تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1657 از 3195 اولاول ... 657115715571607164716531654165516561657165816591660166116671707175721572657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,561 به 16,570 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

به به به ...

HI داش سعید!!!؟

ایول دوباره برگشتیا!!

خوش اومدی

زیاد ازت تعریف نمیکنم چون پرو میشی!!
    سلام داداشم , از کی تاحالا سلام با علامت سوال همراه شده !
    فدای تو به خاطر تو اومدم دیگه ! (الکی)

ای بابا ... ای بابا ...

تنها یک روش داره اونم اینه که کنسول رو وصل کنید به PC و Firmware رو Dump کنید بعد اونو با فایل اصلی LT تطابق بدید !
    خب این همه راه آدم بخواد بره یهو دستگاه رو دوباره UP میکنه تا خیالش هم راحت بشه.
    جدی؟ میشه منبع رو بگید؟
    آره واقعا ولی این خبر مربوط به چند ماه پیش میشه و منبع اش هم فکر میکنم BC بود.
    یعنی در حد یک شایعه بود ولی خب تا اینجایی که من دیدم 99% شایعات تا حالا به حقیقت پیوسته !
    فکر کنم اشتباه میکنید

خود درایو باید روی خودش یک کلید داشته باشه + مثل همون کلید روی NAND دستگاه که وقتی این دو تا با هم هماهنگ باشه دستگاه درایو رو به رسمیت میشناسه .

اگر روی درایو کلیدی نباشه یعنی اینکه هر درایوی بهش میخوره . (مثل Wii)

ولی 100% تا هَک شدن این سری جدید چند ماهی شاید هم بیشتر مونده .
    سلام میلاد جان

من اطلاعات دقیقی در باره ی این تغییر ندارم چون نه بحث زیادی در موردش شد و نه توضیحات بیشتری راجب بشه دیدم.

ولی بعید میدونم اشتباه باشه چون این حرف میتونه این معنی رو بده که امکان Extract کردن Key از روی DVD-rom غیر ممکن هست و از روی بورد هم که فقط یا برداشتن تراشه و هزار دنگ و فنگ دیگه امکان داره.
    دوستان کسی قیمت این دستگاه رو نداره؟ خسته شدم انقدر باتری خریدم.عمرشون چقدره؟ از اینا بخرم به صرفه تره یا از این باتری هایی که قابلیت شارژ دارند؟
    چند روز پیش یه مشکلی برای یکی از دسته پیش اومده بود عجیب و غریب.یه دفعه بازی قطع می شد می گفت جهت دسته ات رو مشخص کن(اونجا که باید select side کنی) بعد باتری رو در می اوردم می زدم توش درست می شد چندین و چند بار هم این اتفاق افتاد. مجبور شدم باتری ها رو عوض کنم و دیگه اونجوری نشد.خودتون می دونید اگر باتری تموم بشه اون چراغ ها می چرخن بعد از یه مدتی دسته قطع می شه.ولی این چراغ ها نمی چرخید تموم می کرد مشکلش چی بوده؟
    اول از مشکل شروع میکنیم , شما احیانا باطری هاتون Sony (قرمز رنگ) یا Panasonic نیست ؟! چون این باطری ها تقلبی هستن اصلا تعادل انرژی ندارن و انرژی ذخیره شده تو کل باطری یکسان نیست (باطری از چندین Part یا صفحه تشکیل میشه).

برای مسئله ی اول هم بهترین کار خرید باطریه شارژی و یک عدد شارژ (ترجیحا Automat) که میتونید حدودا 2 سال ازش استفاده ی بهینه کنید.

سعی کنید باطری ای که میخرید یا Energizer باشه یا Camelion و یا Duracell و با حداکثر توان یعنی 2700mAh .

در ضمن فراموش نکنید که شارژ کامل و خالی شدن کامل باطری تو عمر اون تأثیر مستقیم داره و همچنین شارژ باطری های Ni-MH با توان 2700mAh حدودا 17 ساعت و 5 دقیقه است.
    Last edited by SamGun; 23-07-2010 at 23:22.

