با سلام وقتی سیدی بازی pes 2012 رو میذارم که نصب بشه بعد از مدتی میخواد که جای نصب بازی رو مشخص کنیم ولی من هر درایوی رو میزنم قبول نمیکنه اگه باید اسمی رو وارد کنم منو راهنمایی کنید یا اینکه در کجا باید نصب بشه ممنون
با سلام وقتی سیدی بازی pes 2012 رو میذارم که نصب بشه بعد از مدتی میخواد که جای نصب بازی رو مشخص کنیم ولی من هر درایوی رو میزنم قبول نمیکنه اگه باید اسمی رو وارد کنم منو راهنمایی کنید یا اینکه در کجا باید نصب بشه ممنون
احتمالا یک برنامه ای روی ویندوز قبلی بوده اما الان نصب نکردی مثل بعضی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت ویندوز و... ویندوزت اولتیمیت باشه
توی پست اولتون اروری نبود که بشه چیزی گفت
عکس بالا نیومده بود
داداش تنها تاپیک اون بازی همونیه که توش پست دادی
من عاشق اون بازیم اما ادامش ندادم هرجا گیر کردی برو یوتیوب اسم بازی و مرحله رو بزن همه چیرو میاره یا راهنمای بازی رو بگیر البته فکر نکنم هنوز فارسیش اومده باشه
امکان نداره برای نصب شما درایوی رو مشخص کنید اما بازی رو اونجا نریزه
اسم رمزی هم نداره که بهت بدیم
درایو ویندوزتون جا به اندازه کافی داره؟چون معمولا از پوشه temp استفاده میشه
من بازی The.Testament.Of.Sherlock.Holmes رو دانلود کردم نسخه کم حجم KaOs و روی فایلی با پسوند bat واسه نصب کلیک کردم و بعد اتمام نصب متوجه شدم تمام فایل ها ناپدید شدن و بازی هم نصب نشده کسی میدونه فایلاش کجا رفتن مشکل کجاست؟
داداش تنها تاپیک اون بازی همونیه که توش پست دادی
من عاشق اون بازیم اما ادامش ندادم هرجا گیر کردی برو یوتیوب اسم بازی و مرحله رو بزن همه چیرو میاره یا راهنمای بازی رو بگیر البته فکر نکنم هنوز فارسیش اومده باشه
مرسی ، یو تیوب ؟؟؟؟؟؟؟
متوجه منظورتون نمیشم
پست بالا عکس نداره یا لود نشده یا بد لینک کردید
اما اگر مشکلتون با atioglxx.dll هستش
یکبار درایور ati کارتتون رو کاملا پاک کنید و سیستم رو ریست کنید و دوباره نصب کنید
Last edited by Meysam Raz; 24-10-2012 at 15:18.
بله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از مرحله های بازی ها رو میتونید توش ببینید مثل تمام مراحل مکس پین و سربازان آینده و ...
Last edited by Meysam Raz; 24-10-2012 at 13:39.
منظورتون اینه که درایور کارت گرافیک رو Uninstall کنم و دوباره نصب کنم؟
Last edited by soltan_reza; 24-10-2012 at 14:49.
معنی دیگه ای هم از حرفم برداشت میشه؟
atioglxx.dll این ارور قطعا مربوطه به ناسازگاری درایور گرافیکتون و بازی
چون معمولا DirectX رو خودش موقع نصب میاره منم یادم رفته بود کنترل نکرده بودم
ممنون مشکل حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)