محمود چرا با یونیت هات به 1جا حمله نکردی؟
محمود چرا با یونیت هات به 1جا حمله نکردی؟
سلام مجدد به دوستان
امتياز از يه حدي كه ميگذره آدم بايد بجنگه، پوستش كنده شه، تعطيل كنه!
ميخوام با die بجنگم، marx83 و mehigh كنارم روستا دارن، به نظرتون واسه نوبل كردن اونا چند تا نوبل نياز دارم؟ مجموعا 2000k بيشتر امتياز ندارن!
عکسو من میزارم
چند روز پیش تو متفرقه یه چیز جالب در مورد صفا و کمال یافتیدم الان میرم دوباره میابمش و میزارم تا همگی بخندیم
دیگه دور بود گفتم دومی را هم اماده کنیم اگه میتونی امشب جفت روستاهامو نوبل کن
سلام میمی
چوب خشک خودتی
ترانه ی منصور یادت نرهههههه
قرارمون یادت نرههههه
سلام هادی جان
به سلام.
چه طوری محمود خرس کش .
یادته با هم مدرسه میرفتیم چه لقب هایی روت میذاشتیم ؟
از محمود پشه گیر و سوسک خفه کن و... به خرس کش رسیدی.
به یک فرد بیکار با چند ماه سابقه بازی در تریبال وارز ,ترجیحا آشنا به قوانین,برای سیتر شدن یک اکانت و کنترل آن به مدت چند هفته نیازمندیم.(مال خودم نیست .مال logos)
روستاهاش اکازیونه.
دست یک خانم دکتر بوده فقط آخر هفته ها ازش استفاده میکرده.
باشه ولی بعد از روستا های تو نوبل من بعدی رو از تیسفون در بیاریم چون هدف بعدی به اون نزدیک تره
حداقل 200 تا نوبلمن میخوای.
برو تو شکمشون.من هوا تو دارم.
برو جلو نترس.
ما رفتیک لالا.بای
منصورکیه؟
تنها لقبی که تو مدرسه بهم دادن آبی پوش بود چون اکثرا لباس آبی میپوشیدم
ین آخرها هم دیزگاه می گفتن البته اکثرا من روشون لقب میزاشتم مقل همین قلک
بگی نگی یه نصفه هم طبع شعر داشتم که تو دوران ابتدایی وراهنمایی ازش برای تخریب شخصیتی بچه ها استفاده میکردم
و این هم سورپرایز من برای شما از نقد کمال تو متفرقه پیداش کردم
Last edited by dizgah; 16-01-2008 at 00:08.
اقا تصور كن چهار تا موج پاكسازي بفرستي به يه روستا، بعد يه قطار كه اوليش 18k حمله داره، سه تا از نوبل هات بخوره به طرف با نتيجه ي سبز، بري صفحه اولت رو refresh كني، منتظر روستاي 11k جديد باشي، ببيني خبري نيست هي بزني، ببيني خبري نيست، TW رو فحش بدي به خاطر مشكلاش، بري تو گزارشات گك كني ببيني مشكل چي بوده، يهو يه نقطه ي ننگين قرمز ببيني، وازش كني ببيني زده:
none of your troops returned, no information ....
اين بلايي كه امشب سر يكي مياد! به رفيق من حمله كرده، منم يه ساپورت كامل و به موقع واسش فرستادم!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)