2. 8 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

درود بر کورش کبیر!!!(دیدم خیلی وقته کسی پست نمیزنه گفتم یه حالی بدبم!)

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستان این دوست من چند ماهی میشه که کلوپ زده و واسه شروع 2 تا Ps3 آورد بعد هم 2 تا Xbox360 که از وقتی Xbox360 ها رو آورد دیگه Ps3 ها بیکار شدن واسه همین مجبور شد یه Xbox 360دیگه جایگزین Ps3 کنه . ببخشید که تا اینجای صحبتم خیلی بی ربط به تاپیک بود . راستش الان 1 هفته ای هست هر روز میرم بازی میکنم تا اینکه دیشب یه دوست دیگم گفت بریم یه دست فوتبال Ps3 بزنیم خلاصه سرتون رو درد نیارم رفتیم PES 2010 بازی کردیم و بازی رو من بردم . (ببخشید که هنوز هم مطلبم هیچ ربطی به تاپیک نداره ). تا اینکه امروز رفتیم فوتبال PES 2010 رو تو Xbox360 بازی کردیم و اینجا هم 3 دست بازی کردیم که هر 3 بار رو من بردم ( در حد تیم ملی بازی میکردم ) ولی یه چیزی تو Xbox خیلی ضد حال بود و اونم این که صفحه خیلی تاریک بود تو بازی مخصوصا موقعی که حرکات آهسته نشون میداد و همینطور پایین زمین خیلی تاریک بود انگار که نورافکن ورزشگاه رو خاموش کرده باشن . از دوستم پرسیدم این چرا اینقدر تاریکه اون Ps3 که دیشب بازی کردیم خیلی روشن تر بود که دوستم هم اظهار بی اطلاعی کرد . تو بازیهای دیگه هم اینجوری بود مثل Kombat و GTA IV .

ببخشید که زیادی حرف زدم راستش همیشه عادت دارم که موضوع رو باز کنم برای همه .

حالا فعلا 2 تا سوال میپرسم تا بعد ببینم دیگه چه سوالی پیش میاد دوباره مزاحم میشم.

1: چرا این Xbox های دوست ما اینقدر تاریکه بازیهاش مخصوصا فوتبال؟؟ آیا مربوط به تنظیمات میشه یا کلا Xbox اینجوریه؟؟ ( محض اطلاع بگم که xbox رو وصل کرده به یه مانیتور LCD ال جی فول اچ دی با کابل HDMI .
    من تو فکر خرید Xbox 360 بودم که بادیدن تاریکی تو بازیها منصرف شدم که فقط خدا کنه تو تنظیمات مشکل داشته باشه.
    2: ایکس باکسها از نوع آرکید هستن که هارد ندارن . میخواستم بدونم اونهایی که هارد دارن اگه بازی رو نصب کنن رو هارد دیگه میشه بدون اینکه DVD تو دستگاه باشه بازی کرد یا نه؟؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سامان جان شما آدم عجول و بی حوصله ای هستی درسته !؟

بهترین جا واسه خرید هر وسیله ی الکتریکی فقط کشوری هست که تو اون زندگی میکنیم چون بالاخره احتمال هر آسیبی وجود داره
    و نمیشه پیش بینی کرد.

کپی خور شدن دستگاه به این خاطر معلوم نیست که هر ورژن از DVD-rom این دستگاه که عرضه میشه معلوم نیست با ورژن های بعدی Wave مشکل پیدا میکنه یا نه !
    اینطور هم که من شنیدم مثل اینکه DVD-key دستگاه به Mainboard انتقال پیدا کرده و تعویض درایو دستگاه یه جورایی غیر ممکن شده.
    نه ولی آدم که قیافه اینرو میبینه دهنش آب میفته
    خوب پس بهتر با همین الیت بازی کنیم

---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:46 AM ----------

تاریخ ساخت رو کجا مینویسه تو ایکس باکس
    و برای حل مششکل این باتری ها چی کار کنم هی باید عوضشون کرد باید شاربر بخرم؟طرز کارش چه جوریه

