سلام داداشم , از کی تاحالا سلام با علامت سوال همراه شده !
فدای تو به خاطر تو اومدم دیگه !(الکی)
ای بابا ... ای بابا ...
تنها یک روش داره اونم اینه که کنسول رو وصل کنید به PC و Firmware رو Dump کنید بعد اونو با فایل اصلی LT تطابق بدید !
خب این همه راه آدم بخواد بره یهو دستگاه رو دوباره UP میکنه تا خیالش هم راحت بشه.
آره واقعا ولی این خبر مربوط به چند ماه پیش میشه و منبع اش هم فکر میکنم BC بود.
یعنی در حد یک شایعه بود ولی خب تا اینجایی که من دیدم 99% شایعات تا حالا به حقیقت پیوسته !
سلام میلاد جان
من اطلاعات دقیقی در باره ی این تغییر ندارم چون نه بحث زیادی در موردش شد و نه توضیحات بیشتری راجب بشه دیدم.
ولی بعید میدونم اشتباه باشه چون این حرف میتونه این معنی رو بده که امکان Extract کردن Key از روی DVD-rom غیر ممکن هست و از روی بورد هم که فقط یا برداشتن تراشه و هزار دنگ و فنگ دیگه امکان داره.
اول از مشکل شروع میکنیم , شما احیانا باطری هاتون Sony (قرمز رنگ) یا Panasonic نیست ؟! چون این باطری ها تقلبی هستن اصلا تعادل انرژی ندارن و انرژی ذخیره شده تو کل باطری یکسان نیست (باطری از چندین Part یا صفحه تشکیل میشه).
برای مسئله ی اول هم بهترین کار خرید باطریه شارژی و یک عدد شارژ (ترجیحا Automat) که میتونید حدودا 2 سال ازش استفاده ی بهینه کنید.
سعی کنید باطری ای که میخرید یا Energizer باشه یا Camelion و یا Duracell و با حداکثر توان یعنی 2700mAh .
در ضمن فراموش نکنید که شارژ کامل و خالی شدن کامل باطری تو عمر اون تأثیر مستقیم داره و همچنین شارژ باطری های Ni-MH با توان 2700mAh حدودا 17 ساعت و 5 دقیقه است.