تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1656 از 4105 اولاول ... 656115615561606164616521653165416551656165716581659166016661706175621562656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,551 به 16,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا سلام
    یه سوال
    من شرایط خاتم رو داشتم ، تماس گرفتند باهام که مدارک رو بفرست
    حالا از عزیزانی که اینجا تشریف دارن سوال دارم آیا اگه بگن مدارک رو بفرست و بفرستیم، پذیرش قطعی هست؟
    آیا بوده کسی که باهاش تماس گرفته شه و مدارک رو بفرسته اما در نهایت پذیرش خاتم نشه؟
    آقا یکی جواب ما رو هم بده ... خدا خیرتون بده

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. من اردیبهشت امسال کارشناسی ارشد رو تموم کردم و فارغ التحصیل شدم. دفترچه هم گرفتم نوشته فارغالتحصیلان دانشگاهی یک سال برای ارسال مدارک وقت دارند. از طرفی نوشته برای ارشد ۳ سال معافیت تحصیلی داده میشه. میخواستم بدونم من که بهمن ۸۸ وارد دانشگاه شدم و اردیبهشت ۹۲ دفاع کردم تا کی وقت دارم برای اراسل مدارکم؟؟ اگه اون سه سال رو در نظر بگیریم که الان غیبت خوردم که !! خواهشا به من بگید که آیا ۳ سال معافیت بعلاوه ۱ سال فرجه لحاظ میشه؟ یعنی چهار شال میشه؟ در ضمن من تو نامه فارغ التحصیلیم زده اردیبهشت ۹۲ فارغ التحصیل شدم. حالا اگر یک سال وقت داشته باشم این یک سال از بهمن ۹۱ محاسبه میشه یا اردیبهشت ۹۲؟؟ راستی اگر قبل از کنکور ارشد ۶ ماه استفاده کرده باشم از مرخصی ان شش ماه از این یک سال کم میشه؟؟؟
    شما سه سال زمان قانونی دارید که دو ترم هم بهتون فرجه میدن میشه 4 سال
    از زمانی که فارغ التحصیل میشید یک سال وقت دارید وضعیت خدمت خودتون رو مشخص کنید یعنی تا اردیبهشت 93

یه سوال دیگه اینکه آیا حقیقت داره که کلا امریه منتفی شده؟؟؟؟
    نه فقط یکم سخت تر شده هنوز هم میشه امریه شد

آقا یکی جواب ما رو هم بده ... خدا خیرتون بده
    نه فقط از شما مدارک رو خواستن و به هیچ عنوان به معنی موافقت با امریه نیست ...
    خیلی ها بودن مدارک رو تحویل دادن اوکی رو هم گرفتن اما با امریشون موافقت نشده

3. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.من امریه نفت قبول شدم.حتی کاریابی هم شدم.اما الان نزدیک 2ماه مه زنگ میزینم میگه جواب نامه کاریابیت نیومده.البته گزینش هم رفتم و یه سری فرم پر کردم.حالا میخوام بدونم مشکلی نیست که این قدر دیر شده جواب نامه کاریابی؟؟
    تهران که رفتم مرکزی پنجم گفت باید برگه سبزتو قبل برج 6 برامون ای میل کنی.از کجا بدونم امریه ام درست شده؟
    اگه کسی هست که امریه نفت گرفته در مورد مصاحبه هم چیزی میدونه لطفا کمک کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام.من امریه نفت قبول شدم.حتی کاریابی هم شدم.اما الان نزدیک 2ماه مه زنگ میزینم میگه جواب نامه کاریابیت نیومده.البته گزینش هم رفتم و یه سری فرم پر کردم.حالا میخوام بدونم مشکلی نیست که این قدر دیر شده جواب نامه کاریابی؟؟
    تهران که رفتم مرکزی پنجم گفت باید برگه سبزتو قبل برج 6 برامون ای میل کنی.از کجا بدونم امریه ام درست شده؟
    اگه کسی هست که امریه نفت گرفته در مورد مصاحبه هم چیزی میدونه لطفا کمک کنه
    سلام دوست گرامی ...
    ظاهرا از مدتی قبل در برگ سبز کسانی که امریه شدن و با امریشون موافقت شده نوشته میشه : امریه دار.
    این نشون میده که قبولی در امتحان و مصاحبه و... فقط یه طرف قضیه هست ... اونم طرف نه چندان مهم. طرف مهم نظام وظیفه هست که باید موافقت کنه اگر هم موافقت کنه در برگ سبز شما درج میشه .
    همچنین باید در نظر داشته باشید برخی رشته ها و دانشگاه ها هستن که واقعا بدرد شرکت نفت میخورن ... کار این افراد سریع انجام میشه اما برخی ها هم هستن که شرکت نفت صرفا درخواست میده و تاکیدی نمیکنه روی طرف... و این دیگه بر میگرده به نظام وظیفه و...
    اولویت هم به صورت زیر هست :
    1- اولويت بندي دانشگاه محل تحصيل :
    اولویت ثبت نام درخصوص دانشگاههای محل تحصیل به شرح ذیل می‌باشد:

1. فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعت نفت و بورسیه‌های وزارت نفت.
    2. فارغ التحصیلان دانشگاههای روزانه دولتی مندرج در جدول زیر.
    3. فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاههای روزانه دولتی.
    4. فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاههای شبانه دولتی.
    5. فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی.
    6. فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاهها (براساس مفاد دستورالعمل استخدام در صنعت نفت)

محتوای مخفی: سایر مندرجات 
    2- رشته های تحصیلی مورد پذیرش جهت طرح نظام :
    رشته‌های مورد پذیرش جهت طرح نظام به شرح ذیل می‌باشد:
    1. مهندسی نفت
    2. مهنسی شیمی(کلیه گرایشها به استثناء صنایع غذایی و صنایع معدنی)
    3. شیمی
    4. مهندسی صنایع
    5. مهندسی برق (کلیه گرایشها به استثنای گرایش قدرت)
    6. مهندسی مكانیك
    7. مهندسی مواد
    8. مهندسی عمران
    9. مهندسی كامپیوتر
    10. زمین شناسی(فقط مقطع کارشناسی ارشد)
    11. مهندسی ایمنی

3- شرط معدل:
    نوع دانشگاه مقطع تحصیلی
    کارشناسی کارشناسی ارشد و بالاتر
    فارغ التحصیلان دانشگاه نفت یا بورسیه وزارت نفت 14 15
    فارغ التحصیلان دانشکاههای تهران ، صنعتی شریف ، امیر کبیر ، شهید بهشتی ، صنعتی اصفهان ، شیراز، تربیت مدرس، خواجه نصیرالدین طوسی ، تبریز ، علم و صنعت ایران 14 15
    فارغ التحصیلان دانشگاههای دولتی اعم از روزانه و شبانه 15 16
    فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاههای غیرانتفاعی 17 17
    * حداقل معدل جهت پذيرش امريه فرزند كاركنان صنعت نفت كه فارغ التحصيل دانشگاه آزاد اسلامي مي باشند 16 و براي فارغ التحصيلان دانشگاههاي دولتي در مقطع كارشناسي 14 و در مقطع كارشناسي ارشد و بالاتر 15 مي باشد .

4- شرایط جذب در پژوهشگاه صنعت نفت:

• مقطع تحصیلی : کارشناسی ارشد و دکترا
    • متاهل یا معاف از رزم

نکات قابل توجه :

• ثبت نام در اینترنت به منزله پذیرش متقاضی به منظور بهره‌مندی از طرح امریه نمی‌باشد.
    • متقاضی 15 روز پس از پایان دوره (ده روزه) ثبت‌نام، می تواند نتیجه را از طریق کد رهگیری در سایت معاونت منابع انسانی مشاهده نماید و در صورت پذیرفته شدن به نشانی تعیین شده مراجعه نماید.
    • پذیرش امریه فقط به منظور گذراندن طرح مقدس خدمت نظام محسوب می‌گردد و متضمن هیچگونه تعهدی جهت استخدام فرد نمی‌باشد.
    • چنانچه متقاضی در هر یك از سازمانهای دولتی آموزش نظامی دیده باشد و یا كسر خدمت داشته باشد، تقاضای وی مورد قبول نخواهد بود.
    • هرگونه اشتباه و یا كتمان حقیقت موجب ابطال تقاضا خواهد شد.
    • ميزان حقوق پرداختي به مشمولين طرح نظام در صنعت نفت هم تراز با ساير نظاميان هم رتبه خواهدبود.
    • اشتغال به کار صرفا در مناطق عملیاتی محروم و بد آب و هوای کشور خواهد بود.
    • در صورت ناقص بودن مدارك ( تاييديه گزينش، تعيين محل خدمت، مدرك تحصيلي، و تصاوير شناسنامه و كارت ملي و گواهی فراغت از تحصیل) متقاضي در ليست اعزام قرار نخواهد گرفت.
    • متقاضي كه ثبت نام مي نمايد مي بايستي فاقد غيبت از نظام بوده و همچنين دوره آموزش نظامي را نگذرانده باشد.
    • با توجه به اينكه در مرحله ثبت نام بايستي گواهي فراغت از تحصيل و يا گواهي لغو معافيت تحصيلي دانشگاه اسكن و ضميمه گردد،لذا توصيه مي شود قبل از شروع ثبت نام ،گواهي مذكور را در كامپيوترتان بصورت اسكن شده(با پسوند PDF و یا JPG)آماده داشته باشيد.

همچنین از این بخش هم میتونید پیگیری کنید که آیا با امریه شما موافقت شده یا خیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 4 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه فقط از شما مدارک رو خواستن و به هیچ عنوان به معنی موافقت با امریه نیست ...
    خیلی ها بودن مدارک رو تحویل دادن اوکی رو هم گرفتن اما با امریشون موافقت نشده
    ضمن تشکر بابت پاسخگویی
    آخه به خودشون که گیر دادم گفتن چون مشکل معدل نداری تقریبا کارت قطیه و 99% حله
    گفتن از نظر ما پذیرشی مکر تو نظام وظیفه مشکلی پیش بیاد
    حالا با این اوصاف نظرتون چیه؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ضمن تشکر بابت پاسخگویی
    آخه به خودشون که گیر دادم گفتن چون مشکل معدل نداری تقریبا کارت قطیه و 99% حله
    گفتن از نظر ما پذیرشی مکر تو نظام وظیفه مشکلی پیش بیاد
    حالا با این اوصاف نظرتون چیه؟
    خوب خودشون گفتن 99 درصد دیگه
    همیشه احتمال هرچیزی هست ...

9. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب خودشون گفتن 99 درصد دیگه
    همیشه احتمال هرچیزی هست ...
    دقیقا منم نگران همینم
    آخه من یه بارم نه دو بار تمدید کردم
    و سریای قبل از اونجایی که به یه نا مردی اعتماد کردم، واسه خاتم ثبت نام نکردم
    حالا اگه باز بخوام بیوفتم همونجای اول برام خیلی سنگینه
    خیلی نگرانم
    نمیدونم چه کار کنم؟

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

سلام
    من آموزشیم رو تو 02 هستم . شنبه پادگان رو انتقال دادن به پرندک . حالا به ما مرخصی دادن نمیدونم چه جوری میشه رفت اونجا ؟ میشه بگین اگه ترمینال آزادی پیاده بشم چه جوری باید برم اونجا ؟ ماشینهای کجا را باید سوار شم تا راحتتر و سریعتر بشه رسید اونجا ؟ ممنون

12. این کاربر از chubin009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی میدونه برای امریه چه اقداماتنی باید انجام بدم؟
    از کجا بفهمم چه ارگان هایی امریه میدن؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

سلام
    من آموزشیم رو تو 02 هستم . شنبه پادگان رو انتقال دادن به پرندک . حالا به ما مرخصی دادن نمیدونم چه جوری میشه رفت اونجا ؟ میشه بگین اگه ترمینال آزادی پیاده بشم چه جوری باید برم اونجا ؟ ماشینهای کجا را باید سوار شم تا راحتتر و سریعتر بشه رسید اونجا ؟ ممنون
    سلام دوست عزیز . من هم 02 هستم. الان تو مرخصی هستم. باید بریم رباط کریم یا شهریار ماشین پدافند پهپاد بگیریم تا ببره ما رو دم در پادگان.

15. این کاربر از hoseynn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •