یادش بخیر قدیما با دایلآپ چقدر خوب بود
دوستان مودم دایلآپ کسی فروشی نداره؟
یادش بخیر قدیما با دایلآپ چقدر خوب بود
دوستان مودم دایلآپ کسی فروشی نداره؟
چند تا پورت از دستشون در رفته بود, دارند درستش میکنند.![]()
نت حلال زوریه ؟
من که ملحد و کافرم باید چیکار کنم ؟
مشکل اینکه اینها اصلا حالیشون نیست که نباید ساعت کاری و روز با سرویسها ور برن و درست یا خرابش کنن کسی ام بهشون چیزی نمیگه.
ساعت ده صبح از خواب بیدار شدن اومدن سر کار با کل اینترنت تهران ور میرن قط میکنن وصل میکنن
اختلال در بخشی از اینترنت ایران/ مسیر ترکیه و بابالمندب قطع شد
با قطع مسیرهای تامین اینترنت ایران از ۲ مسیر ترکیه و بابالمندب، اینترنت ایران از ظهر امروز دچار کُندی جدی شده است.
از چند ساعت پیش مشترکان سرویسهای اینترنت کندیهایی در سرویس خود گزارش میکنند.این کندی که از ساعتی پیش از ظهر آغاز شده از ساعت 12 تاکنون به اوج خود رسیده و در نتیجه افت سرعت مشهودی در سرویس اینترنت ایجاد شده است.در پی بروز این کندی شرکت ارتباطات زیرساخت علت این کندی را اعلام کرد و از قطع مسیرهای تامین اینترنت ایران از ترکیه و یک مسیر دیگر خبر داد.شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: به دنبال قطعی مسیرهای ارتباطی ترکیه و باب المندب، بخشی از ارتباطات بین الملل کشورهای منطقه ازجمله ایران دچار کندی شد. این شرکت و سایر شرکتهای بینالمللی در تلاشند مشکل ایجاد شده را از طریق برقراری مسیر های پشتیبان و در کوتاه ترین زمان ممکن رفع کند.
مال من 10 ثانیه درست شد دوبار برگشت !
پینگ شد 120 !
تو کل 12 ماه سال شاید فقط 1 ماه اینترنت درست و حسابی بدن. به نظر من کلاً بساط اینترنتو تو کشور جمع کنن کلی تو وقت مردم صرفه جویی میشه.
ینی خدا شاهده اومدم پست بدم دکمه ارسال رو زدم دیدم نت قطع شداومده بودم بگم برا منم درست شد.... بعد مومدمو خاموش روشن کردم ، الان فیکس شده رو 150 پینگ
نکنه دستشون خورده باز![]()
وای مسیرهای بک آپ کیفیتش خیلی بیشتره !
خدا کنه مسیر ترکیه و باب المندب کلا نابود شه دیگه وصل نشه !
چه پینگی داره میده باید گیگی 2500 پول بدی تا همچین پینگی ببینی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
بار بیشتر ثابت شد که نت ایران مشکل روتینگ داره تا پهنای باند !
دوستان
این قبض برای مشتریان شگفت انگیز از ماه 1 مرداد تا 31 شهریور، تو سایتش نگاه کنین با مبلغ adsl که اومده رو مقایسه نمایید ، من نگاه کردم اشتباه فاحش تو محاسبه داشتن!! حتما این شبانه رو حساب کردن و گرنه قبض بالای 150 تومن برای adsl نباید بیاید.
512 به 2 مگ
- - - Updated - - -
دوستان
این قبض برای مشتریان شگفت انگیز از ماه 1 مرداد تا 31 شهریور، تو سایتش نگاه کنین با مبلغ adsl که اومده رو مقایسه نمایید ، من نگاه کردم اشتباه فاحش تو محاسبه داشتن!! حتما این شبانه رو حساب کردن و گرنه قبض بالای 150 تومن برای adsl نباید بیاید.
512 به 2 مگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)