سلام.
ممنون از پاسخدهیتون. با این اوصاف ما جزو مناطق محروم حساب میشیم.
تو سایت همراه اول دیدم که تو خیابان عقیل تو همین منطقه در شرف راهاندازی دکل و ایجاد پوشش بهتر هستن. امیدوارم که ایرانسل هم هر چی زودتر این منطقه رو تجهیز کنه.
سلام.
ممنون از پاسخدهیتون. با این اوصاف ما جزو مناطق محروم حساب میشیم.
تو سایت همراه اول دیدم که تو خیابان عقیل تو همین منطقه در شرف راهاندازی دکل و ایجاد پوشش بهتر هستن. امیدوارم که ایرانسل هم هر چی زودتر این منطقه رو تجهیز کنه.
سلام اقا رضا خسته نباشید...دلیل کاهش شدید کیفیت مکالمه از چی میتونه باشه در صورتی که انتن پره...البته از گوشی نیست چون فقط مشکل من نیست مشکل اهالی محلمون هست
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
همراه اول اخیرا تجهیزات زیادی از هواوی خریده است. به شدت در تلاش است تا بهمن پوشش شهرهای بزرگ را کامل کند. در این ماه به اندازه 3000 سایت تجهیزات خریده است و اکثرا وارد کشور شده است.
سلام. پر شدن کانال مکالمه. باید افزایش ماژول داده شود.
راه حل این کار چیه باید به پشتیبانی خبر بدم..یا خود اپراتور میدونه و اقدام میکنه؟
نه خیر در سیستم مانیتور میشود.
اقا رضا من از نظرابادم چند روز پیش کل شهر 3 جی شد و الان همه چی اوکیه به جز محل ما که تجهیز شد و روشن نشد تو نقشه هم مشخصه ققط محل ما روشن نشده احتمال داره کلا اون دکل خاموش باشه و به این مشکل خورده باشیم؟
سلام. بند قشم در حال توسعه است ولی پهنای باندی روی این منطقه نداریم. اگه پهنای باند کافی نرسد حتی همه سایتها هم روشن شود فقط علامت3g در گوشی ظاهر خواهد شد و عملا دیتایی رد وبدل نخواهد شد. منتظر تهران هستیم که قول دادند در روز های اتی پهنای باند استان را افزایش دهند.
لطفا ادرس بدهید.
سلام
آقا رضا اوضاع شهر پاوه (استان کرمانشاه) چطوره؟
بجز رایتل که اخیرا راه اندازی شد و 3G ارائه میده ایرانسل یا همراه اول برنامه ای برای تجهیز ندارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)