طرح های کمپین دو ساله که شبانه از 4 تا نه صبحه سرعت داونلود شبانه رو چنده؟ منطقه گاز شرقی پیش شماره 3271xxxx
چون نوشته 128 کیلو بیت تا ده مگ. من میخام دانلود زیاد انجام بدم.خیلی ممنون.
طرح های کمپین دو ساله که شبانه از 4 تا نه صبحه سرعت داونلود شبانه رو چنده؟ منطقه گاز شرقی پیش شماره 3271xxxx
چون نوشته 128 کیلو بیت تا ده مگ. من میخام دانلود زیاد انجام بدم.خیلی ممنون.
جواد جان کابل نوری یا سیم مسی؟
پیش شمارت داداش؟
من مسیم. پیش شمارم 3271
میخام این طرحو بگیرم. نظرت چیه؟
Last edited by AliTavakoli7; 01-09-2015 at 12:36. دليل: اشتباه املایی
شما طرحو دارید؟
- - - Updated - - -
شما طرحو دارید؟ پیش شمارتون چنده؟
توی این ص
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید این متن اضافه شده باشه :
اگر وجود نداشت یک تیکت جدید اینجا باز کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه بجز یکی از دوستان ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بقیه فقط نظر شخصی میگن و نه نتیجه عملی سرعت.
برام سرعت شبش خیلی مهمه. بجز دوستی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که میگه شب روی یک مگه که سرعت دانلودش میشه 128 دوست دیگه ای داره؟ ممنون میشم اگر جواب بدید.
سلام مسی هستش
3727 مرکز مطهری البته خط منتقل شده
من چند باز زنگ زدم گفتم چرا 10 مگ ثابت نیست گفت تا 10 مگ بازه و از این حرفا ابته وضع خطم هم خرابه تا 700 ثابت هستش ولی تا 1.5 هم میپره برای چند ثانیه شبانه هم که شب اول 2.5 گیگ دانلود شد اما چند شبه 1.6 گیگ بیشتر دانلود نمیشه اگه شبانه میخوای بدون این که محدود بشی از این بهتر پیدا نمکنی شاتل و اسیا تک محدود میکن با این که ماهی 5 هزار برای شبانه هزینه داره اگه snr 241خطت بالا باشه احتمالا 10 مگ برسه به راحتی
برای بالا بردان snr قسمت adsl رو گذاشتم G,dmt رفت رو 13 ولی بعضی وقتا قطع میشه
دوست عزیز این سرویس بتازگی در حال ارائه هست و اکثریت افراد در اینجا کمپین تابستان و پاییزه ی پارسالشون همچنان برقراره. و اینطور که معلومه فقط یکی دو نفر این سرویس مد نظر شما رو واقعا تهیه کردند ...
من این طرحو ندارم ولی مطمئنم که همینطوره البته کسایی که این طرحو دارن هم همینو گفتن
شبی نهایت 2گیگ میتونی بگیری. ولی اگه مصرفت شبی بیشتر از 2 گیگ باشه و چون قراردادش هم 2سال هست اصلا خوب نیست
احتمال زیاد بگیرم و خبرشم همینجا میزارم که بقیه هم از تجربم استفاده کنند. مشترک قدیمی مخابراتم. در مقاطع مختلف خیلی مارو اذیت کرده( که مدارکش هم توی همین تاپیک موجوده) اما در مجموع بد نیست. یعنی چاره ای نیست والا اگر بخای با جهان مقایسه کنی این سرعتها و حجمها و البته هزینه ها خیلی مضحکه.
احتمال زیاد بگیرم و خبرشم همینجا میزارم که بقیه هم از تجربم استفاده کنند. مشترک قدیمی مخابراتم. در مقاطع مختلف خیلی مارو اذیت کرده( که مدارکش هم توی همین تاپیک موجوده) اما در مجموع بد نیست. یعنی چاره ای نیست والا اگر بخای با جهان مقایسه کنی این سرعتها و حجمها و البته هزینه ها خیلی مضحکه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)