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام

دوستان این دوست من چند ماهی میشه که کلوپ زده و واسه شروع 2 تا Ps3 آورد بعد هم 2 تا Xbox360 که از وقتی Xbox360 ها رو آورد دیگه Ps3 ها بیکار شدن واسه همین مجبور شد یه Xbox 360دیگه جایگزین Ps3 کنه . ببخشید که تا اینجای صحبتم خیلی بی ربط به تاپیک بود . راستش الان 1 هفته ای هست هر روز میرم بازی میکنم تا اینکه دیشب یه دوست دیگم گفت بریم یه دست فوتبال Ps3 بزنیم خلاصه سرتون رو درد نیارم رفتیم PES 2010 بازی کردیم و بازی رو من بردم . (ببخشید که هنوز هم مطلبم هیچ ربطی به تاپیک نداره ). تا اینکه امروز رفتیم فوتبال PES 2010 رو تو Xbox360 بازی کردیم و اینجا هم 3 دست بازی کردیم که هر 3 بار رو من بردم ( در حد تیم ملی بازی میکردم ) ولی یه چیزی تو Xbox خیلی ضد حال بود و اونم این که صفحه خیلی تاریک بود تو بازی مخصوصا موقعی که حرکات آهسته نشون میداد و همینطور پایین زمین خیلی تاریک بود انگار که نورافکن ورزشگاه رو خاموش کرده باشن . از دوستم پرسیدم این چرا اینقدر تاریکه اون Ps3 که دیشب بازی کردیم خیلی روشن تر بود که دوستم هم اظهار بی اطلاعی کرد . تو بازیهای دیگه هم اینجوری بود مثل Kombat و GTA IV .

حالا فعلا 2 تا سوال میپرسم تا بعد ببینم دیگه چه سوالی پیش میاد دوباره مزاحم میشم.

1: چرا این Xbox های دوست ما اینقدر تاریکه بازیهاش مخصوصا فوتبال؟؟ آیا مربوط به تنظیمات میشه یا کلا Xbox اینجوریه؟؟ ( محض اطلاع بگم که xbox رو وصل کرده به یه مانیتور LCD ال جی فول اچ دی با کابل HDMI .
    من تو فکر خرید Xbox 360 بودم که بادیدن تاریکی تو بازیها منصرف شدم که فقط خدا کنه تو تنظیمات مشکل داشته باشه.
    2: ایکس باکسها از نوع آرکید هستن که هارد ندارن . میخواستم بدونم اونهایی که هارد دارن اگه بازی رو نصب کنن رو هارد دیگه میشه بدون اینکه DVD تو دستگاه باشه بازی کرد یا نه؟؟
    سلام رفیق
    تو گفتی بازیو تو ps3 دیشب بازی کردی روشن بود و امروز تو 360 تاریک. بخاطر اینه که کیفیت تو شب بهتر از صبحه و تو صبح که بازی کردی حتما آفتاب خورده بوده به مانیتورنه راستش نمیدونم چیه جریان
    اما در مورد هارد:باید بگم که اگه بازیو رو هارد نصب کنی باید dvdبازی رو هم توش بذاری برای اینکه بازیو بشناسه ولی فشار بسیار کمی و حتی اصلا فشار به درایو وارد نمیکنه.هارد مزیتش تو عمر درایو کنسول هست
    راستی آدرس دقیق کلوپ رفیقتو میگی کجاست؟میخوام بیام باهات یه دست pesبزنم

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

سلام

کلا صفحه ی بازی برای XBOX360 تاریکتر و شفاف تر است ولی PS3 روشن تر ولی کدر تره.
    و این رو هم میشه با بازی کردن فهمید و هم میشه با تریلرهای مقایسه ای این دوتا فهمید بخصوص مقایسه ی Red Dead , AC.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

کلا صفحه ی بازی برای XBOX360 تاریکتر و شفاف تر است ولی PS3 روشن تر ولی کدر تره.
    و این رو هم میشه با بازی کردن فهمید و هم میشه با تریلرهای مقایسه ای این دوتا فهمید بخصوص مقایسه ی Red Dead , AC.
    پردازش گرافیکی این 2 دستگاه با هم فرق دارن و این مواردی رو که میگی مربوط به تنظیمات Contrast یا Brightness میشه که نمیشه
    با وجود دو GPU متفاوت و یک TV یک نوع پردازش رنگ و نور ثابت رو ببینیم
    نه ولی آدم که قیافه اینرو میبینه دهنش آب میفته
    خوب پس بهتر با همین الیت بازی کنیم

---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:46 AM ----------

تاریخ ساخت رو کجا مینویسه تو ایکس باکس
    و برای حل مششکل این باتری ها چی کار کنم هی باید عوضشون کرد باید شاربر بخرم؟طرز کارش چه جوریه
    آره خب قبول دارم من زمانی که این خبر رو شنیدم در به در دنبالش بودم که اگه اومده بگیرمش . خدایی هم چیزه نازی زده.

تاریخ ساخت رو پشت دستگاه برچسب سمت راست زیر S/N میزنه.

منظورت اینه که چیکار کنی دیگه هی باطری نخری ؟
    سلام

خب دوست عزیز 100% شما PS3 رو با یک TV دیگه بازی کردید و Xbox 360 رو هم تو یک TV دیگه !! ممکن هست تنظیمات این 2 TV
    با هم هماهنگ نباشه.

من هم Kombat و هم GTA رو بازی کردم اونجوری که شما میگی تاریک نبود.

1. باید هر دو دستگاه با یک LCD چک بشن , بعد برید سراغ تنظیمات که Xbox 360 برای روشنایی و رنگ تنظیمات داره.

2.زمانی که بازی روی هارد install میشه فقط برای جلوگیری از کپی رایت MS این قابلیت رو گذاشته که شما حتما باید DVD بازی رو درون
    DVD-Rom بزارید وگرنه بازی کاملا از روی هارد Run میشه و DVD کوچکترین حرکتی نمیکنه (در واقع Stop میشه)

9. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اول از مشکل شروع میکنیم , شما احیانا باطری هاتون Sony (قرمز رنگ) یا Panasonic نیست ؟! چون این باطری ها تقلبی هستن اصلا تعادل انرژی ندارن و انرژی ذخیره شده تو کل باطری یکسان نیست (باطری از چندین Part یا صفحه تشکیل میشه).

برای مسئله ی اول هم بهترین کار خرید باطریه شارژی و یک عدد شارژ (ترجیحا Automat) که میتونید حدودا 2 سال ازش استفاده ی بهینه کنید.

سعی کنید باطری ای که میخرید یا Energizer باشه یا Camelion و یا Duracell و با حداکثر توان یعنی 2700mAh .

در ضمن فراموش نکنید که شارژ کامل و خالی شدن کامل باطری تو عمر اون تأثیر مستقیم داره و همچنین شارژ باطری های Ni-MH با توان 2700mAh حدودا 17 ساعت و 5 دقیقه است.
    خیلی ممنون از راهنماییتون دوست من . با این توضیحاتی که شما دادید یعنی شما باتری های با قابلیت شارژ رو به play chargekit ترجیح می دید؟

11. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون دوست من . با این توضیحاتی که شما دادید یعنی شما باتری های با قابلیت شارژ رو به play chargekit ترجیح می دید؟
    خواهش دارم عزیز

100%

13. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام

دوستمون سعید توضیحات رو دادن
    فقط بگم این 3 بازی که شما تست کردی رو ps3 بدترین نسخه رو دارن به خصوص gta iv
    که هم افت فریم شدیدی داره هم کیفیت بافت ها فاجعست چون همشون از 360 پورت میشن

این مورد شما هم یا از Tv بوده یا از تنظیمات یا از کابل
    چون همه این بازی ها رو خودم دارم و تست کردم
    حالا جدا از این که نسخه های قبلی PES به شدت افت فریم داشت رو PS3

15. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •