تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1657 از 2376 اولاول ... 65711571557160716471653165416551656165716581659166016611667170717572157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,561 به 16,570 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

براي تماشاي ديدار استقلال و صبا؛
    مدير و آناليزور باشگاه الجزيره به تهران وارد شدند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

مدير باشگاه الجزيره امارات به تهران سفر كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "احمد سعيد المرزوقي" مدير باشگاه الجزيره امارات به همراه آناليزور تيم فوتبال الجزيره روز پنجشنبه به ايران آمدند و امروز ديدار تيم هاي استقلال تهران و صباي قم را در ورزشگاه آزادي از نزديك تماشا مي‌كنند.

تيم الجزيره امارات يكي از هم‌گروهاي استقلال ايران در ليگ قهرمانان آسياست.

انتهاي پيام

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به خاطر بازیهای تیم ملی لیگ زیاد تعطیل نمیشه یک وقفه دو سه روزه می افته اما چیزی نیست!
    استقلال امروز 4 بهمن بازی میکنه و بعد 12 بهمن بازی بعدیش با استقلال اهواز هست
    تیم ملی هم 9 بهمن بازی داره

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

بچه ها اینو حتما بخونین
    دخترا با پسرا

دراقدامی بی سابقه صورت گرفت؛
    دیدار تیم های فوتبال دختران و پسران استقلال/ با خاطیان برخورد شود

به دنبال دیدار تیم های فوتبال نوجوانان پسر و بانوان استقلال در ورزشگاه مرغوبکار، سازمان تربیت بدنی خواستار پیگیری این موضوع و برخورد با متخلفان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، روز سه شنبه هفته جاری اتفاقی روی داد که برای نخستین بار در ورزش کشور شاهد آن بوده ایم. در این روز تیم های فوتبال نوجوانان استقلال و تیم فوتبال بانوان این باشگاه دیداری با یکدیگر داشته اند که با اعتراض مسئولان ورزش و معاون فرهنگی ، حقوقی و امور مجلس سازمان تربیت بدنی مواجه شده است.

عبدالرضا ساور با تاکید بر اینکه عدول از اصول و فضای فرهنگی ورزش کشور غیر قابل گذشت است، گفت: از باشگاه استقلال خواسته ایم با پیگیری موضوع با مقصران برخورد انضباطی لازم را صورت دهد.

ساور در ادامه با محکوم کردن این حرکت خاطر نشان کرد: در آیین نامه هایی فرهنگی که از سوی معاونت فرهنگی سازمان تربیت بدنی به کلیه ادارات کل تربیت بدنی ، فدراسیون ها و باشگاهها ارسال شده ، تاکید شده که بایستی شرایط به گونه ای تعریف شود که تمرینات تیم های مردان و بانوان در فضاهایی جداگانه از یکدیگر دنبال شود تا در فضای فرهنگی و سالم ورزش، بانوان نیز بی دغدغه تمریناتشان را پی گرفته و استعدادها و پتانسیل های ورزشی خویش را شکوفا سازند. اگرچه تاکنون نیز این مساله مورد توجه قرار گرفته ، اما سازمان با قاطعیت پیگیر موضوع بوده و از باشگاه استقلال خواسته است تا با پیگیری موضوع، ضمن گزارش دقیق ماجرا به سازمان برای تصمیمات بعدی، با عوامل و مقصران این مساله برخورد انضباطی لازم را صورت دهد تا دیگر شاهد چنین اهمالی در محیط های ورزشی نباشیم.

معاون فرهنگی، حقوقی و امور مجلس سازمان تربیت بدنی با تاکید بر اینکه اهمال صورت گرفته نباید فرصتی برای نادیده گرفتن اقدامات خوب صورت گرفته در جهت فضای سالم ایجاد شده در ورزش، در اختیار فرصت طلبان قرار دهد، از مدیران باشگاهها، روسای فدراسیون ها و دست اندرکاران ورزش در اقصی نقاط کشور خواست تا طبق بخشنامه های فرهنگی صادره ، با جدیت بیشتری مراقبت کنند تا فعالیت های ورزشی مردان و بانوان در محیط های جداگانه و در زمان های جدا از یکدیگر دنبال شود. کما اینکه امروز و به دنبال سیاست ها و برنامه های به اجرا در آمده از سوی سازمان تربیت بدنی در توسعه زیرساخت ها و تصویب ساخت سالن های ویژه بانوان در هر شهر، شرایط خوبی برای فعالیت بانوان ورزشکار ایجاد شده است.

