خب سرویس 3 ماهه الان همون 75 گیگ در ماه رو میده ماهی 50 تومن.... قبلا هم همین حدود بود، فشفشه 70 گیگ (40 تومن)+سرعت پایه (12 تومن)
خب سرویس 3 ماهه الان همون 75 گیگ در ماه رو میده ماهی 50 تومن.... قبلا هم همین حدود بود، فشفشه 70 گیگ (40 تومن)+سرعت پایه (12 تومن)
هر ماه 75 گیگ هست یا هر سه ماه 75 گیگ ؟
------------------
به هر حال بازم اگه حرف شما درست باشه اولا باید یه دفعه پول 3 ماه رو بده که خب بدتره تا الان ماه به ماه دوما شرکت های دیگه خیلی از نظر قیمتی به صرفه تر میشه !
روی بسته نوشته ماهیانه 75 گیگ. هر ماه 50 هزار.
باید مسئله کیفیت هم در نظر داشت. خیلیها مثل خودم دلیل ترک های وب همین افت سرعت در ساعات شب بود. تماس هم اون زمان گرفتم، گفتن سرویست همون 2مگ قانونییشه و تازه اگه یک هشتمش کمتر شد میتونم اعتراض کنم! (شما ظاهرا عالیه برات سرعت و کیفیت)
هنوط مسئله تضمین کیفیت و سرعت سازوکارش معلوم نشده ولی اگه طبق گفته وزیر 90 درصد سرعت تضمین بشه خب برای کاربرای همین های وب در مراکز شلوغ عالی میشه.
شرکتهای دیگه هنوز طرحهاشون رو ندادند و این خرده فروشها دارن جذب مشتری میکنن فعلا و خیلی بهشون اعتمادی نیست
خیلی دوست دارم بدونم آیا واقعا کسی داریم خطش 16MB رو کامل بدون نیوز بکشه ؟
الان من چندین شهر اشناداریم های وب دارند همشون میگن به پشتیبانی که زنگ میزنیم میگن خط شما 16 مگ رو نمیشه
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
برای کشش خط بله. خیلی از خطوط این کشش رو دارن. مثلا همون کرمانشاه، خیابان گذرنامه تقریبا همه کسایی که بگیرن adsl ، خطشون کشش 16 رو داره (مگه خرابی خط داشته باشن)
نه عالی که نیست ، اقت سرعت رو هم دارم تو ساعت های شلوغ ولی خب بعضی روزا بیشتره بعضی روزا کمتره(شما ظاهرا عالیه برات سرعت و کیفیت)
دوست عزیز این جوری که شما میگی خیلی از خطوط این کشش رو ندارنبرای کشش خط بله. خیلی از خطوط این کشش رو دارن.
اتفاقا این روزا چون اپارتمان ها زیاد تر شدن اصلا کیفیت سیم کشی تو اپارتمان ها اونقدری خوب نیست که خیلیا بتونن 16 مگ رو داشته باشن
من که نگفتم اکثر خطوط! ...خیلی از خطوط یعنی تعدادی که "کم و انگشت شمار" محسوب نمیتونه بشه.
خیلی بستگه به مراکز مخابرات و البته فاصله تا مراکز مخابراتی داره. الان شهر تبریز من یه متنی خوندم مراکز مخابراتیش بخاطر توطیع مناسب جمعیتی اطراف مرکز و کم شدن فاصله، بخش خیلی زیادی رو پوشش داده بود برای حداکثر سرعت .
خیلی مهمه سیم کشی به چه صورت انجام شده باشه. فاصله نقطه به نقطه خونه تا مرکز مخابراتی رو نقشه مهم نیست. چون ممکنه برای سیکشی مجبور شده باشن محله یا حتی شههرکی رو دور بزنن (خصوصا در روش سیم کشی زمینی)
این مال خط منه که کشش خیلی بیشتر هم داره , مهم زیر ساخت و مراکز مخابراتی که درستش نمیکنن.
با اپراتور فروش های وب که صحبت کردم گفت سرعتهای جدید تضمین داره و مثلا اگه 8مگ بگیرید کل شبانه روز 8 مگ میمونه و از این حرفها....
با این حساب اگه کیفیتش رو بتونه ارتقا بده و خودش رو به شاتل یا حتی صبا نزدیک کنه (در مرکز مخابراتی خودمون) فک نکنم شرکت دیگه افرهایی جذاب تر از های وب بدن..... (شرکتهای سراسری البته)
یه احساسی میگه ممکنه پورتهای های وب پر بشن مثل شرایط فعلی شاتل (بازم در مرکز محل سکونت) اگه سرویسهای باقی شرکتها مناسب نباشه...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)