منم منظورم این بود که کاربرا دارن ریزش می کنن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم منظورم این بود که کاربرا دارن ریزش می کنن
بابا ول کنید جون هرکی دوست دارید
طرف هیچکاره اندیشه هست
بعضی دوستان همچین حرف میزنن انگار طرف چیکاره هست
همتون رو گذاشته سرکار با گفتن شرکت ما شرکت ما
اصلا فکر کن طرف کارمند اندیشه باشه
چی بهش میرسه که بیاد تبلیغ کنه ؟؟؟ هیچی - فقط واسه خنده داره این حرف هارو میزنه
شما چرا باورکردید ؟؟
طرف عقده داره بهش بگن مهندس![]()
اینی که گفتین فقط مختص دوستان رشتیه دیگه درسته؟! من چند ساله 128 نامحدود دارم(انزلی) خدائیش سرعت بالای 18 رو هیچ وقت ندیدم !![]()
دوستان بس کنید خواهشا !
+
چند هفتست هر بار سر میزنم به این تاپیک وضعیت سرویس های باقی همشهری و هم استانی هامو ببینم و بحث در این موارد رو !! همش دعوا و بحث الکی و بی احترامی بین 3.4 نفر رو میبینم ! تاپیک شهر ها و استان های دیگه رو ادم میبینه حسرت میخوره
+
تمومش کنید این بحث های بی فایده و توهین ها رو خواهشا ... تا تایپک به روال طبیعیش برگرده !
+
اگه فک میکنید کسی هم داره اینجا تبلیغ میکنه و خلاف قوانینه برید گزارش بدید نه اینکه اینقد بحث رو الکی کشش بدید که کار به توهین و ... بکشه ...
+
مرسی![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 13-06-2013 at 12:40.
سرعت همه کند شده یا فقط واسه من کند هست ؟![]()
چه شرکتی ؟ 1024 مخابرات 2020 هیچ مشکلی نداره .
فقط دیشب 12.30 تا حدود 2.30 کند شده بود
دوستان یه سوال فنی
خط اندیشه که 1024 سرعت 200 داره
بعد سرعت آپلودش چنده ؟؟
حدود نمیدونین سرعت آپلودش چنده؟
سلام دوستان . من ای اس پی م پارس انلاینه سرعت افتضاحه .میخوام بدونم سرعت شما هم پایینه؟
من 2 روزه سرویسمو از 512 به 1024 محدود ارتقا دادم ! والا از 128 اومدیم 512 سرعت اپلود تغییری ندیدیم ... از 512 به 1024 هم که اومدیم هیچ تغییری ندیدیم ! حدود 45 کیلوبایته سرعت اپلود ...
علیک سلام ...
+
سرعت فوق افتضاستیعنی یه صفحه ی بدون عکسه سبک هم به زور باز میشه ...(اندیشه+رشت)
+
سرعت دانلود با اکانت های vip سایت های پولکی هم حتی افت شدید داشتن تو چند روز اخیر ... دلیلش هم طبیعاتا مشخصهشاید این جمعه ... سریعتر بیاید و برود پی کارش !
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 13-06-2013 at 18:46.
من واقعا نمیدونم شما چرا این درگیری ها و مشاجره ها رو تموم نمیکند؟؟؟
این درگیری ها سر سرعت یا کم فروشی نه فقط در مخابرات و نه فقط در شاتل بلکه در تمام شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت وجود داره.
و مشکل اصلی فرد حقیقی نیست.موضوع مربوط به زیر ساخت اصلی اینترنت در کشور هست که لاکپشتی داره جلو میره.(البته این روزا پیشرفت هایی داشته که خیلی قابل احساس نیست)
لطفا هیچ فردی رو متهم نکنید. تمام ما حتی اون اپراتوری که جوابگوی شماست فقط یه کارمنده.
جز مسئولیتش ، وظیفه دیگه ای نداره...
-------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)