ساور در پایان تصریح کرد: اضافه بر آنکه امروز با سرمایه گذاریهای انجام شده در بخش آموزش، تمام امور بانوان در زمینه داوری ، مربیگری و امور اجرایی از سوی خود بانوان انجام می شود تا در بستر فرهنگی و سالم تعریف شده ، ورزش بانوان نیز به رشد و شکوفایی بیشتری برسد.

ورزشگاه مرغوبکار که سالها محل تمرینات تیم فوتبال بزرگسالان استقلال بوده است، در حال حاضر به عنوان محل تمرینات تیم های پایه این باشگاه در نظر گرفته شده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

2 ساعت مانده تا پایان پیشبینی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

صادقي: بايد 2 گل ديگر به پرسپوليس مي زديم

این که داره میمیره که بره پرسپولیس پس این حرفا چیه میزنه...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

براي تماشاي ديدار استقلال و صبا؛
    مدير و آناليزور باشگاه الجزيره به تهران وارد شدند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

مدير باشگاه الجزيره امارات به تهران سفر كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "احمد سعيد المرزوقي" مدير باشگاه الجزيره امارات به همراه آناليزور تيم فوتبال الجزيره روز پنجشنبه به ايران آمدند و امروز ديدار تيم هاي استقلال تهران و صباي قم را در ورزشگاه آزادي از نزديك تماشا مي‌كنند.

تيم الجزيره امارات يكي از هم‌گروهاي استقلال ايران در ليگ قهرمانان آسياست.

انتهاي پيام
    امروز به خاطر اینها هم که شده باید تیممون کولاک کنه تا از همین الان بدونند صدر نشین کی هست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من هر وقت رفتم استاديوم ، استقلال نتيجه خوبي نگرفته ، نميدونم برم يا نرم ؟

مثل خودمي منم هر بار رفتم سنگين باختيم!10 باخت گذشته تيم تو ازادي رو من رفتم!

استقلال0- ذوب آهن3 !

اين نمونش بود منم گفتم غلط بكنم برم استاديوم ! من يعني برم تيم ميره تو بحران

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پستهای بعد از بازی رفت با صبا رو خوندم. واقعا متاسفم... اون موقع که استقلال تو بحرانه و بازی هاشو میبازه پرسپولیسی ها میریزن اینجا و شروع میکنن به مسخره و هیچ اشکالی هم نداره و نه پستی پاک میشه نه کسی اخطار میگیره... اما حالا که استقلال سروری میکنه و پرسپولیس میبازه یه دونه استقلالی نمیره تو تاپیک پرسپولیسی ها مسخره شون کنه حتی اگرم کسی این کارو بکنه چه بسا اخراج بشه... یه پرسپولیسی اومد تو تاپیک بچه ها حضورش رو اعلام کردن 2 نفر اخطار گرفتن تاپیک موقتا قفل شد. اما پرسپولیسی میاد اینجا شروع میکنه به مسخره کردن انگار نه انگار.... اشکالی نداره بیخیال... فعلا که به قول منصورخان استقلال بهترین تیم دهه های اخیر ایرانه....

داداشي اين اخطاره اين بقل نشانه افتخاره ماست!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

AntAreS(اسمت را بهم گفتیا اما یادم رفت ) یکی دو روز پیش یک عکس گذاشتی که گفتی طرفداران تو یک انجمن دیگه درست کرده بودن و می خواستند برای بازیهای اسیایی ببرند ورزشگاه اگه اون را دم دست داری برام بذار
    روش نوشته بود به جهنم ابی خوش اومدید!

دراقدامی بی سابقه صورت گرفت؛
    دیدار تیم های فوتبال دختران و پسران استقلال/ با خاطیان برخورد شود

عجب کاری کردند!
    دمشون گرم از این کارها تو اروپاش هم من نشنیدم بکنن!

مثل خودمي منم هر بار رفتم سنگين باختيم!10 باخت گذشته تيم تو ازادي رو من رفتم!

استقلال0- ذوب آهن3 !

اين نمونش بود منم گفتم غلط بكنم برم استاديوم ! من يعني برم تيم ميره تو بحران
    دمت گرم بابا پس علت ناکامی ما تو فصل پیش تو بودی(شوخی کردما)
    dma اسمت چیه داداش؟ برای بچه ها سوال شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •