دانلود منجر هستش IDM .

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام در حال حاضر سرعت 128 و 512 مبین نت در عمل چنده؟ منظورم با برنامه دانلود منجر هستش IDM .
    بستگی به سرور مورد نظر داره. معیار speedtest.net هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بستگی به سرور مورد نظر داره. معیار speedtest.net هست
    دقیقا ینی چی ؟ اگه بخوام بگیرم نمیتونم قبلش از سرعتش مطلع بشم؟

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

واقعا این مبین نت دزده بزرگی هست
    من اواخر ماه گذشته طرح 1 مگ نوروزی که داشتم حجمش تموم شد و 3 گیگ حجم خریدم و تقریبا بدون اینکه استفاده ای حجمم کرده باشم 3 یا 4 روز بعدش رفتم مسافرت و تا 10 روز نبودم خونه وقتی هم که برگشتم وضعیت اینترنت اهواز (که تقریبا الان 3 هفته و شایدم بیشتره) داغون شده بود به شکلی که اوایل سرعتم در حد دایل آپ شده بود که دیدم سرعت اینقدر داغونه فقط از اینترنت همراه اول استفاده می کردم و الان هم 10 روزی می شه که نتم کاملا قطع شده و روی همین حساب شاید از 3 گیگ حجمی که خریدم 300 مگ هم استفاده نکردم
    ولی الان که رفتم حسابم را چک کردم با کمال تعجب دیدم تراز مالی را زده 0 ریال
    جالبه که مقدار مصرف را هم نشون نمی ده بفهمم حجم من کجا مصرف شده
    یعنی به جای اینکه به خاطر این قطعی اهواز که برای من هنوز هم تموم نشده یک امتیازی بهمون بده کل پول تو حسایم را هم خورده

7. 2 کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasanv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

شما متوجه منظور من شدی؟
    وارد ecare شو، بعد این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز کن. فاکتور 1 مگ نوروزی رو نشونت میده.
    آقا امیر . سلام . لطفا بگین چطوری درخواست فاکتور 1 مگ نوروزی میتونیم بدیم . لینک قبلی منقضی شده .
    با سپاس .

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

سلام دوست عزیز. من هم با نظریه شما کاملا موافقم چند دلیل دارم که این مورد رو 100 % تایید می کنه .

من خودم همیشه در رفت امد هستم و معمولا بیشتر وقتم رو خارج از شهر یا جاده ها به اینترنت وصل می شم.خیلی وقتا با این که هیچ انتی نداشتم یا خیلی کم بود سرعت خیلی خوبی داشتم . اما خیلی وقتا تو خود شهر با انتن خیلی زیاد سرعت خوبی نداشتم . یک مثال ساده می زنم بطور مثال یک مودم وایمکس با حداکثر سیگنال شاید 54mbps قدرت ترنسفر اطلاعات رو داشته باشه اما سرعت اینترنت (قدرت ترسفر اطلاعات در اینترنت)که در اخطار ما قرار داده می شه چه قدر است ؟: مکس 2mpbs پس 52mbps از قدرت مودم هیچوقت استفاده نمی شه .
    در صورتی که ما 50mbps سرعت دانلود داشته باشیم بهتره که سیگنال بالای 95 % به bt داشته باشیم که بتونیم از حداکثر و کل اینترنت رو استفاده کنیم .وقتی ما 2mbps سرعت داریم با 10 % سیگنال به راحتی 2 مگ را ترسفر می کنه .حالا ما خیلی بخوایم دسته بالاشو بگیریم 15 درصد سیگنال 2mbps رو مصرف می کنیم.

نکنه بعدی که دوستمون در مورد ای پی گفت رو هم قبول دارم .با اینکه دفعه اول بود که به این نکته توجه کردم اما کاملا موضوع رو درک کردم و توضیح کوتاهی می دم این توضیحات با توجه به حدود 10 سال سابقه کاری در ضمینه اینترنت وبمستری کانفیگ شبکه و خیلی ضمینه های دیگه که تجربه کردم(تاکید می کنم تجربه شخصی هست کار به دورست بودن یا نبودنش ندارم اما 80 % مطالبی که می گم کاملا درست هست) هر ای پی به یک کارت شبکه و در نهایت به روتر که سر منشع سر آغاز کار یک ای پی هست وصل می شه که از یه اینترنت شیر شده اطلاعات رو بصورت public در اختیار ما قرار می ده.حالا این منبع که اینترنت تغدیه می کنه اگه شبکه از تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مناسبی بر خوردار باشه پهنای باند کافی در دست رس قرار بگیره در نهایت اینترنت با سرعت بهتری به دست شما می رسه.شرکت ها مثل افرانت شاتل سرعت بهتری نسبت به ای اس پی های دیگه دارن . پس می شه نتیجه گرفت 100 % ای پی شرکت افرانت از خود مبین نت بهتره.دلیل هم پهنای باند تجهیزات و ... هست (اگه تجهیزات سخت افزاری همین روتر های استفاده شده در مخابرات و دیگر ای اس پی ها رو بروز کنیم با همین اینترنت که در دست رس داریم می تونیم خیلی نتیجه بهتری در بارگزاری و ترنسفر اطلاعات داشته باشیم.اما افسوس که سرمایه های مملکت به فنا میره

بازم تجربه شخصی (قابل توجه دوستانی که می گن تبلیغ نکید در این مورد می خوام تبلیغ کنم چرا که همیشه همه جوره به من حال داده و راضی بود): ای اس پی شاتل کارش خیلی درست حداقل من که سالیان سال هست از دیال آپ تا انواع شرکت های ای دی اس و ... رو تجربه کردم بهترین گذینه بود تا به امروز.سرعت 128 کیلوبایت 95-100 کیلوبایت سرعت دانلود میده هر زمان از شبانه روز که بخوای از اینترنت استفاده کنی نوسان در حد 5 کیلوبایت سرعت اینترنت 95-100 کیلو در اختیارت می زاره - حالا مبین نت ساعت 2 شب که فقط به درد دانلود می خوره اونم رو 100 تا کانکشن شاید 100 کیلوبایت بده.اما شاتل سرعت 128 کیلوبایت 100 کیلوبایت بدون نوسان رو 1 کانکشن بهت میده.این نتیجه استفاده از تجهیزات سخت افزاری خوب هست.

حالا من خودم از مبین نت در خواست ای پی اخصاصی می کنم ببینم چی میشه .البته از دوستان می خوام چند بار ای پی های مختلف که مبین نت در اختیار کاربران می زاره رو تست کنن اینجا نتیجه رو اعلام کنن تا شاید بتونیم با این موضوع کمی از مشکل افت سرعت رو حل کنیم .

شخصاً یک سالی هست مبین نت گرفتم تو خراسان از 5-6 ماه قبل تا به امروز همیشه سرعت خیلی عالی درحد 255 کیلوباید داشتم بدون نوسان اما شب که میشه گوگل باز نمی کنه . اما چند باری دیدم که ساعت 2 شب به بعد هم سرعت باز کردن صفحه و هم دانلود خیلی عالی بوده چند باری جای مودم رو عوض کردم اما نتیجه نداشت .حالا بیشتر رو ای پی زوم می کنیم ببینیم میشه نتیجه گرفت یا نه.
    سلام دوست عزیز . ممنون از اینکه در بحث شرکت کردین و تجربیاتتونو با همه شیر کردین .به نکات جالبی اشاره نمودین . باز هم ازشما و سایر دوستان خواهش میکنم مشارکت کنین .

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

من خیلی وقته به این نکته توجه می کنم و اصلش هم از بچه هایی که ADSL دارن یاد گرفتم. اونها برای اینکه بهترین گیت وی و سرعت رو داشته باشن چندین بار مودم رو ریست می کنند تا بتونند یه گیت وی خوب و تک رقمی پیدا کنند و......

ولی مشکلی که وجود داره پیدا کردن IP خوب است به چند دلیل داشتن این IP خوب به شانس بستگی داره مثلا اینکه تعداد این IP ها معمولا محدود هست و شرکتی مثل افرانت چند IP محدود رو به مبین نت میده و اگه چند نفر زودتر از شما به اینترنت متصل بشن دیگه شانسی

برای شما وجود نداره و ....

اون دوستمون هم که گفته بود می خواد استاتیک بگیره نمی تونه زیاد مطمئن باشه که سرعتش بهتر میشه چون معلوم نیست کدوم IP رو بعنوان استاتیک بهش بندازن

در مورد سیگنال هم درسته خود سیگنال و RSSI فی نفسه تاثیری روی سرعت نداره و این مطلب بارها تو این انجمن گفته شده

لیست IP هایی که من تو این چند شب داشتم و تونستم بالای 3 گیگ دانلود کنم این هاست

79.175.137.214

37.221.27.214

5.201.248.186
    آرش جان بسیار ممنونم از اطلاعات جالبت بخصوص در مورد IPها . تقریبا در تمام موارد هم عقیده ایم . واقعا از اینکه اینجا چیزی یاد بگیرم خیلی خوبه .
    وقتی همه جوره سرمونو کلاه میذارن خودمون باید به داد خودمون برسیم .

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

[QUOTE=MasterGeek;7759069]درسته، قدرت سیگنال دریافتی ربط مستقیمی به سرعت نداره. البته وقتی کیفیت سیگنال خیلی بد باشه به خاطر افزایش نرخ خطا به پهنای باند کمی فشار میاد ولی باز مسئله‌ی کیفیت بخصوص وقتی از حداقلی برخوردار هست آخرین فاکتوری هست که توی سرعت نقش داره...........

دقیقا درسته . اما پشتیبانیشون حالا نمیدونم از بیسوادیه یا عمدیه هر مشکلی داشته باشین اولین بهانشون سیگناله . حسن این بحثها آگاهی بیشتر مشترکینه که بتونن بهتر و جدیتر خواسته هاشونو مطرح کنن . وایمکس بودن مبین باعث شده از زیر مشکلات IP و سرعت و ... به بهانه سیگنال خیلی راحت شونه خالی کنه .

12. این کاربر از sasanv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

آقا امیر . سلام . لطفا بگین چطوری درخواست فاکتور 1 مگ نوروزی میتونیم بدیم . لینک قبلی منقضی شده .
    با سپاس .
    شما کدوم لینکو میگی؟ اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگی که من همین الان تست کردم، وارد فاکتور میشه، فقط باید پرداخت بشه. حالا اینکه بعد پرداخت فعال میشه یا نه، من نمیدونم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •