تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1657 از 2605 اولاول ... 65711571557160716471653165416551656165716581659166016611667170717572157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,561 به 16,570 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یادش بخیر قدیما با دایل‌آپ چقدر خوب بود

دوستان مودم دایل‌آپ کسی فروشی نداره؟

2. 3 کاربر از MahZi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چند تا پورت از دستشون در رفته بود, دارند درستش میکنند.

4. این کاربر از karbist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نت حلال زوریه ؟
    من که ملحد و کافرم باید چیکار کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

مشکل اینکه اینها اصلا حالیشون نیست که نباید ساعت کاری و روز با سرویسها ور برن و درست یا خرابش کنن کسی ام بهشون چیزی نمیگه.
    ساعت ده صبح از خواب بیدار شدن اومدن سر کار با کل اینترنت تهران ور میرن قط میکنن وصل میکنن

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اختلال در بخشی از اینترنت ایران/ مسیر ترکیه و باب‌المندب قطع شد
    با قطع مسیرهای تامین اینترنت ایران از ۲ مسیر ترکیه و باب‌المندب، اینترنت ایران از ظهر امروز دچار کُندی جدی شده است.

از چند ساعت پیش مشترکان سرویس‌‌های اینترنت کندی‌هایی در سرویس خود گزارش می‌کنند.این کندی که از ساعتی پیش از ظهر آغاز شده از ساعت 12 تاکنون به اوج خود رسیده و در نتیجه افت سرعت مشهودی در سرویس اینترنت ایجاد شده است.در پی بروز این کندی شرکت ارتباطات زیرساخت علت این کندی را اعلام کرد و از قطع مسیرهای تامین اینترنت ایران از ترکیه و یک مسیر دیگر خبر داد.شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: به دنبال قطعی مسیرهای ارتباطی ترکیه و باب المندب، بخشی از ارتباطات بین الملل کشورهای منطقه ازجمله ایران دچار کندی شد. این شرکت و سایر شرکت‌های بین‌المللی در تلاشند مشکل ایجاد شده را از طریق برقراری مسیر های پشتیبان و در کوتاه ترین زمان ممکن رفع کند.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مال من 10 ثانیه درست شد دوبار برگشت !
    پینگ شد 120 !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اختلال در بخشی از اینترنت ایران/ مسیر ترکیه و باب‌المندب قطع شد
    با قطع مسیرهای تامین اینترنت ایران از ۲ مسیر ترکیه و باب‌المندب، اینترنت ایران از ظهر امروز دچار کُندی جدی شده است.

از چند ساعت پیش مشترکان سرویس‌‌های اینترنت کندی‌هایی در سرویس خود گزارش می‌کنند.این کندی که از ساعتی پیش از ظهر آغاز شده از ساعت 12 تاکنون به اوج خود رسیده و در نتیجه افت سرعت مشهودی در سرویس اینترنت ایجاد شده است.در پی بروز این کندی شرکت ارتباطات زیرساخت علت این کندی را اعلام کرد و از قطع مسیرهای تامین اینترنت ایران از ترکیه و یک مسیر دیگر خبر داد.شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: به دنبال قطعی مسیرهای ارتباطی ترکیه و باب المندب، بخشی از ارتباطات بین الملل کشورهای منطقه ازجمله ایران دچار کندی شد. این شرکت و سایر شرکت‌های بین‌المللی در تلاشند مشکل ایجاد شده را از طریق برقراری مسیر های پشتیبان و در کوتاه ترین زمان ممکن رفع کند.
    تو کل 12 ماه سال شاید فقط 1 ماه اینترنت درست و حسابی بدن. به نظر من کلاً بساط اینترنتو تو کشور جمع کنن کلی تو وقت مردم صرفه جویی میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ینی خدا شاهده اومدم پست بدم دکمه ارسال رو زدم دیدم نت قطع شد اومده بودم بگم برا منم درست شد.... بعد مومدمو خاموش روشن کردم ، الان فیکس شده رو 150 پینگ

نکنه دستشون خورده باز

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وای مسیرهای بک آپ کیفیتش خیلی بیشتره !
    خدا کنه مسیر ترکیه و باب المندب کلا نابود شه دیگه وصل نشه !
    چه پینگی داره میده باید گیگی 2500 پول بدی تا همچین پینگی ببینی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
    بار بیشتر ثابت شد که نت ایران مشکل روتینگ داره تا پهنای باند !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان
    این قبض برای مشتریان شگفت انگیز از ماه 1 مرداد تا 31 شهریور، تو سایتش نگاه کنین با مبلغ adsl که اومده رو مقایسه نمایید ، من نگاه کردم اشتباه فاحش تو محاسبه داشتن!! حتما این شبانه رو حساب کردن و گرنه قبض بالای 150 تومن برای adsl نباید بیاید.
    512 به 2 مگ

- - - Updated - - -

دوستان
    این قبض برای مشتریان شگفت انگیز از ماه 1 مرداد تا 31 شهریور، تو سایتش نگاه کنین با مبلغ adsl که اومده رو مقایسه نمایید ، من نگاه کردم اشتباه فاحش تو محاسبه داشتن!! حتما این شبانه رو حساب کردن و گرنه قبض بالای 150 تومن برای adsl نباید بیاید.
    512 به 2 مگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •